Halford
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Halford
Słyszałem jeden bootleg z trasy Painkillera i jakoś nie widziałem słabej formy zespołu, może trafiłem na perełke ??
A tak wogóle wkurza mnie troche że tylko na bootlegu moge posłuchać normalnego wykonania Painkillera na koncercie, bo to co widziałem na nowym DVD mnie dobiło.
Znaczy sie co Cie dobilo? Robil tam co chcial tak samo zreszta jak przez caly koncert.
Kiedy będą te reedycje? Wiadomo coś?
a co tam na nich ma być? jakies dodatkowe kawalki czy cos?
no coś takiego niby... tylko to pewnie będą te kawałki, co już mamy (przynajmniej jaWrath pisze:a co tam na nich ma być? jakies dodatkowe kawalki czy cos?
No i oczywiście kartonik
Bardzo podoba mi się kilka kawałków z Resurrection. The Crucible jakoś mi nie do końca podeszła. Ogólnie mówiąc, jeden z moich ulubionych wokalistów.
-
Deleted User 1499
Resurection jest bardzo dobrym albumem , ba najlepszym w karierze Roba.
wg mnie najlepszym albumem halfiego jest war of wordssekcjazwlok pisze:Resurection jest bardzo dobrym albumem , ba najlepszym w karierze Roba.
a z całego heavy chyba teraz takiego typoweo i w tym stylu to jedynie własnie to mi jeszcze przez 10 minut słuchania wchodzi. ma moc, niezłe
Zdecydowanie sie zgadzam :beer Nie tylko najlpepszy Halford ale i bardzo dobra płyta. Jedna z moich ulubieńszych wogole. Bardzi przyjemnie się słucha. Takie kawałki jak tytułowy i Silent Screams to geniusz :rocxTipton pisze:Resurection jest bardzo dobrym albumem , ba najlepszym w karierze Roba.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Słucham Drive z Resurrection i ten kawałek jest bardzo podobny do twórczości Mansona. Wokalnie i instrumentalnie.
o własnie, mozna juz zobaczyc teledysk do forgotten generation, z tym ze sam kawałek jest imo bardzo dobry to jednak klip to totalna porazka, wykonanie jakby zespol cofnał sie o 20 lat wstecz...
co to za kawałek? tzn, czyją płytę zwiastuje, Halforda?Bonzo pisze:o własnie, mozna juz zobaczyc teledysk do forgotten generation, z tym ze sam kawałek jest imo bardzo dobry
to jeden z dwoch kawałków nagrany przez zespol Roba w miedzyczasie nagrywania albumu JP, a oba te nowe kawałki trafia na jakas składanke solowego Halfordasyzygy pisze:co to za kawałek? tzn, czyją płytę zwiastuje, Halforda?Bonzo pisze:o własnie, mozna juz zobaczyc teledysk do forgotten generation, z tym ze sam kawałek jest imo bardzo dobry
EDIT: kawałek jest na youtubie
nędza. Ale kawałek fajny nawetBonzo pisze:składanke
No...zajebisty 
-
Deleted User 622
...
Ostatnio zmieniony sob lis 13, 2010 10:49 am przez Deleted User 622, łącznie zmieniany 1 raz.
A zeby to jeszcze byl on..... albo mi na sluch padlo
-
Deleted User 622
Nie marudźQba666 pisze:A zeby to jeszcze byl on..... albo mi na sluch padlo