Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
Bostapha , Lombardo i przede wszystkim Portnoya to sam uwielbiam
No toż ba.
Dailora wielbić cza i kropka. 
-
obserwator
- -#Long distance runner

portnoy to wogóle jest wymiataka totalny, mój ulubiony bębniarz
mtszły
Też lubię. Starszne połamańce gra. Oprócz tego ma chyba najciekawsze zestawy
Jasna sprawa.sobota pisze:Dailora wielbić cza i kropka.
M@ti, Ty to jesteś jednak gość co się zna
Wspominałem, że chciałbym być taki jak Ty? 
Jednak? Toż ja już dawno uwielbiałem tego gościa.sobota pisze:M@ti, Ty to jesteś jednak gość co się zna
Oficjalnie tak, ale wtedy byłem na służbie. A tak na boku... dzięki.sobota pisze:Wspominałem, że chciałbym być taki jak Ty?
- Elevatorman
- -#Clansman

no toż o to mi chodziło dla mnie Dave kazdego tak zjadaSzajba pisze:ombardo zjada ich obu razem wziętych, pomnorzonych 100 razy na sniadanie, bez popity
ale musi miec srake potem
Jazz is not dead, it just smells funny.
Po Larsie? Daj spokój. ;]
- Elevatorman
- -#Clansman

ale po nicku raczej tak 
po partiach na st.anger na pewnoM@ti pisze:Po Larsie? Daj spokój. ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
nuda i tyle. dobrze ze ktos napisal ze nie wiadomo ktory z tych przecietniakow jest lepszy... w polsce mamy na peczki lepszych perkusistow od nich... ale to taka mala uwaga...
co do partii na st.anger.. nuda wiocha i tyle...chcial pokazac ze ta Cobra sie do czegos czasem przydaje...
a i swoja droga takiego zestawu jak ma Portnoy to ze swieca na calym swiecie szukac...to sie w pale niemiesci ze jemu to wszystko jest potrzebne... a ze swieca heh..przeciez Hellhammer ma cos podobnego
co do partii na st.anger.. nuda wiocha i tyle...chcial pokazac ze ta Cobra sie do czegos czasem przydaje...
a i swoja droga takiego zestawu jak ma Portnoy to ze swieca na calym swiecie szukac...to sie w pale niemiesci ze jemu to wszystko jest potrzebne... a ze swieca heh..przeciez Hellhammer ma cos podobnego
eee on ma mniejszą, o wiele.Stoneman pisze:przeciez Hellhammer ma cos podobnego
Im wikszy zestaw, tym więcej mozliwości. Proste. Ale Portnoy ma chyba jakiś kompleks ,że się tak obwiesił tym wszystkim 
Im większy penis tym wieksze możliwości.Abstract pisze:Im wikszy zestaw, tym więcej mozliwości. Proste. Ale Portnoy ma chyba jakiś kompleks ,że się tak obwiesił tym wszystkim
-
Deleted User 2259
a widzieliści zestaw terriego Bozzio?
ja nie widzialem...
co do zestawow...no hellhammer ma moze mniejszy...ale znowu bez przesady ;p ten jego zestaw to jest kosmos niesamowity....
a portnoy to ma faktycznie jakies kompleksy bo za jego pere to by dosc duze mieszkanie szlo kupic
wiesz wieksze mozliwosci...no dobra spoko...tylko czasami sie zastanawiam na ''ktorej'' czesci perkusji bedzie gral ;P
co do zestawow...no hellhammer ma moze mniejszy...ale znowu bez przesady ;p ten jego zestaw to jest kosmos niesamowity....
a portnoy to ma faktycznie jakies kompleksy bo za jego pere to by dosc duze mieszkanie szlo kupic