Polish Heavy-Thrashers - TSA vs. Turbo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Polish Heavy-Thrashers - TSA vs. Turbo
Turbo bylo pierwsze - plyty, koncerty wiec dodatkowy punkt sentymentalny. Ale kiedys kiedys w temacie T , K , TSA w ankiecie zaznaczylem Turbo. Teraz po swietnym wystepie i formie TSA zaznaczam ich wlasnie. a co. oba bardzo sluszne zespoly, z lepszymi i gorszymi okresami 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Turbo kompletnie mi nie pasuje, za to TSA jak najbardziej.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Lubie oba:
TSA za koncert :solo
Turbo za kawalerie :rocx
Głos na Turbo (nie dlatego, że są lepsi tylko dlatego, że losowałem
).
TSA za koncert :solo
Turbo za kawalerie :rocx
Głos na Turbo (nie dlatego, że są lepsi tylko dlatego, że losowałem
zdecydowanie TSAza reaktywację, za 1wszy za czasow komuny caly koncert w TVP,za 51,Alien,HMW,Chodza Ludzie,Masmedia,Społka,Proceder i wiele innych
Turbo mniej ale za Dorosle Dzieci,Smak Ciszy.....
Turbo mniej ale za Dorosle Dzieci,Smak Ciszy.....
-
Deleted User 622
Głos na Turbo - za wszystko
Są najlepsiejsi ;]
Choć TSA też uwielbiam, ale dla Turbo mam wiekszego rispekta.
Choć TSA też uwielbiam, ale dla Turbo mam wiekszego rispekta.
GRZEGORZ KUPCZYK OPUŚCIŁ TURBO [2007-04-18]
No i stało się !
Grzegorz Kupczyk postanowił rozstać się z nami na zawsze. Spodziewaliśmy się takiej decyzji od dawna. Grzegorz, bowiem już od płyty AWATAR mało zainteresowany był działalnością TURBO. Doprowadziło to w pewnym momencie do nieprzemyślanego zawieszenia działalności zespołu, przez co wielu fanów i organizatorów koncertów było przekonanych o tym,że zespół przestał istnieć! Udało się nam jednak nagrać następną płytę pt:” TOŻSAMOŚC”, co również nie zmieniło postawy naszego kolegi. Mieliśmy wrażenie, że Grzegorz dusi się w zespole, chociaż wszyscy byliśmy i nadal jesteśmy nastawieni do niego bardzo pozytywnie. Ale oczywistość jest taka,że nie można nikogo zmusić do miłości, w tym przypadku, do miłości Grzegorza do TURBO, z którego Grzegorz w końcu wyszedł i któremu zawdzięcza przecież wiele. Szanujemy decyzje Grzegorza. Postanowiliśmy jednak pracować nadal z nowym wokalistą. Aktualnie skupimy się nad przygotowaniem nowego materiału na płytę. Zapraszamy wszystkich, którzy chcieliby się zmierzyć z pozycją nowego wokalisty w TURBO do przesyłania nagrań demo na adres mailowy zamieszczony na stronie www.turbo.art.pl
Mamy nadzieję, że uda się nam przebrnąć przez ten niezwykle trudny okres dla zespołu. Myślę, że w tej właśnie sytuacji bardzo potrzebne jest nam wsparcie naszych fanów, którzy zrozumieją to, że wszystko się kiedyś kończy, ale poza śmiercią nie musi to być koniec ostateczny !
szukają oni nowego wokalisty. a ja znalazłem kandydata. kto popiera kandydaturę metala ? ja mówie na 100% poważnie
No i stało się !
Grzegorz Kupczyk postanowił rozstać się z nami na zawsze. Spodziewaliśmy się takiej decyzji od dawna. Grzegorz, bowiem już od płyty AWATAR mało zainteresowany był działalnością TURBO. Doprowadziło to w pewnym momencie do nieprzemyślanego zawieszenia działalności zespołu, przez co wielu fanów i organizatorów koncertów było przekonanych o tym,że zespół przestał istnieć! Udało się nam jednak nagrać następną płytę pt:” TOŻSAMOŚC”, co również nie zmieniło postawy naszego kolegi. Mieliśmy wrażenie, że Grzegorz dusi się w zespole, chociaż wszyscy byliśmy i nadal jesteśmy nastawieni do niego bardzo pozytywnie. Ale oczywistość jest taka,że nie można nikogo zmusić do miłości, w tym przypadku, do miłości Grzegorza do TURBO, z którego Grzegorz w końcu wyszedł i któremu zawdzięcza przecież wiele. Szanujemy decyzje Grzegorza. Postanowiliśmy jednak pracować nadal z nowym wokalistą. Aktualnie skupimy się nad przygotowaniem nowego materiału na płytę. Zapraszamy wszystkich, którzy chcieliby się zmierzyć z pozycją nowego wokalisty w TURBO do przesyłania nagrań demo na adres mailowy zamieszczony na stronie www.turbo.art.pl
Mamy nadzieję, że uda się nam przebrnąć przez ten niezwykle trudny okres dla zespołu. Myślę, że w tej właśnie sytuacji bardzo potrzebne jest nam wsparcie naszych fanów, którzy zrozumieją to, że wszystko się kiedyś kończy, ale poza śmiercią nie musi to być koniec ostateczny !
szukają oni nowego wokalisty. a ja znalazłem kandydata. kto popiera kandydaturę metala ? ja mówie na 100% poważnie
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 622
Szajba a chcesz pomidorem w łeb?
ja mówie na 1000000000000% poważnie 
już nie mam tu najwięcej postów

On już chyba 3 raz od nich odchodzi w przeciągu 2 lat.
- Metalophil
- -#Moonchild

fakt, z tą różnicą że nigdy dotąd nie planowali kontynuować pracy z nowym wokalistąherki pisze:On już chyba 3 raz od nich odchodzi w przeciągu 2 lat.