Kea wyraźnie npisąła, że mała scena jest na korytarzu, czyli poza trybunami
24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
Archaon ---> nie widzisz, że to jest plan rozmieszczenia widowni ?? 
no, nie bazgram. łatwo da się mnie odczytać [choć niektózy twierdzą, że nie
]. mam dobrze opanowaną kaligrafię :j
mala wogle nie jes na haliarchaon pisze:znaczy duża jest przy zielonym A-N, a mała przy niebieskim OP?
ja citam bede towarzyszyłArtur pisze:I jak rozumiem wkręciłeś się już w Testament na tyle, żeby mi towarzyszyć na ich koncercie w I rzęzie ??:laugh
już nie mam tu najwięcej postów

tak i poprawną składnieKea pisze:mam dobrze opanowaną kaligrafię :j
aaa Ty.... no jak chcesz to ok, nie będę protestował... ale to nie szczyt mych marzeń...Szajba pisze:ja citam bede towarzyszył![]()
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2007 2:34 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
bo Blaza zagra SOTC i to 10 min jak nicArtur pisze:Ale grający przed nimi Paradajsi grają godzinę, a Blaze który gra 5-ty od końca gra tyle ile Testament.... dziwne dziwne..
S1 - Sepa gra tylko rzeczy nagrane z Derrickiem czy coś z czasów Maxowych również ??
I jak rozumiem wkręciłeś się już w Testament na tyle, żeby mi towarzyszyć na ich koncercie w I rzęzie ??:laugh
wrzuce cie w tlum i cie zgniotąArtur pisze:aaa Ty.... no jak chcesz to ok, nie będę protestował... ale to nie szczyt mych marzeń...

znów się nasłucham i znów będę śmiesznie mówić :]Matek pisze:tak i poprawną składnieKea pisze:mam dobrze opanowaną kaligrafię :ji jeszcze wcale nie zaczynasz dziwnie intonować
s1 ---> slay nie idzie na MM
Ostatnio zmieniony czw mar 01, 2007 2:39 pm przez she-wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Sleja mi pisał, że chyba nie da rady...
A zajebiście by było przeca... sam kiedyś pisał, że będziemy płakać sobie w objęciach przy "Preacherze", "Into The Pit"....
Jak nie będzie Sleja, to tam z Szajbą będziemy musieli niszczyć w I rzędzie we trójkę
W sumie Szajba też dobry, młody gniewny
A Blaze serio mówisz że może "Signa" zagrać ?? Byłoby megacudownie...
A zajebiście by było przeca... sam kiedyś pisał, że będziemy płakać sobie w objęciach przy "Preacherze", "Into The Pit"....
Jak nie będzie Sleja, to tam z Szajbą będziemy musieli niszczyć w I rzędzie we trójkę
A Blaze serio mówisz że może "Signa" zagrać ?? Byłoby megacudownie...
..........................*slina cieknie z ust....*.......ke........wtf........kurde....... O_oKea pisze:s1 ---> slay nie idzie na MM
oj bedzie niszczenie, bedzieArtur pisze:Jak nie będzie Sleja, to tam z Szajbą będziemy musieli niszczyć w I rzędzie we trójkę
staruch sie odezwalArtur pisze:W sumie Szajba też dobry, młody gniewny![]()
to raczej oczywisteArtur pisze:A Blaze serio mówisz że może "Signa" zagrać ?? Byłoby megacudownie...

a z SOTC tak sobie tylko rzucilem....co do tego czasu wystepu...
'roots', 'refuse/resist', 'territory', ostatnio nawet było 'beneath the remains' i na pewno jeszcze więcej się da wymienić. zawsze idą te szlagiery z max eraArtur pisze:
S1 - Sepa gra tylko rzeczy nagrane z Derrickiem czy coś z czasów Maxowych również ??
S1MON pisze:..........................*slina cieknie z ust....*.......ke........wtf........kurde....... O_oKea pisze:s1 ---> slay nie idzie na MM:angry
........*opad rak*.....

zapomniałbym, sepultura teraz nawet 'troops of doom' gra, więc wiesz. kisser nawet kiedyś chciał policzyć, ile razy wykonał ten numer już
No dla mnie jednak nie do końca było, oczywiste to jest że będą kawąłki Maiden.Szajba pisze:to raczej oczywiste
ALe nie sądziłem, że "SOTC" będzie, tym lepiej
S1, Mik -----> to dobrze, przynajmniej sobie odświeżę Sepę z Maxem, bo ta Derrick'owa to raczej nie dla mnie
Arczi...pisalem, ze tak sobie tylko rzucilem tym SOTC
Tak, teraz zauważyłem 
Ale liczymy na to, prawda ??:>
Tak jak na z 5 innych maidenowych utworów ;]
Ale liczymy na to, prawda ??:>
Tak jak na z 5 innych maidenowych utworów ;]
S1MON pisze:*opad rak*
S1MON pisze:kurde
;(S1MON pisze:wtf.