zawsze ten Arczisyzygy pisze: Nie zapominaj o Arturze, to on tutaj jest głównodowodzący![]()
Płyty idealne do słuchania w "ruchu"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płyty idealne do słuchania w "ruchu"
w uwielbieniu Iced Earth? Nie wiem, nie mnie to sądzićEvE pisze:A nie wyprzedzileś go przypadkiem
Nie za bardzo wiem jak można zestawić ze sobą te 2 kapeleWiwern pisze:o, Iced Earth - całkiem fajne, aczkolwiek Helloween jeszcze lepsze w moim odczuciu jeśli chodzi o klasykę power metalu.
Oj, chyba nie a jeśli już to dawno bosyzygy pisze:Nie zapominaj o Arturze, to on tutaj jest głównodowodzący
I to chyba już dawnoEvE pisze:A nie wyprzedzileś go przypadkiem?
EvE pisze:zawsze ten Arczi
Artur pisze:I to chyba już dawno
no i co z tego skoro nie wpajasz innym miłości do IE? 
ja próbowalem przynajmniej z Szajbą, Ewą i Mejdenką i chyba mi coś nawet wyszło
ja próbowalem przynajmniej z Szajbą, Ewą i Mejdenką i chyba mi coś nawet wyszło
dziwne skojarzenia masz ;]Szajba pisze:nie, bo ma głos do Dio podobny
ze mną Ci się udałoWrath pisze:z Szajbą
już nie mam tu najwięcej postów

Najwyraźniejsyzygy pisze:przejąłem pałeczkę i nawet nie zauważyłem?
![]()
tego się NIE da wielbićArtur pisze:Ale do pełni jej przejęcia to jeszcze musisz wielbić "The Glorious Burden"

sam żeś pieprzył jeszcze nie tak dawno, że słucha Ci się jej tak dobrze jak SWTWCSzajba pisze:tego się NIE da wielbić
poprawię sie w wakacje, jak będę na forum często.Wrath pisze:no i co z tego skoro nie wpajasz innym miłości do IE?
To chyba zostaniesz głównym Icedowcem na wieki wiekówArtur pisze:Ale do pełni jej przejęcia to jeszcze musisz wielbić "The Glorious Burden"
bo to poznawałem i byłem na IE napalony. teraz gdy poznałem całą dyske to wiem, że ta płta jest średniasyzygy pisze:sam żeś pieprzył jeszcze nie tak dawno, że słucha Ci się jej tak dobrze jak SWTWC![]()

moim faworytem na trasę dom - buda jest zdecydowanie Evergrey - Monday Morning Apocalypse
aczkolwiek nie pogardzę również takimi rzeczami jak Trivium - The Crusade albo czymś industrialnym
a ostatnio całkiem dobrze mi słucha AMOLAD w busie 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mi się tego nigdzie dobrze nie słucha.lucek664 pisze:ostatnio całkiem dobrze mi słucha AMOLAD w busie
wszelkie płyty formacji Brecker Brothers no i oczywiście muza Beatlesów 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
1000000 x :beerMaciek_ pisze:muza Beatlesów
Dzięki Wam ja też zacząłem słuchać Iced Earth. Całkiem przyjemne
Zdecydowania powala moim zdaniem Burnt Offerings, a tóz za jest Dark Saga
ja największym sentymentem darzę pierwszą płytkę IE. The Glorius Burden jest niezłe, ale chwilami zbyt patetyczne i sztucznie poważne, wielkie, hymnowe...
a, jeszcze taka luzacka muza do knajpy, do sklepu, idąc gdziekolwiek to Alice Cooper, głównie płyty School's Out i Welcome To My Nightmare. A, i oczywiście wszystko Led Zeppelin... z Ironów to pod takie klimaty podpadają dwie pierwsze płytki, No Prayer i Fear Of The Dark, niom...
a, jeszcze taka luzacka muza do knajpy, do sklepu, idąc gdziekolwiek to Alice Cooper, głównie płyty School's Out i Welcome To My Nightmare. A, i oczywiście wszystko Led Zeppelin... z Ironów to pod takie klimaty podpadają dwie pierwsze płytki, No Prayer i Fear Of The Dark, niom...
Our time will come! Oooo...
Prodigy - fat of the land
moim zdaniem ten album jest zajebisty nie tylko do samochodu 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Prodigy jest swietne do robienia porannych pompek 
A dzis latalem caly dzien z Monster Magnet! to jest to! jak wracalem do domu , jeszcze trzymajac browarka w rece czulem sie jak ktos wyjatkowy! :rocx
A dzis latalem caly dzien z Monster Magnet! to jest to! jak wracalem do domu , jeszcze trzymajac browarka w rece czulem sie jak ktos wyjatkowy! :rocx
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja jak tak wrcam to sie na mnie ludzie dziwnie zawsze patrzą mimo że bez browarka...