SEPULTURA European Tour 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SEPULTURA European Tour 2007
wiadomo...ale wiesz...MM i taki skok terminowy...zle skojarzenia czy przeczucia...obym sie mylil
ej a to oni jeszcze nazwy nie zmienili ? chyba juz mieli zmienic? czy dopiero od nowej cd to zrobia ? bo teraz to juz jest na maxa profanacja... haha a ja sobie dzisiaj obejrze koncert sepy z 91 roku
ah jak fajnie jest zobaczyc i uslyszec jedyna sepe ktora lubie
...troops of doom , mass hypnosis...ARISE !! .
nic nie słyszałem o zmianie nazwy
ja też nie O_o gdzieś ty to wyczytał(usłyszał)?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Moje ulubine albumy Arise i Chaos A.D, no i trochę Roots. Bez Maxa to już nie to samo, a bez maxa i igora to już zbeszczeszczenie legendy 
moje ulubione : Morbid Visions , bestial devastation , arise .
Slucham tych 3 cd od kilku dni i w 1 dzien nauczylem sie grac Mass Hypnosis i Antichrist
zwlaszcza mass hypnosis rlz !! a moze by tak sie za Arise wziąść ? hehe na co komu laski skoro jest stara sepultura ;]
A o zmianie nazwy przeczytalem w jakims njusie chyba na powermetal.pl i chyba w jakims wywiadzie. z tego co mi sie przypomina to nowa cd juz miala byc nagrana pod innym szyldem ( chodzi o nastepczyni dante) .
Slucham tych 3 cd od kilku dni i w 1 dzien nauczylem sie grac Mass Hypnosis i Antichrist
A o zmianie nazwy przeczytalem w jakims njusie chyba na powermetal.pl i chyba w jakims wywiadzie. z tego co mi sie przypomina to nowa cd juz miala byc nagrana pod innym szyldem ( chodzi o nastepczyni dante) .
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

No praktycznie gdyby se zastanowić to tylko z tej lyty podoba mi się Roots bloody roots i Attitude. w każdym razie R nie przebje CADTobink pisze:Bluźnisz.
Roots jest cała cacy
to nowy adres gejowo.pl? ej, przecież to nie jest muzyczny serwis..Stoneman pisze:powermetal.pl
arghhhhh ;(
-
El Dorado
AAAAAAAAA, ponownie bluznisz !!!Cygan pisze:No praktycznie gdyby se zastanowić to tylko z tej lyty podoba mi się Roots bloody roots i Attitude. w każdym razie R nie przebje CAD
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

no jak dla mnie to ich najlepszy albumCygan pisze:Chaos A.D. ja połykakocham Keos ej di
jak dla mnie : Bestial Devastation i Arise i wszystko od poczatku sepy az do arise potem mnie wali 
IMO to akurat dość rzetelny serwis ;] Choć nazwę może i lekko z dupy wzięlimiki pisze:to nowy adres gejowo.pl? ej, przecież to nie jest muzyczny serwis..
Fajna sprawa w związku z praskim show. Sam sobie bilet druknę, bo taki system tam mają. Będę jechał z Katowic do Pragi z wydrukowaną kartką papieru, która pozwoli mi wejśc na koncert.
Taka refleksja maleńka
Taka refleksja maleńka
toż to jak z biletem na samolot : )
a w IE znowu lipa, zarówno FF jak i Sepa nałogowo omijają ten kraj.
a w IE znowu lipa, zarówno FF jak i Sepa nałogowo omijają ten kraj.
KMFDM
Chdzoi o Internet Explorer i Firefoxa?Misio pisze:a w IE znowu lipa, zarówno FF jak i Sepa nałogowo omijają ten kraj.