Jednak trochę kultury przy tym raczej nie zaszkodzi.strangeworld pisze:mam prawo wyrazic swoja opinie
Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Trzeba wiedzieć co to znaczy kultura najpierw.
-
TheXFactor
zebys ty czasem nie zrozumiał
Przecież mają w tym składzie gitarzystów światowej klasy więc chyba znają coś więcej. No ale o ile Pilgrim jest na trzech to BTATS i Benek już nieadam IM pisze:no bo ile sie da wyciągnąć z trzech akordów
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Ale że czego?:>strangeworld pisze:zebys ty czasem nie zrozumiał
On próbował Ci pewnie uświadomić że też jesteś niewychowany bo masz na koncie dwa warny 
E aha tylko ja mam dwa warny za kulturalny offtop a on za przeklinanie
Hehehe
Tak trzymaj :beerChudy pisze:E aha tylko ja mam dwa warny za kulturalny offtop
:beer Ale to tak przez przypadek było. Nie zauważyłem ostrzeżenia admina i moda 
trzy akordy to takie uproszczenievyrus pisze:Przecież mają w tym składzie gitarzystów światowej klasy więc chyba znają coś więcej. No ale o ile Pilgrim jest na trzech to BTATS i Benek już nieadam IM pisze:no bo ile sie da wyciągnąć z trzech akordówMiejmy nadzieje że na nastepnej plycie zaryzykują jeszcze bardziej.
Pod warunkiem ze kasa dla kogos nie stanowi problemu :/jesper pisze:- w końcu bez problemu można polecieć do Aten ...
Bo jest roznica w cenie miedzy Grecja, a Polska czy Czechami czy slowacja :/
Co do LN to przegladnalem te 5 stron i nic z nich nie wynika. Ktos na poczatku napisal ze ma jakis przeciek ze przez LN nie ma koncertu ale pytany o wyjasnienie tajemniczego skrotu nic juz nie napisal. W ten koncert mimo ze bardzo bym chcial(wiadomo!) nie wierze od poczatku. Choc petycje z zona podpisalem do LN dzwonie namietnie
A kiedy zostanie ogloszona pelna rozpiska trasy 2007? Bo wciaz licze chocby na Slowacje lub Czechy - koszta praktycznie ponosi sie te same co na wyjazd na koncert w Polsce
Zgadzam sie z toba i dodam tylko ze niepotrzebnie taki temat powstal tylko na poczatku mi humor popsolBudziol pisze:Pod warunkiem ze kasa dla kogos nie stanowi problemu :/jesper pisze:- w końcu bez problemu można polecieć do Aten ...
Bo jest roznica w cenie miedzy Grecja, a Polska czy Czechami czy slowacja :/
Co do LN to przegladnalem te 5 stron i nic z nich nie wynika. Ktos na poczatku napisal ze ma jakis przeciek ze przez LN nie ma koncertu ale pytany o wyjasnienie tajemniczego skrotu nic juz nie napisal. W ten koncert mimo ze bardzo bym chcial(wiadomo!) nie wierze od poczatku. Choc petycje z zona podpisalem do LN dzwonie namietnieto nic nie wynika. Mysle ze w nowym tygodniu znow warto do nich zadzwonic i pomeczyc ich troche. Przynajmniej nie powinni juz odpowiadac ze nie wiedza najwyzej smutna prawda wyjdzie w koncu na jaw ze MAIDEN w 2007 u nas nie bedzie.
A kiedy zostanie ogloszona pelna rozpiska trasy 2007? Bo wciaz licze chocby na Slowacje lub Czechy - koszta praktycznie ponosi sie te same co na wyjazd na koncert w Polsce
How long on this longest day...
Temat o spekulacjach o festiwalach w 2007 został zamknięty, więc w celu off-topu założono ten:/
No ale skoro sam temat to spekulacje to offtopem te spekulacje nie sa 
Faktycznie mozna by tylko tu wpisywac jak ktos sie czegos dowie na temat ewentualnego koncertu w Polsce, ewentualnie u ktoregos z naszych poludiowych sasiadow
Faktycznie mozna by tylko tu wpisywac jak ktos sie czegos dowie na temat ewentualnego koncertu w Polsce, ewentualnie u ktoregos z naszych poludiowych sasiadow
-
TheXFactor
nie było mnie 2 dni i co widzE? jakies jeba... ostrzezenie. Za co? za szczerą wypowiedz? widze ze tutaj jakis reżim, wszyscy sie podporządkowują durnym zasadom, ogarnijscie sie ludzie, po to jest forum zeby wyrazic swoje zdanie
Ale mamy wyrażać się jak ludzie a nie małpy.strangeworld pisze:nie było mnie 2 dni i co widzE? jakies jeba... ostrzezenie. Za co? za szczerą wypowiedz? widze ze tutaj jakis reżim, wszyscy sie podporządkowują durnym zasadom, ogarnijscie sie ludzie, po to jest forum zeby wyrazic swoje zdanie
Przeczytaj regulamin to zrozumiesz.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A kto Ci zabronił je wyrazić?strangeworld pisze:po to jest forum zeby wyrazic swoje zdanie
-
TheXFactor
wes człowieku, jakie małpy? z tego co wiem, małpy nie umieja mówic chyba ze jestes wyjątkowy i sie z nimi dogadujesz
Miło, że kolega potrafi zrozumieć przenośnię ;]strangeworld pisze:wes człowieku, jakie małpy? z tego co wiem, małpy nie umieja mówic chyba ze jestes wyjątkowy i sie z nimi dogadujesz
Chodzi o zwykłą kulturę osobistą. Wulgaryzmami nie ocenisz, a pokażesz swoje ubóstwo słowne. I tyle na ten temat.
-
TheXFactor
ale gosc, przeciez zrozumiałem, to raczej ty nie zrozumiałes tego lub nie chciałes zrozumiec, co o tobie mysle;)