Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
no z future daje rady calkiem dobrze. jednak co do EFF to ja musze miec Michasia..ale kto byl na koncercie ten i tak pamieta szalenstwo przy tym numerku
a na nowym kocertowym stuffie mysle ze pokaza wszystko co umieja. zapowiedz zreszta na singlu Light The Universe jest bardzo ciekawa...i czemu w europie nie wydali REVOLUTION no czemu!! super kawalek...tylko na tym glupim singlu jest
na koncercie inaczej sie utwór odbiera niż bez takich emocji
wiadomix ze tak . hehe zreszta i tak fanem Dyniogłowych bede do smierci samej.
czy ktoś lubi czy nie, znać trzeba. Walls Of Jericho, Keeperzy, Oath i Better Then Raw to absolutne klasyki. nie wyobrażam sobie mojego egzystowania na tym świecie bez znajomości tych płyt. Biblia Power metalu. To samo z Gamma Ray, Hansen może i skrzeczy ale dostaje orgazmu za orgazmem kiedy słyszę te powalające kompozycje (ostatnia płytka świetna, No World Order też)
Współczuje tej ekipie co była na MOR 2006 że widziała na żywo jak Andi strasznie skaszanił I Want Out wykonywane razem z Gammą (właśnie przed chwilą obejrzałem na youtube).
No i jeszcze trochę Hansi i Sascha się nie zgrali z solówką. 
Jednym slowem mowiac pieniadze wyrzucone w bloto...Satch pisze:Współczuje tej ekipie co była na MOR 2006 że widziała na żywo jak Andi strasznie skaszanił I Want Out wykonywane razem z Gammą (właśnie przed chwilą obejrzałem na youtube).No i jeszcze trochę Hansi i Sascha się nie zgrali z solówką.
Czy ja wiem. Relacji żadnych nie czytałem, ale mogę przypuszczać, że roeszta występu była dobra i sam chętnie bym się tam znalazł, ale moim zdaniem nie powinni brać się za I Want Out, chyba, że wokal zostawiliby Hansiemu 
moze i hansiemu jakby wokal zostawil to by bylo lepiej ale to jest gdybanie...rownie dobrze Joachim Cans by mogl I want out zaspiewac tam i tez by byl gicior
a Andi to Andi i tyle
Też prawda. 
slucham wlasnie Master of the rings i normalnie japa sie sama cieszy przy take me home czy where the rain grows...heh nic dodac nic ujac...
a zaraz zapodam Better Than Raw i bedzie laudate dominum i chyba rozpetam pogo w pokoju <LOL>
a zaraz zapodam Better Than Raw i bedzie laudate dominum i chyba rozpetam pogo w pokoju <LOL>
To jest genialneStoneman pisze:laudate dominum
i falling higher ktore wlasnie leci
a zaraz bedzie savage ale to inna bajeczka...albo bajajka 
Super kawałek :beerStoneman pisze:i falling higher ktore wlasnie leci![]()
Tak samo z reszta jak cale Better Than Raw
Stoneman pisze:.rownie dobrze Joachim Cans by mogl I want out zaspiewac tam i tez by byl gicior Wink
ten wybiedzony popłuczyna ? Przecież on kaleczy I Want Out gorzej od Derisa.
Ale no tak, cans to jak mowiles wokalna przyszłosć heavy metalu ;]
ja tam lubię Andi'ego, ciekawy głos ma chłop, a że skala inna niż Kiske...
-
Deleted User 357
No czy ja wiem,ja bym powiedział że w równym stopniuEvE pisze:Przecież on kaleczy I Want Out gorzej od Derisa.
kazdy woli innego wokaliste...ale ani jeden ani drugi nie KALECZY i want out...kaleczy to koles z Sonata Arctica.. a Cans jest bardzo dobrym wokalista...zreszta olewam to wszystko dla mnie Hammerfall jest super jak i Cans wiec mnie nikt nie przekona
chrzanicie towarzyszu, wykoanie Iwant out SA jest bardz odbre, muzycznie jak i wokalnieStoneman pisze:kaleczy to koles z Sonata Arctica.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 357
Nie no technicznie Cans jest niezły,ale w jgo barwie jest to coś co denerwuje wielu ludzi,m.in. mnie