Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Miki jak kumpel przeżył 2 godziny koncertu słuchając zespołu, którego nie lubi? Strasznie musiał się męczyć 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

a na Slaskim ile yło luda?3 tys.?adam IM pisze:a ile tam wejdzie ludasekcjazwlok pisze: Nie no nie przesadzajmy , Legie spokojnie by zapelnili ,20, 30 tyś.
skąd ty tylu fanów nagle znajdziesz
nawet Spodek ostatnio nie był pełen na max. a tam wchodzi ok. 10 tyś.
na stadion w Polsce nie ma szans i to nie przesada tylko smutna prawda.
bredzisz chlopie...
Śląski był zepełnony przez 30 tys więc o Legie z dobrym supportem mogą się bez problemu pokusić.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
na Śląskim byli fani. Kreatora, Nigtwisha, Behemota i paru innych kapel. wyobraż sobie że ja na koncert przyszedłem prawie tuż przed występem Nigtwisha i tak zrobiło bardzo wiele osób (nie stałem, nie liczyłem, ale swoje odstałem w kolejce) sam nie miałem zamiaru słuchac tej pozostałej papki muzycznej, która do mnie nie trafia. spokojnie mozna powiedzieć że na sam IM z tych 30tyś przyszło może 30% ogółu więc to nie moje brednie tylko suchy fakt. sam Maiden nie zapełniłby u nas stadionu, niestety moze gdyby to było 15-20 lat temu ale nie teraz.SebastianArcheo pisze:a na Slaskim ile yło luda?3 tys.?adam IM pisze:a ile tam wejdzie ludasekcjazwlok pisze: Nie no nie przesadzajmy , Legie spokojnie by zapelnili ,20, 30 tyś.
bredzisz chlopie...
30 % to troche za mało chyba
a nawet nie wiem. nie podejmował potem tematuZygmunt pisze:Miki jak kumpel przeżył 2 godziny koncertu słuchając zespołu, którego nie lubi? Strasznie musiał się męczyć
fakt, ja szedłem jako fan frontside głównie. dla mnie mogło nic innego nie grać.adam IM pisze:na Śląskim byli fani. Kreatora, Nigtwisha, Behemota i paru innych kapel.
Ewentualnie jeśli Spodek jest zbyt obszerny - i za drogi, to można próbować zmienić lookację - wrzycić coś czego jeszcze nie było, albo było dawno... Nie wiem.. Poznańska Arena? Hala Ludowa we Wrocku? Przecież jak grali w Hali ludowej to ludzie sie cisneli jak sardynki:P
Być moze taka zmiana miejsca przyciągnęła by odpowiednią ilość ludzi... bo Spodek zdaje sie juz trochę oklepany...
Być moze taka zmiana miejsca przyciągnęła by odpowiednią ilość ludzi... bo Spodek zdaje sie juz trochę oklepany...
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
jest jeszcze hala sportowa Makoszowy. IM już tam raz grało w 1984 duża i miałbym blisko... 300mRyba pisze:Ewentualnie jeśli Spodek jest zbyt obszerny - i za drogi, to można próbować zmienić lookację - wrzycić coś czego jeszcze nie było, albo było dawno... Nie wiem.. Poznańska Arena? Hala Ludowa we Wrocku? Przecież jak grali w Hali ludowej to ludzie sie cisneli jak sardynki:P
Wole hale Olivie albo stocznie Gdańska 
How long on this longest day...
Już to proponawłem ale jeszcze raz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:By ... czka01.jpg
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:By ... czka02.jpg
drugie wew - hala w Bydgoszczy (ok.8tys) gościła między innymi Perfect na którym tam właśnie byłem i wyglądało to ładnie więc teraz czas na Maiden
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:By ... czka01.jpg
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:By ... czka02.jpg
drugie wew - hala w Bydgoszczy (ok.8tys) gościła między innymi Perfect na którym tam właśnie byłem i wyglądało to ładnie więc teraz czas na Maiden
no widze że każdy w swoja stronę ciągnie
byleby nie bylo to 500km od mojej chaty i konieczność jazdy pół dnia samochodem 
A nie slyszeliscie ze ma powstac specjalny obiekt na koncert Ironow we Włoszczowie ? 
Ale będzie o tym głośno. I wydadzą koncertówkę "Live from Włoszczowa" :rocx
chyba troche przesadziles z tymi 30%, to wlasnie na IM zapelnila sie plyta, wierze iz inne zespoly po czesci sciagnely ludzi ale np czy zauwazyles ze wiekszosc byla w koszulkach maiden.adam IM pisze:na Śląskim byli fani. Kreatora, Nigtwisha, Behemota i paru innych kapel. wyobraż sobie że ja na koncert przyszedłem prawie tuż przed występem Nigtwisha i tak zrobiło bardzo wiele osób (nie stałem, nie liczyłem, ale swoje odstałem w kolejce) sam nie miałem zamiaru słuchac tej pozostałej papki muzycznej, która do mnie nie trafia. spokojnie mozna powiedzieć że na sam IM z tych 30tyś przyszło może 30% ogółu więc to nie moje brednie tylko suchy fakt. sam Maiden nie zapełniłby u nas stadionu, niestety moze gdyby to było 15-20 lat temu ale nie teraz.SebastianArcheo pisze:a na Slaskim ile yło luda?3 tys.?adam IM pisze: a ile tam wejdzie luda20, 30 tyś.
bredzisz chlopie...![]()
![]()
jeszcze nikt nie wspomnial o hali ludowej
Ba! Żeby taką zwykłą koncertówkę! To będzie DVD box - bo zostaną nagrane tam 3 koncerty 3 dni pod rząd - każdy z innym setem - a gościnnie wystąpią Paul i Blaze!!!vyrus pisze:Ale będzie o tym głośno. I wydadzą koncertówkę "Live from Włoszczowa" :rocx
Dodtakowo ma powstać specjalne lotnicko, zeby Bruce mógł wylądować wraz największymi fanami... aha!
No i oczywiście będzie też specjalne wykonanie Wrathchild z ministrem Gosiewskim na wokalu - jako gospodarzem :rocx
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta hala w Bydgoszczy ma małą płytę i na koncercie nie weszłoby tam raczej więcej niż jakieś 6-7 tys. osób... Do tego Bydgoszcz nie jest dużym rynkiem koncertowym tak jak Warszawa czy Śląsk.
Live Nation na razie nic nie wie na temat ewentualnego koncertu Maiden w Polsce więc czarno to widzę...
Live Nation na razie nic nie wie na temat ewentualnego koncertu Maiden w Polsce więc czarno to widzę...
ZajefajnieWICKER MAN pisze:
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Pewnie były, ale widocznie na rozmowach się skończyło...
-
farmer1990
- -#Invader

Jak zwykle zreszta.....
Może jakoś ich przydusimy co