nawet mi serce nie drgnęło :>Zdzicho pisze: zapoznaj sie z czyms nad ludzkim, co bije wszystko na łeb na szyje...
13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/02/2007 - Therion+Grave Digger - Kraków,Warszawa
ale my już IRON MAIDEN znamyZdzicho pisze:zapoznaj sie z czyms nad ludzkim, co bije wszystko na łeb na szyje...
już nie mam tu najwięcej postów

nic ciekawego ten kawalek :]
-
Deleted User 357
A co ma jedno z drugim wspólnego?Szajba pisze:ale my już IRON MAIDEN znamy
zobaczylem set i mnie chyba cos zaraz strzeli. Chyba nie bede placil tyle kasy za taki krotki koncert.
ludzie coz kazdy ma inne gusta skoro sa ortodoksy...( ******) ... to bywa...sabaton edguy dragonforce najwieksze nadzieje przyszle gwiazdy legendy heavy a tu Evka wyjezdza ze wtornosc...wtorni sa maideni od jakiegos czasu... ale to subiektywna opinia tak jak i twoja...co prawda dla mnie jak i dla innych maniakow Sabaton jest gwiazda wieksza na pewno od theriona i na pewno mnie ruszaja bardziej niz GD a Primo Victoria moge odspiewac chocby sam...no ale beda tez inni fani ;P a i kolejna rzecz...ze wokal w Sabatonie kogos razi to ma problemy jakies chyba...zreszta ciebie cans razi joakim teraz...no za chwile co 2 wokalista...bez obrazy . W kazdym razie bedzie ORGAZM!!
jedno jest pewne my napewno dojdziemyStoneman pisze:W kazdym razie bedzie ORGAZM!!
facet, znajdz mi zwolenników chociażby na tym forum uroczego glosiku cansaStoneman pisze:.zreszta ciebie cans razi joakim teraz
ale no cóż, widocznie mam problemy [;
szkoda tylko ze jak sluchałam sabaton mialam wrażenie, ze to znam. to nie jest wtórnosc?
np ja (wiesz Effka ze cie lubie ?EvE pisze:facet, znajdz mi zwolenników chociażby na tym forum uroczego glosiku cansa Very Happy

a ten Cans to w ktorym gejzespole śpiewa?
za dużo tych nazwisk do spamiętania jak dla mnie :]

no, jak Digger zacznie grac to na pewnoStoneman pisze:bedzie ORGAZM!!
HAMMERFALL! jeden z niewielu jakie lubie ;P

aha. no to rzeczywiście extra wokalista 
wtórna to jest ogólnie muzyka metalowa. debilna jestStoneman pisze:ludzie coz kazdy ma inne gusta skoro sa ortodoksy...( ******) ... to bywa...sabaton edguy dragonforce najwieksze nadzieje przyszle gwiazdy legendy heavy a tu Evka wyjezdza ze wtornosc...wtorni sa maideni od jakiegos czasu...
LOL, zgwałcą go.miki pisze:wtórna to jest ogólnie muzyka metalowa. debilna jest
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Bez wazeliny.Korzeń pisze:LOL, zgwałcą go.
-
Davenport
KUR!!!!!!!! ZABIJĘ! Prawie przeczytałem setlistę GRAVE DIGGER! 
jak macie zamiar umieszczać setlisty, to uprzedzajcie mnie w poprzedniej wypowiedzi
btw.: ten, kto uważa się za fana/maniaka heavy metalu i jakiemuś zespołowi zarzuca wtróność - pardon, ale chyba jednak nie wie, o co w heavy metalu chodzi
jak macie zamiar umieszczać setlisty, to uprzedzajcie mnie w poprzedniej wypowiedzi
btw.: ten, kto uważa się za fana/maniaka heavy metalu i jakiemuś zespołowi zarzuca wtróność - pardon, ale chyba jednak nie wie, o co w heavy metalu chodzi
-
Deleted User 1309
Lepiej nie . Ja nie wiem jak jarmarkowe granie moze wzbudzac jakie kolwiek nadziejedragonforce najwieksze nadzieje przyszle gwiazdy legendy heavy
będziesz się z wyznacznikiem kłócić Marq :>
stonman rzekł, więc taka jest najświętsza prawda. cans wszak jest nadzieją wokalną światowej sceny metalowej [;
stonman rzekł, więc taka jest najświętsza prawda. cans wszak jest nadzieją wokalną światowej sceny metalowej [;
-
Deleted User 1309
Nie mam najmniejszego zamiarubędziesz się z wyznacznikiem kłócić Marq :>
Amen.
-
Deleted User 357
Toć napisałem że spoilerDavenport pisze: jak macie zamiar umieszczać setlisty, to uprzedzajcie mnie w poprzedniej wypowiedzi Sad