Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
nawet dzieci ochrzcił. z niego się ten taki metalowy świat śmieje tak samo jak z kostrzewskiego
-
Stormshield
- -#Moonchild

Bo to śmieszni ludzie są.
nie zakładam nowego tematu, bo wątpię żeby kogoś to jakos niezwykle interesowało. dla mnie super wiadomość w każdym razie.
ja na tym wrocławskim postaram się być, bo dla mnie to na dzień dzisiejszy najciekawszy polski zespół. trochę ciulasto że to niedziela, ale chyba dam radę jakoś.
za http://www.scianka.com/Szanowni Państwo...
Mamy przyjemność zawiadomić iż, wasz ulubiony zespół Ścianka znów gra i śpiewa. Czyni to w nowym, rewolucyjnym i delikatnie muskającym składzie:
M.C. - gitarka, głosik, vermona nogą
A.K. - perkusja
* M.B. - basik, głosik, cymbałki
* (M.B. znaczy Michał Biela, który jest członkiem wybitnego, krajowego zespołu Kristen.)
11 kwietnia...Gdańs - Mechanik
12 kwietnia...Szczecin - Kana
13 kwietnia...Toruń - Odnowa
15 kwietnia...Wrocław - Droga do Mekki
16 kwietnia...Kraków - RE
24 kwietnia...Poznań - W Starym Kinie
25 kwietnia...Warszawa - Punkt
26 kwietnia...Łódź - Jazzga
27 kwietnia...Katowice - Cogitatur
28 kwietnia...Lublin muszla - koncertowa
08 maja.......Bremen -
10 maja.......Bristol -
11 maja.......Cork -
12 maja.......Dublin -
13 maja.......Londyn -
(szczegóły wkrótce!)
ja na tym wrocławskim postaram się być, bo dla mnie to na dzień dzisiejszy najciekawszy polski zespół. trochę ciulasto że to niedziela, ale chyba dam radę jakoś.
Christopher Amott wrócił do Arch Enemy po 2 latach przerwy. Zespół nagrywa właśnie nowy materiał (kończy) - więcej na ten temat tutaj
neverslayer pisze:AE niech sie rozpada. carcass wracaj!
-
Stormshield
- -#Moonchild

O to to!slayer pisze:carcass wracaj!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Kea pisze:Bloodbath
ja kcem powrót dream teamu. i kupię wtedy wszystko, co nagrają :] bez zastanowienia.
Jest Death Breath. Bloodbath poczul potrzebe powrotu! yeah!
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Chyba kogoś popieprzyło.Tomek Lubert, były lider zespołu Virgin, znalazł nową wokalistkę, która ma zastąpić Dodę!
Jak czytamy na oficjalnej stronie gitarzysty, Lubert zamierza współpracować z 13-letnią Ewą Farną z czeskiego Zaolzia.
"Nie zamierzam zwalniać tempa. Jeszcze nigdy w swoim życiu zawodowym nie miałem tyle pracy. Ostatnio cały mój czas płynie pod znakiem praca, praca, praca" - pisze Tomek.
"Ewa Farna to utalentowana młoda gwiazda, o której już niebawem usłyszycie" - tajemniczo stwierdził gitarzysta.
"Na efekty mojej pracy nie będę wam kazał długo czekać. Obiecuję" - dodaje Lubert.
Przypomnijmy, że Doda obecnie pracuje nad solowym albumem.
A jaką nazwę przyjmie nowy zespół Tomka Luberta z Ewą Farną na wokalu - tego jeszcze nie wiadomo.
ja sie jakoś nie zdziwiłem tym niusem, jak dla mnie ten koleś zawsze był debilem, pozerem etc. Widocznie pieniążki mu sie powoli kończą i musiał sobie znaleść nową pannę, a że ma ona 13 lat to mu tylko przysporzy nową rzeszę nastoletnich fanatastycznych fanów.Szajba pisze:prima aprilis jest w niedziele nie dzisiaj
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mnie tylko zastanawia kiedy jej odbije.
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci_dni ... ,889727,44
DJ BOBO schodzi na ciemną stronę mocy....jak zobaczyłem clip do tego utworu to sie przeżegnałem
DJ BOBO schodzi na ciemną stronę mocy....jak zobaczyłem clip do tego utworu to sie przeżegnałem
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
http://muzyka.onet.pl/0,1514200,newsy.html
Ciekawie może być...
Ciekawie może być...
http://muzyka.onet.pl/10175,1516523,newsy.html
Wreszcie
Fajnie, ciekaw tylko jestem w jakim kierunku teraz pójdą, bo trzeba przyznać, że akurat Slipknot to kapela, która ciągle się zmienia, w mniejszym lub większym stopinu, ale zawsze te zmiany słychać.
Wreszcie