Na pewno Sztuczne Oddychanie, Eneidę i Ostatniego Woja :soloWIT666 pisze:jaka setliste TURBO chcielibyscie uslyszec?
METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATON 3 [TURBO & CHAINSAW]
6 kawałków Chainsaw trafiłeśSzajba pisze:Jaki był ten dzieńWIT666 pisze:jaka setliste TURBO chcielibyscie uslyszec?
Dorosłe dzieci
Cały czas uczą nas
Szalony ikar
Pozorne Życie
Dłoń potwora
Sztuczne oddychanie
Kawaleria Szatana I & II
Kometa halleya
Wszystko będzie OK
Narodziny Demona
Smak Ciszy
Paranoja
Legenda Thora
LSD
Katatonia
A jeśli moge sie szarpnąć na set Chainsaw to:
Obsession
Doringen (BŁAGAM)
Canton Eyes
My Day
The Beginning
Na Skrzydłach Nocy
In Flames
Masters of Shattared Dreams
Niecierpliwi (ale z gościem![]()
)
The Mourning Song
Guardian Of The Ice Void
Otchłań
:]
z pewnością set będzie trochę iny niż na MM2
powiedz któreSir Saw pisze:6 kawałków Chainsaw trafiłeś![]()
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2007 6:42 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

proszę Cię. to już nawet dla mnie za wiele.
choĆby
choĆby
jedziesz prosto do zabrza czy z przesiadką w katowicach ?

ja bym set chainsaw chcial taki :
Obsession
Robins Crusie
Sin Act
Ball of My Life
Otchlan
Na skrzydlach nocy
Great fury
Guardian of the ice void
chainsaw lover
masters
welcome to hell
in flames
impatien = niecierpliwy
my day
canton eyes
duzo tego ale coz od boskiego zespolu wymaga sie boskiego giga ;p
Obsession
Robins Crusie
Sin Act
Ball of My Life
Otchlan
Na skrzydlach nocy
Great fury
Guardian of the ice void
chainsaw lover
masters
welcome to hell
in flames
impatien = niecierpliwy
my day
canton eyes
Zespół chciałby zagrać 15 numerów jednak tego wieczoru zagrają w sumie 3 zespoły i dla Chainsaw przewidziane jest 50-60min max czyli jakieś 11 numerów z dwoma przerwami na łyk wodyStoneman pisze:ja bym set chainsaw chcial taki :
Obsession
Robins Crusie
Sin Act
Ball of My Life
Otchlan
Na skrzydlach nocy
Great fury
Guardian of the ice void
chainsaw lover
masters
welcome to hell
in flames
impatien = niecierpliwy
my day
canton eyes
Tobie udało się wytypować 7
ps. na tej trasie raczej nie znajdziemy miejsca na balladki
O której jest w każdym mieście planowany start koncertu Turbo biorąc pod uwagę, że przed nimi gracie Wy i jakiś lokalny support?
Chainsaw i Turbo zagrają prawie na tym samym backline więc możesz się spodziewać niedługich przerw a co za tym idzie występu Turbo ok 21:30 max 22
No to bardzo niedobrze, że tak późno, koncert u nas jest we wtorek i mi śmigną wszystkie autobusy przed końcem 
staaary heavy metal to nie detal!!
zawsze możesz się wbić na imprezę i wrócić pierwszym porannym... jeśli chodzisz do LO to pewnie będziesz miał rekolekcje a jeśli studiujesz to być może rektorskie gdyż to tuż przed świętami 
Już miałem rekolekcje
Spoko, spoko na piechtę z klubu się przejdę, wieczorny spacerek nikomu nie zaszkodził 
A ile mniej więcej będzie gralo Turbo? pewnie są małe szanse na wyjście z klubu przed 23...jakoś nie uśmiecha mi się spóżnić na ostatni dzienny i czekać godzinę na nocny :j
Guardian
Canton Eyes
Niecierpliwy
ile trafilem? :p
Guardian
Canton Eyes
Niecierpliwy
no zabrze jest w sobote i cos mi sie czuje ze bede musial U KOGOŚ przenocowac...hm... pomyślmy.... kogo ja znam w zabrzu kto iddzie na ten koncert...hm...

siedem maxiu mowisz..nie bedzie ballad ? s1 nie pospiewamy se
ej noo...a ja wytypowalem 15 kawalkow z ktorych siedem trafielm ciekawe jakie... ej no wit podaj ta setliste i tyle ;p
jesli siedem to takie 7 : masters , obsession , ball of my life , niecierpliwy , sin act , in flames , great fury skoro ballad nie bedzie...a co z tego ze beda 3 kapele...chainsaw ma grac najdluzej ;p
jesli siedem to takie 7 : masters , obsession , ball of my life , niecierpliwy , sin act , in flames , great fury skoro ballad nie bedzie...a co z tego ze beda 3 kapele...chainsaw ma grac najdluzej ;p
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 1:22 pm przez Deadlock, łącznie zmieniany 1 raz.
nie marudź, poczekasz przy piffkuWrath pisze:A ile mniej więcej będzie gralo Turbo? pewnie są małe szanse na wyjście z klubu przed 23...jakoś nie uśmiecha mi się spóżnić na ostatni dzienny i czekać godzinę na nocny :j
Guardian
Canton Eyes
Niecierpliwy
trafiłes 2
2 trafione <LOL>Stoneman pisze:siedem witek mowisz..nie bedzie ballad ? s1 nie pospiewamy seej noo...a ja wytypowalem 15 kawalkow z ktorych siedem trafielm ciekawe jakie... ej no wit podaj ta setliste i tyle ;p
ps będziecie zaskoczeni setem i myślę że pozytywnie, radzę przypomnieć sobie starsze pozycje w dorobku Chainsaw
ej no masters , obsession musza byc ;/ powiedz maxx ze great fury bedzie.... mowisz ze bedziemy zaskoczeni... ciekawe ciekawe
starsze mowisz...no to dzis slucham Electric Wizards...
a moze jakis cover ;>
a moze jakis cover ;>