interia.pl pisze:To dość sensacyjna wiadomość - jak nieoficjalnie dowiedział się portal INTERIA.PL, zespół The Rolling Stones wystąpi w Warszawie. Szczegóły powinniśmy oficjalnie poznać dziś, w poniedziałek 30 kwietnia.
Gdy 22 marca grupa The Rolling Stones oficjalnie ogłosiła szczegóły odwołanej w ub. roku trasy "A Bigger Bang", w rozpisce nie uwzględniono Polski, mimo iż koncert w Warszawie był jednym z kilku odwołanych po pamiętnym upadku gitarzysty Keitha Richardsa z palmy.
Tymczasem niedawno, za sprawą obecnej sytuacji politycznej na Ukrainie, nastąpił dość nieoczekiwany zwrot. Otóż zamiast planowanego na 25 czerwca koncertu w Kijowie, Stonesi zagrają w Polsce.
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, jako miejsce koncertu pod uwagę brany jest głównie tor na Służewcu w Warszawie.
Oficjalnego potwierdzenia naszych doniesień możemy spodziewać się jeszcze dziś, podczas specjalnej konferencji prasowej polskiego organizatora i sponsora występu Stonesów w Polsce.
Przypomnijmy, że w Europie grupa zagra w sumie 27 koncertów, a tournee zainauguruje 5 czerwca występ w Werchter, w Belgii.
Cała trasa zakończy się natomiast pod koniec sierpnia trzema koncertami w Londynie, w sali O2 Arena.
25/07/2007 - The Rolling Stones - Warszawa @ Służewiec
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
25/07/2007 - The Rolling Stones - Warszawa @ Służewiec
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2007 3:31 pm przez Addie, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: 25/07/2007 - The Rolling Stones - Warszawa @ Służewiec
Dość ciekawe
Ciekawe jest co ich "zmusiło" do przyjechania do Polski. O ile ta wiadomość jest rzeczywiście prawdziwa 
Nom wszystko GIT jakby zagrali gdyby nie to, że 25 czerwca to grają w Lizbonie!!! W Kijowie koncert jest 25 lipca! Czekam na info bo miałem jutro jechać kupować bilet do Brna. Ale jak będą tańsze i będzie koncert w Wawie to sie wybiore do Wawy.
Oj, oby to było w Lipcu to bedzie akurat w dniu moich imienin
Więc idę wtedy na 100%. W czerwcu może być z kasą krucho...
Mi to mama chce zafundować, więc pewnie będę.
-
El Dorado
A ja będę jak mi się będzie chciało.
Koncert The Rolling Stones ma się odbyć 25 lub 29 lipca, najprawdopodobniej na warszawskim Torze Wyścigów Konnych na Służewcu. Tego dnia Mick Jagger i jego koledzy mieli zagrać w Kijowie, ale w związku z napiętą sytuacją polityczną na Ukrainie, występ został odwołany.
Koncert The Rolling Stones ma się odbyć 25 lub 29 lipca, najprawdopodobniej na warszawskim Torze Wyścigów Konnych na Służewcu. Tego dnia Mick Jagger i jego koledzy mieli zagrać w Kijowie, ale w związku z napiętą sytuacją polityczną na Ukrainie, występ został odwołany.
prawie w moje urodziny 
hahaha 
Jazz is not dead, it just smells funny.
a więc jade do Brna i Warszawy na stonesów 
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 20514.htmlZespół The Rolling Stones 25 lipca wystąpi na warszawskim Torze Wyścigów Konnych Służewiec.
Bilety na 2,5-godzinny koncert będą kosztowały od 165 do 1015 zł. Organizator zapowiada, że na fanów zespołu czeka 60 tysięcy biletów. Sprzedaż rusza 19 maja.
:shock" łosz kurew. to sobie policzyli.archaon pisze: do 1015 zł.
Ja jestem ciekaw za co jest taka cena :buahaha:
Te bilety za 1000 zł to chyba miejscówki na scenie.
VIP ticket, cena obejmuje bankiet, alkohol i wszelkie wypasy.
-
El Dorado
Ciekawe ile bym mógł go wypić.archaon pisze:alkohol i
ludzi których stać na takie bilety wiedzą, że nie wypada się upijać w towarzystwie i starcza im kilka drinków 
Łaaa ,chętnie bym zdobył taki bilet na koncert Maiden