Płyty idealne do słuchania w "ruchu"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płyty idealne do słuchania w "ruchu"
ja raz przez tydzień mialem na playerze tylko We're not alone Peeping toma.
to były czasy. :laugh
wiadomo. od miesiąca mam na odtwarzaczu i nie zamierzam usuwać :]Artur pisze:No a z Testamentu to "The Gathering" na pewno.
-
Deleted User 2259
IM-SIT zwłaszcza TLOTLDR
IM-Reszta
Blind Guardian-Battalions Of Fear
to chyba tyle reszte płyt słucham tylko w domu
IM-Reszta
Blind Guardian-Battalions Of Fear
to chyba tyle reszte płyt słucham tylko w domu
bolt thrower - Honor Valour Pride , Those Once Loyal
Dyecrest - obojetne
Morbid Angle - Altars of Madness , Covenant
Virgin Snatch - In The Name Of Blood ( kozacko sie tego slucha na playerze w ruchu
)
Amon Amarth - Fate of Norn , Versus the world , with oden on our side
Dyecrest - obojetne
Morbid Angle - Altars of Madness , Covenant
Virgin Snatch - In The Name Of Blood ( kozacko sie tego slucha na playerze w ruchu
Amon Amarth - Fate of Norn , Versus the world , with oden on our side
- Elevatorman
- -#Clansman

Reign in Blood,Christ Illusion w największym stopniu , ale praktyczniew wszystko... ale nie polecałbym jechać samochodem przy tym 
Tempo Of The damned Exodusa
Virgin snatch AoL i ITNOB
behemoth - satanica
kreator- Coma Of Souls, Pleasure praktycznie wszystko
aleja słucham z reguły zrzute moich kochanych kawałków ostatnio katuje postmortem na mp3 i mandatory suicide
Tempo Of The damned Exodusa
Virgin snatch AoL i ITNOB
behemoth - satanica
kreator- Coma Of Souls, Pleasure praktycznie wszystko
aleja słucham z reguły zrzute moich kochanych kawałków ostatnio katuje postmortem na mp3 i mandatory suicide
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ewa chyba jeszcze nie słuchała. PHI!Elevatorman pisze:Tempo Of The damned Exodusa
Elevatorman pisze:Reign in Blood,Christ Illusion w największym stopniu , ale praktyczniew wszystko... ale nie polecałbym jechać samochodem przy tym
smiej się ale moja mama ma dwa kawałki z Reign in Blood w samochodzie na płytce
słuchałam ale tak pobierznie ;P . no ale cza wrzucic na empe3 i sie gdzies przejsc, tylko ze mną jest ciagle coraz gorzej. Zresztą teraz Iced E. słucham :]Stormshield pisze:Ewa chyba jeszcze nie słuchała. PHI!
i tak trzymaj ;]EvE pisze:Zresztą teraz Iced E. słucham :]
jadąc samochodem, rowerem, lub po prostu sobie spacerując po ciemku nocą, kiedy najjaśniejszym punktem w promieniu kilkunastu metrów jest mój papieros, zawsze słucham "Defenders Of The Faith" Judasów...
Our time will come! Oooo...
-
Stormshield
- -#Moonchild

Phi!EvE pisze:słuchałam ale tak pobierznie ;P .
To kiedy idziemy na piwo/wino?EvE pisze: tylko ze mną jest ciagle coraz gorzej.
Nie masz czego słuchać czy co?EvE pisze:Zresztą teraz Iced E. słucham :]
o, Iced Earth - całkiem fajne, aczkolwiek Helloween jeszcze lepsze w moim odczuciu jeśli chodzi o klasykę power metalu. Ale tak naprawdę to ja początki tego gatunku widzę na płycie Somewhere In Time Ironów w utworze Deja Vu (zresztą moim ulubionym z tego longplaya). Tzn może nie początki zupełne, bo power kiełkował już może i wcześniej ale właśnie na tej fali IM zrobili jeden z najlepszym swoich utworków (oczywiście to moje subiektywne zdanie)
Our time will come! Oooo...
słuszna koncepcja!Wiwern pisze:jadąc samochodem, rowerem, lub po prostu sobie spacerując po ciemku nocą, kiedy najjaśniejszym punktem w promieniu kilkunastu metrów jest mój papieros, zawsze słucham "Defenders Of The Faith" Judasów...
cicho, dobrze robi. chociaż znając życie za niedługo znowu jej się znudzi...;pStormshield pisze:Nie masz czego słuchać czy co?
no właśnie zgubiłStormshield pisze:Nie masz czego słuchać czy co?
am swoje brzmienie i próbuje go odszukać. Ale Iced Earth ile znam to nic jeszcze piosenki Hunter nie pobiło :/. Teraz zapoznaje sie z BO tylko, że denerwuje mnie ostatni utwór. Nienawidze takich długich.no tak, ale ja akurat IE słucham w kontekscie US Power Metal a nie European Power Metal. Dwa różne gatunki to są tak w sumie.Wiwern pisze:o, Iced Earth - całkiem fajne, aczkolwiek Helloween jeszcze lepsze w moim odczuciu jeśli chodzi o klasykę power metalu.
a tam znudzi. nie będę miłośnikeim jak SZG tylkoWrath pisze:chociaż znając życie za niedługo znowu jej się znudzi...;p
Nie zapominaj o Arturze, to on tutaj jest głównodowodzącyEvE pisze:nie będę miłośnikeim jak SZG tylko
pięknyEvE pisze:że denerwuje mnie ostatni utwó
kompletnie różne... ale ludzie już się nie naucząEvE pisze:Dwa różne gatunki to są tak w sumie.
syzyg jest fanatykiemEvE pisze:nie będę miłośnikeim jak SZG tylko
nie chyba tylko jestem. i Ty to powinienes wiedzieć :]syzygy pisze:Wrath chyba też jest dość wciągnięty, przynajmniej był.
ale Owens ma taki europejsko powermetalowy głossyzygy pisze:kompletnie różne... ale ludzie już się nie nauczą
ale że do ruchania?
Jazz is not dead, it just smells funny.
przepraszam, że w Ciebie zwątpiłem :**Wrath pisze:i Ty to powinienes wiedzieć :[
W last.fm IE u Ciebie bardzo wysoko- 3m.
e tam, bez przesadyWrath pisze:syzyg jest fanatykiem
w sensie gejowski ? nie, bo ma głos do Dio podobnyWrath pisze:ale Owens ma taki europejsko powermetalowy głos
już nie mam tu najwięcej postów