Roskilde Festival ( 5 - 8. VII. )
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Roskilde Festival ( 5 - 8. VII. )
Pink tak btw. gdzie gra Neuma, w wawie?
Jazz is not dead, it just smells funny.
tak, w Aurorze.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zwracam honor, rzeczywiscie, graja w czerwcu przeciez...WICKER MAN pisze:A to Aerosmith nie gra przypadkiem własnego stadionowego gigu w Danii w Randens czy coś takiego?
no dajcie spokoj. w tym roku to nedza. juz 100 razy lepiej na wacen sie wybrac.
tyle dobrych gigow w tym roku w polsce a wy po jakis daniach checie sie bujac
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
dowaliłeś :laugh nie zapominaj że to nie jest metalowy festatm2 pisze:no dajcie spokoj. w tym roku to nedza. juz 100 razy lepiej na wacen sie wybrac.
Byłam 2 razy w Danii, pracowałam na farmie około 10 km od Roskilde. Za pierwszym razem czyli w 2005 bylismy obczajać festiwal z drugiej strony barierki. Na drugi rok stwierdziłam że nie zmarnuje takiej okazji i wejde do środka szczególnie że grało GnR i Waters + Placebo. Bilet wstepu kupiłam w cenie promocyjnej za 500zł (normalnie kosztował ponad 700zł). Niestety z roku na rok bilety sa coraz droższe a chętnych jest coraz więcej. W praktyce fest wygląda tak jak nasze Woodstock tylko 10 razy większe O_o Czasem od namiotu trzeba przejsc kawał drogi zeby dostac sie pod sceny. Ale najlepsze jst to że w przerwach miedzy koncertami mozna pozbierac troche plastikowych kubków po piwie które wszedzie się walają. Oni tam dbają o recycling a płaca za to jak złoto
Może nawet się zwrocić za bilet. Kurdowie to tam przyjeżdząją tylko po to by zarobić w ten sposób. Ale o samolotach do Kopenhagi za 300zł w obie strony to ja nie słyszałam, chyba że coś się pozmieniało. Ja leciałam do Malmo tanimi liniami. Potem przejechać przez most i już sie jest w stolicy Danii. W tym roku jak dla mnie gorszy skład a właśnie wszystko od tego zależy.
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2007 2:17 pm przez Andzia, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie bilety max ze 2 dyszki, postaram sie pojawic.Pink pisze:tak, w Aurorze.
Wacken w tym roku IMO slabe. Juz lepiej w Polsce zabunkrowac sie na troche
Jazz is not dead, it just smells funny.
Z tymi kubkami to jest iezły patent, w zesłym roku na Rock im Park płacili za taki kubeczek 1 euro. Nie wysilajac sie zbytnio przez cały pobyt znalazłem moze z 30 wiec cąłkiem nieźle. co do tanich linii to ja lecę z warszawy liniami www.norwegian.noAndzia pisze:Byłam 2 razy w Danii, pracowałam na farmie około 10 km od Roskilde. Za pierwszym razem czyli w 2005 bylismy obczajać festiwal z drugiej strony barierki. Na drugi rok stwierdziłam że nie zmarnuje takiej okazji i wejde do środka szczególnie że grało GnR i Waters + Placebo. Bilet wstepu kupiłam w cenie promocyjnej za 500zł (normalnie kosztował ponad 700zł). Niestety z roku na rok bilety sa coraz droższe a chętnych jest coraz więcej. W praktyce fest wygląda tak jak nasze Woodstock tylko 10 razy większe O_o Czasem od namiotu trzeba przejsc kawał drogi zeby dostac sie pod sceny. Ale najlepsze jst to że w przerwach miedzy koncertami mozna pozbierac troche plastikowych kubków po piwie które wszedzie się walają. Oni tam dbają o recycling a płaca za to jak złotoMoże nawet się zwrocić za bilet. Kurdowie to tam przyjeżdząją tylko po to by zarobić w ten sposób. Ale o samolotach do Kopenhagi za 300zł w obie strony to ja nie słyszałam, chyba że coś się pozmieniało. Ja leciałam do Malmo tanimi liniami. Potem przejechać przez most i już sie jest w stolicy Danii. W tym roku jak dla mnie gorszy skład a właśnie wszystko od tego zależy.
No fajny ten skład kurka....
Slayer, Mastodon, RHCP, QOTSA, ew. The Who...
Ale i tak pewnie nigdy mnie na tym feście nie zobaczą
Slayer, Mastodon, RHCP, QOTSA, ew. The Who...
Ale i tak pewnie nigdy mnie na tym feście nie zobaczą
+
BEASTIE BOYS
THE KILLERS
MANDO DIAO
PETER BJORN AND JOHN
QUIT YOUR DAYJOB
BEASTIE BOYS
THE KILLERS
MANDO DIAO
PETER BJORN AND JOHN