Pieprzysz tam, nie jest to złe. ;]herki pisze:Kiepski jest jak i cała płyta. Nudny jak i cała płyta ;]
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Gdzie jest tam? ;]M@ti pisze:Pieprzysz tamherki pisze:Kiepski jest jak i cała płyta. Nudny jak i cała płyta ;]
Aj pomyliło mi się. Kiepski jest jak i cała płyta. Nudny jak i cała płyta ;]
Tam ;]herki pisze:Gdzie jest tam? ;]
co tu taka cisza ? czyżby nikt jeszcze nie wiedział że Slayer wystąpi w spodku 5 czerwca 2007 ? tu macie link
O FPYYYTE! JADE!
Slatanic Wehrmacht, dzień dobry.sobota pisze:ja tam sie fanów slejera nie boję
Mhm.
A to oni są jacyś bardziej niebezpieczni ? 
Spytaj chłopaków z SOADu.
A co im się stało ? Nie wtajemniczony jestemM@ti pisze:Spytaj chłopaków z SOADu.
No z tego co wiem w 1998 gdy supportowali Slayera byli baaaardzo niemile przyjęci przez naszą publikę. 
Butelki, puszki, bułki. I chóralne "wy****dalać".
A czym spowodowane było takie zachowanie?
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Korzeń pisze:Butelki, puszki, bułki. I chóralne "wy****dalać".
Pewnie tym, że muzyka SOAD nie przypadła im do gustu.Abstract pisze:A czym spowodowane było takie zachowanie?
Ograniczeniami fanów Slayera.Abstract pisze:A czym spowodowane było takie zachowanie?
I to jest powód do dumy?M@ti pisze:No z tego co wiem w 1998 gdy supportowali Slayera byli baaaardzo niemile przyjęci przez naszą publikę.![]()
Nie. Powinni ich jeszcze zabić...syzygy pisze:Ograniczeniami fanów Slayera.Abstract pisze:A czym spowodowane było takie zachowanie?I to jest powód do dumy?M@ti pisze:No z tego co wiem w 1998 gdy supportowali Slayera byli baaaardzo niemile przyjęci przez naszą publikę.![]()
Właśnie, a tak to cioty z tych fanów Slejera :laugh
A czy ja unoszę się dumą?syzygy pisze:I to jest powód do dumy?