Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
no cóż, 2 dzieci, chłop ją zostawił, na listach przebojów też już jej nie widać, a do tego cały świat ogląda zdjęcia z jej gołą p..dą, więc to nie dziwi, do tego jeszcze ta chora kabała - dojrzewa dziewczyna
-
Deleted User 2259
http://muzyka.onet.pl/0,1498224,newsy.html
Fajny tytuł nowej płyty ;]
Fajny tytuł nowej płyty ;]
rotfl w sumie. :laugh Szkoda że "2" nie ma.
pewnie na reedycji dodadzą.M@ti pisze:Szkoda że "2" nie ma.
powiem wam, że chętnie poslucham tej płyty..LP nie jest zły, myślę, że ściągnę jak tylko się pojawi ;B
Ja ich lubię tylko po pijaku. ;]Wrath pisze:LP nie jest zły, myślę, że ściągnę jak tylko się pojawi ;B
Szajba pisze:profanacja...Fajny tytuł nowej płyty ;]
To jest dopiero profanacja O_oTo naprawdę piękne piosenki. Myślę, że przeszli samych siebie – mówił o nowym materiale formacji Rubin dodając, że skierował muzyków w kierunku Pink Floyd (!!!!!!!!), Eltona Johna, King Crimson oraz Emerson, Lake & Palmer.
a tam profanacja.. myśląć takimi kategoriami to można aspirowac na stanowisko następcy rycerza
posłuchamy, ocenimy 
Jestem bardzo tolerancyjny muzycznie, ale skierowanie Link Park na Pink Floyd czy King Crimson to tak jak skierowanie Britney na Black Metal [mimo, że już okrzyknęła się antychrystemMatek pisze:a tam profanacja.. myśląć takimi kategoriami to można aspirowac na stanowisko następcy rycerzaposłuchamy, ocenimy
Rubin nigdy nie umial dobrze szufladkowac.
kurde, przeciez oni musieli by sie calkowicie zamienic na prog/art rocka

kurde, przeciez oni musieli by sie calkowicie zamienic na prog/art rocka
Jazz is not dead, it just smells funny.
z drugiej stronny Rubin mnówstwo genialnych płyt wyprodukował...slayer pisze:Rubin nigdy nie umial dobrze szufladkowac.
ciekawy jestem co to będzie
wiesz, ja znam ludzi, którzy uważąją [LP] za kwintesencje progresywnego metalu...slayer pisze:kurde, przeciez oni musieli by sie calkowicie zamienic na prog/art rocka![]()
już nie mam tu najwięcej postów

jak i mnostwo szajsu, ktore to mialo znakomita produkcjesobota pisze:mnówstwo genialnych płyt wyprodukował...
zmien prace, odejdz z tego przytułku dla nieslyszącychSzajba pisze:wiesz, ja znam ludzi, którzy uważąją [LP] za kwintesencje progresywnego metalu...
Jazz is not dead, it just smells funny.
znam nieznaczy ze ich lubie i z nimi przebywamslayer pisze:zmien prace, odejdz z tego przytułku dla nieslyszących
już nie mam tu najwięcej postów

ja bardzo chętnie LP posłucham nowego i mam nadzieje, że na koncert pójde. fajni są
są są, nie znasz się!
Dlaczego profanacja? O_oSzajba pisze:profanacja...Fajny tytuł nowej płyty ;]