Dio vs Ozzy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: Dio vs Ozzy
Za Ozzym przemawia charyzma, osobowość i charakterystyczny głos.
Za Dio - barwa i technika.
Głos na Dio.
Za Dio - barwa i technika.
Głos na Dio.
głos na dio. głos, muzyka, wszystko.
ale płyty z ozzem to magia. z dio nie mają klimatu jednak. nie powinien się on zabierać za kawałki ozza. no. aha- ozzy zajebiście śpiewał w sabbath, zwłaszcza na piewszych dwóch płytach.
ale płyty z ozzem to magia. z dio nie mają klimatu jednak. nie powinien się on zabierać za kawałki ozza. no. aha- ozzy zajebiście śpiewał w sabbath, zwłaszcza na piewszych dwóch płytach.
-
Deleted User 622
Dio, ale każdy prawdziwy fan Sabbathów wie że najlepszy był Martin :]
hm...... chcialbym to skomentować, ale znowu mnie pozerem nazwiesz to lepiej se daruje 
już nie mam tu najwięcej postów

szkoda tylk że nagrywali po jednym dobrym kawałku na plytę, no czasami się ze dwa znalazłymetal pisze:Dio, ale każdy prawdziwy fan Sabbathów wie że najlepszy był Martin :]
Tyr jest git. Co wy chcecie?
-
Deleted User 622
dupa tam. nagrali 3 świetne albumy: Eternal Idol, Headless Cross i Tyr. Cross Purposes faktycznie bylo słabsze, a Forbidden praktycznie nie słucham
Poza tym... myślę że to nie wina Martina a raczej Iommiego. Martin wciaz swietnie spiewa - wystarczy posłuchać choćby ostatnich jego dokonań: Giuntini III i Raven Ride kapeli Empire. Zjada i DIO i Ozza ;] o tak: Haaaaaps
Dio
Dio bez zastanowienia.
Ozzy podobno ma charyzme i płyty BS z nim są podobno barzo klimatyczne, ale przy Dio jest tylko kiepskim wokalistą. Dio dla mnie ma większą charyzme. Rainbow, Black Sabbath przeżywały swój najlepszy okres kiey był u nich Dio. A sam Dio solo to geniusz. Jego cudowna barwa głosu, i mimo że ma pona 60-tke śpiewa teraz lepiej niż Ozzy kiedykolwiek.
Dla mnie obok Halforda wokalista nr 1.
Ozzy podobno ma charyzme i płyty BS z nim są podobno barzo klimatyczne, ale przy Dio jest tylko kiepskim wokalistą. Dio dla mnie ma większą charyzme. Rainbow, Black Sabbath przeżywały swój najlepszy okres kiey był u nich Dio. A sam Dio solo to geniusz. Jego cudowna barwa głosu, i mimo że ma pona 60-tke śpiewa teraz lepiej niż Ozzy kiedykolwiek.
Dla mnie obok Halforda wokalista nr 1.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Remis. Dio ma + za technikę i głos, Ozzy + za niesamowity, niepowtarzalny klimat.
To chyba coś nowegoClayman pisze:Black Sabbath przeżywał swój najlepszy okres kiey był u nich Dio.
-
Stormshield
- -#Moonchild

W Fakcie dzisiaj o tym pisali, nie czytałeś?Ximinez pisze:To chyba coś nowegoClayman pisze:Black Sabbath przeżywał swój najlepszy okres kiey był u nich Dio.
Ja tam wolę pierwsze płytki z Ozzym.
baaaaaaaaaaardzo mądre słowa ! :rocx :beerClayman pisze:Rainbow, Black Sabbath przeżywały swój najlepszy okres kiey był u nich Dio.

co nie znaczy, ze stworzyli wtedy najlepsze rzeczy 
moze i nieznaczy, ale nie zmienia to faktu ze tak wlasnie bylo 

to chyba fan z ruskiego targumetal pisze:ale każdy prawdziwy fan Sabbathów wie że najlepszy był Martin :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
dla mnie wazniejsze co kto i z kim stworzyl a nie najlepsze okresy kto kiedy mial...ale co kto woli