nutki i taby
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
nutki i taby
Poszukuje nutek to fortepianowych coverow IM. Nie jestem az tak uzdolniony zeby grac IM na gitarce wiec szukam nutek. Jesli ktos moglby mi przeslac albo podac linka skad moglbym je sciagnac to bym byl wdzieczny.
Pozdro dla wszystkich fanow IM. :rocx
Pozdro dla wszystkich fanow IM. :rocx
Re: nutki i taby
Ano nutki będziesz miał jak zainstalujesz sobie Guitar Pro, ściągniesz taby na gitarę i włączysz opcję w GP wyświetlania taba nie jako układ na gryfie ale jako nutki.
A ile moze kosztować pełna wersja Guitar Pro, bo z tego co wiem to da sie sciągnąć tylko demo, które po bodajrze dziesięciu dniach wygasa ??
P.S.
Dzieki.
:solo
P.S.
Dzieki.
O ile wiem chyba nikt nie placi za full version, wszyscy ja crackuja tzn. sciagaja cracka 
A to chamy 
a po co oddzielnie sciagac cracki skoro najczesciej sa dolaczone do programuironed pisze:wszyscy ja crackuja tzn. sciagaja cracka
i wszystko jasne

- sekretariusz
- -#Wrathchild

Czy ma ktoś tabulaturę w formacie guitar pro do "The Reincarnation Of Benjamin Breeg" ?
tanie wino jest fajne, bo jest fajne i tanie
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Bardzo pilne potrzebuje nuty 'As I Sat Sadly By Her Side' Nick'a Cave'a. Pomożcie
:beer
Dokładnie, na ultimate guitar jest w p.... i troche tabów 
Nie tylko do maiden. Ale na wersje też trzeba uważać bo można dostać niezłe kity
Nie tylko do maiden. Ale na wersje też trzeba uważać bo można dostać niezłe kity
911tabs.com czy cos takiego
Tam bylo duzo
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

ja mam na dysku taby z mysongbook zanim ja zablokowali, 120mb spakowane rarem (kolo 55 tys tabow) po rozpakowniu zajmuja ko 1.4Gb.
jak ktos chce moge gdzies to wrzucic i podac linka.
jak ktos chce moge gdzies to wrzucic i podac linka.
Z któego roku? Możesz gdzieś wrzucić będę wdzięczny, bo ja mam z roku 2003 i jest ich 2 razy mniej.
niestety chwilowo nic nie wrzuce nigdzie bo moj komp dziala jak chce i nie jestem w stanie uploudowac tego bo sie w miedzyczasie zawiesi
chyba ze ktos posiada SoulSeeka (program p2p) to niech wtedy poda nicka i jakos sie dogadamy 
Podaj swój nick.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Skoro już taki temat jest to mam pytanie 
Czy ktoś z was jest może szczęśliwym posiadaczem taba do Jerusalem Bruca??
Czy ktoś z was jest może szczęśliwym posiadaczem taba do Jerusalem Bruca??
Poszukuje maidenowkiego TabBook'a Dance Of Death (skanowany). Mam wszystkie prócz Virtual XI, ale z tego co wiem, to do tej plyty nie bylo edycji TabBook