Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
strangeworld nie rozśnieszaj 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
po prostu nie flugaj i bedzie wszystko OK
-
TheXFactor
Dobra dobra, juz spoko :p
No i wszyscy zadowoleni 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
No i co... dali ciała na całej lini!!! Jednak sie sprawdziło... Niestety LN ma u menago IM fatalną opinię dlatego stanowczo powiedzieli, że nie przyjadą do Polski w tym roku a może nawet i w przyszłym!!!!
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

a od czego jest MYSTIC?! spi?!
Juz Wicker pisał ,że Mystic zakończył działalność koncertową.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Co do tego newsa to obawiam się, że powstał w oparciu o ten temat więc nie podchodźcie do niego zbyt poważnie.
Wszystko okaże się w ciągu kilku tygodni choć szanse na koncert w tym roku są mizerne...
To w takim razie kto zajmie się organizacją ewentualnie w 2008, jeśli Mystic się już tym nie zajmuje, LN stawia warunki, a inni jakoś nie mogą? 
Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
Powiem szczerze ,że nie rozumiem co to za warunki stawia LN. Czyżby żądali zbyt wygórowanej kwoty?
to jakis konkret czy tylko dalsze domysly ?Jan 45 pisze:No i co... dali ciała na całej lini!!! Jednak sie sprawdziło... Niestety LN ma u menago IM fatalną opinię dlatego stanowczo powiedzieli, że nie przyjadą do Polski w tym roku a może nawet i w przyszłym!!!!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja ciągle czekam na Czechy...
dzięki temu urzędowi maideni przylecą do polski na skrzydłach nocy. wiem ze źrodła, które jest bardzo pewnie.Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
Będą supportować Gosię??miki pisze:dzięki temu urzędowi maideni przylecą do polski na skrzydłach nocy. wiem ze źrodła, które jest bardzo pewnie.Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
Udało mi się dotrzeć do (narazie) nieoficjalnej rozpiski drugiego dnia tegorcznych Gwarków:miki pisze:dzięki temu urzędowi maideni przylecą do polski na skrzydłach nocy. wiem ze źrodła, które jest bardzo pewnie.Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
10.00 Dni organizacji pozarządowych
– w programie m.in.: pokazy sztuk walki, występ kabaretu „Pacałycha”, wystawy zdjęć, porady dla zdrowia i urody, konkursy i dużo zabawy
16.30 Karpowicz Family – muzyka i taniec w rytmach latino
18.00 Kasia Cerekwicka
19.15 Zespół Pieśni i Tańca „Mały Śląsk” z Radzionkowa
20.00 Iron Maiden
21.30 Piotr Rubik i zespół Chainsaw - premeira pierwszej częsci Tryptyku tarnogórskiego pt. "Tu es whitos kozakos"
Z tego co udało mi się ustalić wstęp będzie płatny gdyż miasto nie było by w stanie pokryć całosći kosztów (mówi sie o biletach w cene 65zł) ale to chyba akurat dobra wiadomość. Przynajmniej nie będzie tylu pozerów.
Ponawiam prośbę o załatwienie mi wejścia na backstage.
-
Deleted User 804
Wczoraj to może było śmieszne ale dziś żałosne i wkur...zające. Ile możnaCymor pisze:Udało mi się dotrzeć do (narazie) nieoficjalnej rozpiski drugiego dnia tegorcznych Gwarków:miki pisze:dzięki temu urzędowi maideni przylecą do polski na skrzydłach nocy. wiem ze źrodła, które jest bardzo pewnie.Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
– w programie m.in.: pokazy sztuk walki, występ kabaretu „Pacałycha”, wystawy zdjęć, porady dla zdrowia i urody, konkursy i dużo zabawy
18.00 Kasia Cerekwicka
20.00 Iron Maiden
21.30 Piotr Rubik i zespół Chainsaw - premeira pierwszej częsci Tryptyku tarnogórskiego pt. "Tu es whitos kozakos"
Z tego co udało mi się ustalić wstęp będzie płatny gdyż miasto nie było by w stanie pokryć całosći kosztów (mówi sie o biletach w cene 65zł) ale to chyba akurat dobra wiadomość. Przynajmniej nie będzie tylu pozerów.
Po ch... wypisujecie takie bzdury? Tylko wkurza tych co chca sie czegos NORMALNEGO dowiedziecCymor pisze:Udało mi się dotrzeć do (narazie) nieoficjalnej rozpiski drugiego dnia tegorcznych Gwarków:miki pisze:dzięki temu urzędowi maideni przylecą do polski na skrzydłach nocy. wiem ze źrodła, które jest bardzo pewnie.Ja liczę na Urząd Miasta Tarnowskie Góry i nasze znajomości w nim.
18.00 Kasia Cerekwicka
20.00 Iron Maiden
PS - Czy ktos probowal zagadac z "szefami" LN, czy oni wogole czytali petycje, negocjowali cokolwiek z IM...niech powiedza w prost bedzie koncert albo nie, robia tylko nadzieje...
How long on this longest day...