Nevermore
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nevermore
Warrel Dane będzie na nowej płycie Behemotha
O kurde

eee, ja myślę, że już tak go wpasują że będzie się bardzo dobrze komponować.slayer pisze:a mi sie wydaje, ze ni w zab to moze byc.
Ja już się nie mogę doczekać. :]
lol a ja myslalem, że to żart jakiś ;]
choćby dla samego Warrela posłucham tej plytki.
choćby dla samego Warrela posłucham tej plytki.
ale że na całej czy na jakimś kkawałku :>? Pewnie całej nie wytrzymam nawet [;
na kawalku Inner Sanctum ;]
no przesluahcnie calej plytki Behemotha to nie lada wyzwanie ;p
no przesluahcnie calej plytki Behemotha to nie lada wyzwanie ;p
Aj tam gadasz. Założę się że nowa płyta wejdzie Ci bez popity.Wrath pisze:no przesluahcnie calej plytki Behemotha to nie lada wyzwanie ;p
Moze mi ktos wytlumaczy jak to jest z drugim gitarzysta Nevemora? W skladze lespolu jest tylko jeden mimo ze na koncertach i teledyskach jest jeszcze drugi. Czy to jest tak jak w Behemocie ze zatrudniaja na trasy muzyka sesyjnego czy gitarzysta ten byl w zespole ale go opuscil??
...
Oficjalnie w składzie jest 2 gitarzystów Jeff Loomis i Steve Smyth, nie wiem gdzie wyczytałeś że jest tylko 1.
Jeśli o to chodzi to za dezorientację może poniekąd odpowiadać oficjalna strona Nevermore, gdzie w składzie zespołu nie ma wymienionego Steve'a Smytha, mimo że nim jest (a może był ? o czym za chwile).
Kwestia jest też taka, że nie do końca wiadomo jak wygląda w tej chwili status Smythe'a. Jak może niektórzy wiedzą, miał transplantację nerki, co wiązało się automatycznie z ponad półroczną rekonwalescencją (tudzież rehabilitacją), to jest też powód jego absencji na koncercie w Bochum, na którym kręcili DVD (o którym jednak na razie niewiele wiadomo
poza tym, że planowo ma wyjść w tym roku), gdzie zastąpił go Chris Broderick z Jag Panzer (na całej trasie zresztą go zastępował). Jakiś czas temu, 12 stycznia konkretnie, na oficjalnej stronie Nevermore zamieścili oświadczenie Steve'a, w którym pisał właśnie o tej transplantacji, o okresie rehabilitacji ale jasno z niego wynikało że nadal jest członkiem zespołu, zwłaszcza, że pisał też że tworzy już materiał z myślą o nowym albumie. Wątpię by pojawiły się między nimi jakieś niesnaski, więc sądzę, że jednak nadal jest członkiem zespołu. Ale trzeba czekać na oficjalne info.
Acz pewnych wątpliwości nie moge sie pozbyć. Bo z drugiej strony nie dość że Steve nie jest wymieniony na oficjalnej stronie Nevermore jako członek zespołu (a był na pewno jakiś czas temu), to jeszcze w linkach nie ma odnośnika do jego oficjalnej strony (która milczy w sprawach Nevermore), a taki odnośnik wcześniej również był.
Kwestia jest też taka, że nie do końca wiadomo jak wygląda w tej chwili status Smythe'a. Jak może niektórzy wiedzą, miał transplantację nerki, co wiązało się automatycznie z ponad półroczną rekonwalescencją (tudzież rehabilitacją), to jest też powód jego absencji na koncercie w Bochum, na którym kręcili DVD (o którym jednak na razie niewiele wiadomo
Acz pewnych wątpliwości nie moge sie pozbyć. Bo z drugiej strony nie dość że Steve nie jest wymieniony na oficjalnej stronie Nevermore jako członek zespołu (a był na pewno jakiś czas temu), to jeszcze w linkach nie ma odnośnika do jego oficjalnej strony (która milczy w sprawach Nevermore), a taki odnośnik wcześniej również był.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Czy może mi ktoś napisać jaki tytuł nosi DVD live Nevermore?! I czy w ogóle jest w sprzedaży bo wszystkie źródła mówią inaczej? Dzięki.
Nemesis...as one we stand!!
Jeszcze go nie ma.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Widziałem na You Tube klip live do "Born". Czy to z tego DVD?M@ti pisze:Jeszcze go nie ma.
Nemesis...as one we stand!!
Dużo jest klipów do Born. Jeśli napisane że z Niemiec (Bochum chyba) to z koncertu nagrywanego na potrzeby dvd.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie wiem czy akurat z tego koncertu. Ale panowie dają ognia.