tra ge dia. masakryczna tragedia. tego się słuchać nie da. nuda, kompletny brak czegokolwiek w tym utworze. okładka też jakaś nie za ciekawa. logo zwalone, kalka z takich starych kapel rockowych, do których wtedy to pasowało. jaka porażka..
S1MON pisze:zapewnie rownia pochyla od pierwszej plyty
O, to tak jak ja
miki pisze:tra ge dia. masakryczna tragedia. tego się słuchać nie da. nuda, kompletny brak czegokolwiek w tym utworze. okładka też jakaś nie za ciekawa. logo zwalone, kalka z takich starych kapel rockowych, do których wtedy to pasowało. jaka porażka..
To była jedna z pierwszych kapel, od których zaczynałam przygodę z cięższą muzyką... Ale teraz jakoś nie mam ochoty ich słuchać
Gdy byłam na bilardzie w klubie, słyszałam urywki ich jakiejś nowej piosenki... IMO, nic specjalnego.
Hybrid Theory oczywiście najlepsza, Meteora też ok, sporo hitów, ale są już słabsze momenty, których na poprzedniej nie było. Nowy kawałek nudny. Mam nadzieję, że nowa płyta da radę i bedzie porownywalna z Meteorą bo inaczej to bieda..
Kiedy premiera?
Ja raczej nigdy nie zasłuchiwałem sie w LP . Jednak od gnojenia ich daleki jestem . Teraz braciak ich wałkuje przez cały czas , wiec coś tam mi do ucha wpada .
Pierwsza płyta to może mi się w gimnazjum podobała
Ale jak zobaczyłem jakieś dziadostwo z Jay Z to nawet Hybryd Theory postanowiłem więcej do odtwarzacza nie wkładać.
teledysk moze i z jakims przeslaniem...tragedia tego nie nazw, ale slabe slabe to w jakis coldplay poszli czy co? ech....zero jakiegos pazura...Shinoda nic nie zarapowal...