Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Behemoth
Zapowiada się płyta roku. Motywy z triem i Leszkiem Możdżerem przepiękne!
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Mówiłem, że będą nawiązania do muzyki klasycznej
Geniusz!! A do lipca jeszcze tyle czasu...!!
Nemesis...as one we stand!!
aaaaaaaaaaaaale bedzie wojna
szkoda tylko, ze chant for eskathon na koniec juz jest z nagranej plyty 
W czerwcu ma Mysticu zagrają pewnie kilka kawałków.Dani Filth pisze:Geniusz!! A do lipca jeszcze tyle czasu...!!
Zapowiada się rewelacyjny album. Mam nadzieję ,że się nie przeliczymy. Ten fragment z Możdżerem był genialny 
kur*** aż mi ciary po plecach przeszłyAbstract pisze:Ten fragment z Możdżerem był genialny
Żeby nie przesadzili z tymi dodatkami.
bedzie awangardowy death metal 
-
Deleted User 1309
Te wstawki takie Lux Occultowe
. Bardzo , bardzo dobrze . Tym bardziej czekam na ten krazek .
imo...plyta roku !!!!!!!!! Ani Nile ani Testament nie pobija nie ma bata !! Apokalipsa na najwyzszym 666 poziomie !!! Mozdzer chor i trio wymiataja...a co do awangardy to do ulver czy arcturus daleko ;p hehe... Prometherion !!
no i chant 2007 ;P
Bo to pamietaj caly czas , ze to nie ma byc awangarda, a death metal.
Wiadomo podsycaja co raz bardziej, gosc w postaci Mozdzera zapewni im jeden z kawalkow genialnym za sama wstawke.
Zobaczymy jak to bedzie, na pewno mozna ufac, ze wydadza ciekawa rzecz, mam nadzieje, ze riffy i budowa utworow jest tak samo przemyslane jak gra na pianinie pana Leszka.
Zajebiscie
Wiadomo podsycaja co raz bardziej, gosc w postaci Mozdzera zapewni im jeden z kawalkow genialnym za sama wstawke.
Zobaczymy jak to bedzie, na pewno mozna ufac, ze wydadza ciekawa rzecz, mam nadzieje, ze riffy i budowa utworow jest tak samo przemyslane jak gra na pianinie pana Leszka.
Zajebiscie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ja do Możdżera się zraziłem jak odwalił kiszkę na koncercie Gilmoura 
Ja go cenie przede wszystkim za albumy studyjne. mistrz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Teraz czekamy na okładke!
Bez obaw, Nergal sam powiedział, że nie lubi ''pierogów" w muzyce i nigdy nie mógłby być fanem zespołów gotyckich, które jak twierdzi wywalają te wszystkie symfoniczne elementy na pierwszą linie.herki pisze:Żeby nie przesadzili z tymi dodatkami.
Nemesis...as one we stand!!
Behemoth w te lato gra gdzie popadnie, szykuje się wielka promocja The Apostasy - dołączył nawet do składu tak rzeznickiego festivalu jak obscene. Tutaj mozecie obejrzeć skład festu
A jest juz podana cała rozpiska trasy?
Wszedłem dopiero teraz.Stormshield pisze:Zapowiada się płyta roku. Motywy z triem i Leszkiem Możdżerem przepiękne!
Możdżer będzie na płycie Behe ?
Aż sam to kupię chyba ;d
no nie ale jest Ozzfest, Obscene, Mystic...a będzie tego o wiele więcej. Ale głównie mi chodziło mi o to, że grają już nawet na tak specyficznym festivalu jakim jest ObsceneAbstract pisze:A jest juz podana cała rozpiska trasy?
-
Stormshield
- -#Moonchild

Oż w morde, ale składbenedykt pisze:Tutaj mozecie obejrzeć skład festu