hm... z dworca do rynku jest jakies 300 metrów, z rynku do spokdka jest nawet nie kilometrVol 7 pisze:ktoś mógłby tak orientacyjnie powiedzieć jak daleko jest do Spodka z Dworca PKP?
24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/03/2007 - Metalmania 2007 - Katowice @ Spodek
już nie mam tu najwięcej postów

dzięki ! można na Was liczyć !
a tak przy okazji, żeby nie postojebczyć, to nie wie ktoś gdzie mogę odebrać bileciki? bo Wicker nie odpisuje a to już w sobotę będzie ....
a tak przy okazji, żeby nie postojebczyć, to nie wie ktoś gdzie mogę odebrać bileciki? bo Wicker nie odpisuje a to już w sobotę będzie ....
Szajba pisze:rynku
tego rynku?
ee nie ma sensu iść vol...same brudasy, w ryj mozna łatwo dostać, jakieś defmetale na scenie, problemy z powrotem...lepiej oddac bilet bardziej potrzebującym
a biletu raczej nie bedziesz mial, tylko wejdziesz za okazaniem dokumentu tożsamości...jeśli najpierw podasz dane komu trzeba. chyba. tak było na Metal maraton 2 ;]
na dŻewoWrath pisze:tego rynku?![]()
dzieki stary, dzieki.... :closedWrath pisze:.same brudasy,

nie świruj ;] większość ludzi z S. to wyjątki od tej brudnej reguły ;Bdzieki stary, dzieki....
eee tam - za free, z kolegą, Blaze będzie - trzeba się jakoś zachatować przed Maiden w Ostravie - a jeśli przeżyję death metal to przeżyję wszystko, łącznie z moję dziewczyną 
czasami już naprawdę nie mogę. no normalnie zerwałem bok, ojojojojoj
a w katowicach nie ma rynku. jest taki plac tramwajowy tylko
a w katowicach nie ma rynku. jest taki plac tramwajowy tylko
o nazwie "Rynek"miki pisze:a w katowicach nie ma rynku. jest taki plac tramwajowy tylko

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już Ci pisałem na priv, że przy bramce nr. 7.Vol 7 pisze:dzięki ! można na Was liczyć !
Robicie jakiś sanktuaryjny zlot przed koncertem?
-
Deleted User 357
O właśnie,Szajba,co z moją opaską na Jorna?WICKER MAN pisze:Robicie jakiś sanktuaryjny zlot przed koncertem?
no fajnie by było, przydało by się. ja więc proponuje ze o godzinie 11:00 pod wejściem do DOKP (ten "biurowiec") kolo Spodka. jakby co bede po ludziach dzwonił ,mam numery do Artura, Mikiego, Deleted User 804a, S1, Evy(jesli idzie), Żeliwnego(bo miales wpaścWICKER MAN pisze:Robicie jakiś sanktuaryjny zlot przed koncertem?
niewiem. zalerzy jak sie bedzie dalo je sciągnącŻelazny pisze: O właśnie,Szajba,co z moją opaską na Jorna?

ja o 11 już będę w Spodku
miki ja to wiem, obaj bedziemy, ale przeciez mozna wyjść. my sie zgadamy na tlenie. ale jakiś mini zlot trza zrobić i nie ma bata
biore prześcieradło, niech ktoś weźmie spray

-
Stormshield
- -#Moonchild

Na zlocie czy koncercie?EvE pisze:Bede chyba
my (jadę z kumplem) będziemy pod spodkiem koło 10, więc jak coś to chętnie wpadniemy... (mam numer do Wicker'a jak coś...
a wogle bo ja nie wiem do końca.
jak wygląda sprawa z wnoszeniem picia i szamania :>?
Igor jaki jest Twój rozkład, tzn w jakich godzinach planujesz być w środku a w jakich wychodzisz? (jeśli w ogole znaczy;) )
jak wygląda sprawa z wnoszeniem picia i szamania :>?
Igor jaki jest Twój rozkład, tzn w jakich godzinach planujesz być w środku a w jakich wychodzisz? (jeśli w ogole znaczy;) )
tylko bez imion :closedEvE pisze:Igor
no my jestesmy z mikim umówieni ok 9 już. jak co to dzwoń :]Igor jaki jest Twój rozkład, tzn w jakich godzinach planujesz być w środku a w jakich wychodzisz? (jeśli w ogole znaczy;) )

Od kiedy to mozna wychodzic ze spodka a potem wracac?? Ja jak bylem top nie mialem takiej mozliwosci
Inna sprawa ze ja wtedy bylem bez biletu, wchodizlem bocznym wejsciem za okazaniem dowodu osobistego.......
Ja na 7 ide do pracy jutro, ale mysle ze na kolo 11 moze bym sie wyrobil do Katowic - jestem za jakims zlotem na zewnatrz, bo i tak oprocz blaze;a to mnie tam specjalnie nic nie interesuje
Wejsc mozna o 14 albo 15 i powoli zaczac zdobywac pozycje przy barierach :]
Ja na 7 ide do pracy jutro, ale mysle ze na kolo 11 moze bym sie wyrobil do Katowic - jestem za jakims zlotem na zewnatrz, bo i tak oprocz blaze;a to mnie tam specjalnie nic nie interesuje