17-20/04/07 - Moonspell - Wrocław,Kraków,Warszawa,Bydgoszcz
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 17-20/04/07 - Moonspell - Wrocław,Kraków,Warszawa,Bydgoszcz
Heh, szacun zwłaszcza za Slayera, bo o nich to już naprawdę mase bzdur tego typu napisano ;]
no w sumie to tez bylo dla mnie lekkie zaskoczenie :] wiedzialem niby, ze w secie pewnie bedzie UTBOM, ale liczylem, że po Proliferation zagrają własnie Once... tak jak to na płycie jest ;] trochę szkoda, ale i tak bylo superArtur pisze:Chyba też "Upon The Blood Of Men", bo sądziłem, że zabrzmi "Once It Was Ours".
aha, tak na przyszlosc..nei pijcie piwa w Studio, nie korzystajcie z uslug szatni i nie wychodźcie nawet na chwile z klubu jesli chcecie jeszcze do niego wrocic
tak wogole to krotka cos ta relacja Arczi :]
bo boku kurna :] stałem w 2 rzedzie, czepilem sie barierki a ona probowala mnie od niej oderwac :jA po czym cię podrapała :>
:laughWrath pisze:aha, tak na przyszlosc..nei pijcie piwa w Studio, nie korzystajcie z uslug szatni i nie wychodźcie nawet na chwile z klubu jesli chcecie jeszcze do niego wrocic
A to ze jednak zdobyli autografy...szkoda ,ze nam sie nie udalo:(
Rowniez pozdro dla WasArtur pisze:No i pozdro dla Raffa i Opry, którą miałem okazję poznać
Zaprawdę powiadasz prawde ;]Wrath pisze:aha, tak na przyszlosc..nei pijcie piwa w Studio, nie korzystajcie z uslug szatni i nie wychodźcie nawet na chwile z klubu jesli chcecie jeszcze do niego wrocic
Te... dłuższa niż Twoja :f A poza tym nie ma potrzeby więcejWrath pisze:tak wogole to krotka cos ta relacja Arczi :]
A'propos tych ghotek to jak już na koncercie mówiłem - po raz kolejny przekonałem się jak bardzo zabawny jest taki imidż
Pierdzielicie głupoty, UTBOM jest lepszy od Once 
DARK FUUUUUUUUUUUUUUUUUNERAL najlepszy hehearchaon pisze:moonspell robi się coraz popularniejszy![]()
http://www.smog.pl/wideo/9364/tv_trwam_ ... moonspell/
Muzycy zespołu, bo pochodzą z Portugalii, mówią o sobie - MY JESTEŚMY KAPŁANAMI SATANISTYCZNYMI.
Ja osobiście wierzę w zabijanie.
Bardzo podoba mi się pierwszy cytat
Ja osobiście wierzę w zabijanie.
Bardzo podoba mi się pierwszy cytat