ciekawe kto toDani Filth pisze:Niedawno ściągnąłem ślady wokalu do utworu „Inner Sanctum” jakie wykonał dla nas pewien gość..
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
już nie mam tu najwięcej postów

Albo Majka Jeżowska.
szajba: piwo stawiam, ze nie ;]
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2007 9:30 pm przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Home, sweet Home! Mam nadzieje, że szybko to nastąpi...Dani Filth pisze:Niedługo wyświetlę się z potężnym raportem video i garścią świeżych newsów!
Nemesis...as one we stand!!
Pewnie DeadSzajba pisze:ciekawe kto toDani Filth pisze:Niedawno ściągnąłem ślady wokalu do utworu „Inner Sanctum” jakie wykonał dla nas pewien gość..strzelam ze Peter
-
Deleted User 1309
I Bardzo dobrzew tej roli Daniel Bergstrand
No to by była taka niespodzianka , że nic tylko sikać w majtyciekawe kto to strzelam ze Peter
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Behemoth na Ozzfest!!
Nie wiem co powiedzieć...Najlepiej zamilknę i włącze sobie Demigod! :rocx Horns Up! :beer
mmm tiera bedzie jeździł z łozim, pewnie Wiwczarek pozazazdrosci
Świetna wiadomość od samego rana. Bardzo się cieszę, że BEHEMOTH będzie grał na Ozzfest 2007. Jednocześnie przyszła mi do głowy taka myśl, jak zareaguje na to nasz cudowny rząd IV RP, czy Ministerstwo Kultury odznaczy Nergala i spółkę medalem za promowanie kultury polskiej na świecie?? Skoro robili to za mniejsze osiągnięcia typu wszelkiej maści Eurowizje czy koncerciki POP Szmiry na stacji benzynowej dla garstki polonijnych "siurów", "okejów", "hany" i "rajtów" to tym razem nie powinno być inaczej, ale zapewne zamkną swe kaprawe oczka na ten skromny fakt jakim jest działalność BEHEMOTH na arenie międzynarodowej. Zresztą u nas z paliwem kiepsko więc występ na stacji benzynowej za oceanem jest chyba bardziej znaczący - sami to chyba rozumiecie. Z drugiej strony komicznie by to wyglądało gdyby Jarek wspinał się na drabinie żeby Nergalowi medal powieśić, no chyba że Ujazdowski - to co innego.
A tak na poważnie. Chyba nikt z nas nie wątpił, że mamy coś do pokazania na scenach światowych, a to że My wiemy co to Behemoth czy Vader i doceniamy to co robią czyni tylko z nas elitę, która nie potrzebuje lewatywy gustu. Bo dla wszystkich jest tylko papier toaletowy.
HORNS UP, z niecierpliwością czekam na nowy album Behemotha, filmiki na YouTube wbijają w ziemię
. Zapowiada się kolejny świetny koncert w ramach Mystic Festival.
A tak na poważnie. Chyba nikt z nas nie wątpił, że mamy coś do pokazania na scenach światowych, a to że My wiemy co to Behemoth czy Vader i doceniamy to co robią czyni tylko z nas elitę, która nie potrzebuje lewatywy gustu. Bo dla wszystkich jest tylko papier toaletowy.
HORNS UP, z niecierpliwością czekam na nowy album Behemotha, filmiki na YouTube wbijają w ziemię
-
Stormshield
- -#Moonchild

No i super. Zasłużyli sobie. Gratuluję.
NJest to pierwszy jak narazie album Behemoth na który będę czekał z niecierpliwością. Mam nadzieje ,że wypowiedzi Nergala to nie są zwykłe przechwałki 
Wystarczy obejrzeć nagrania ze studia i od razu można odczuć to, że mamy do czynienia z nagrywaniem czegoś wielkiego
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Dokładnie! Pasja i radość tworzenia wręcz wylewa się z ekranu! Najbardziej ciekawią mnię partie wokalne na Apostasy. Czy będzie więcej ponakładanego growlu (''Demigod"), czy mniej odhumanizowanych form wrzasku w stylu blackowego skrzeku.benedykt pisze:Wystarczy obejrzeć nagrania ze studia i od razu można odczuć to, że mamy do czynienia z nagrywaniem czegoś wielkiego
no raczej napewno i bardzo dobrzeDani Filth pisze:będzie więcej ponakładanego growlu (''Demigod")
Nergal będzie śpiewał czysto.
Gratula :beer cje dla Behemoth
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nowe video z sesji nagraniowej ''The Apostasy"...Trzymać się!
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... d538d6cef6
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... d538d6cef6
Dawajcie ten album!!!
eDani Filth pisze:http://blog.myspace.com/i...79-95d538d6cef6
e
e
e
o mamo... GIMMIE ! SZYBKO! ja chce ! aaaaaaaaaaa! pragnę! ja to chce! aaaaaaaaaaaa
już nie mam tu najwięcej postów