Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
czy tylko mi ten nowy behemoth przypomina Nile ? i ciekawi mnie czy to jest finalny mastering i mix tej plyty...
a premiera jest 3 lipca
a premiera jest 3 lipca
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Chyba to finalna wersja. Jak widzicie/słyszycie ścieżki wokalne zostały nagrane tylko raz, bez dubli jak to było na Półbogu
Szkoda tylko, że Nergal nie wyeksponował bardziej chóru. Znam jego zdanie na ten temat, ale tak odjazdowy motyw, mógłby być wysunięty trochę bardziej do przodu.
Nemesis...as one we stand!!
Kiedy może on być dostępny na necie?
-
Deleted User 622
jak tylko przerobię płytkę na mp3M@ti pisze:Kiedy może on być dostępny na necie?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

:closed jaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiimetal pisze:jak tylko przerobię płytkę na mp3M@ti pisze:Kiedy może on być dostępny na necie?czyli za 3 minutki
Będę twardy, zaczekam do lipca
Super, to czekam.metal pisze:jak tylko przerobię płytkę na mp3czyli za 3 minutki
... ciekawski?Dani Filth pisze:jaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiii
Ty się zgrywasz mam nadzieje... jak nie to.... DAJmetal pisze:jak tylko przerobię płytkę na mp3czyli za 3 minutki
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
Ja też chcę. Na PM :*metal pisze:jak tylko przerobię płytkę na mp3czyli za 3 minutki
Ej no to w razie gdybyś jednak nie żartował to i ja poproszę. :*
Dzięki Stary, myślałem że się zgrywasz. 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

„Nowy album „The Apostasy” jest wreszcie gotowy i jestem tym faktem strasznie podekscytowany. Dostaliśmy właśnie ostateczny mastering z Cutting Room i brzmi to POTĘŻNIE! Okładka i booklet nowej płyty przebije wszystko co do tej pory zrobiliśmy. Nigdy dotąd nie posunęliśmy się tak daleko. Jeszcze odrobina cierpliwości i sami zobaczycie efekty naszej pracy – naprawdę warto poczekać!” - Nergal.
Czekam do 3 lipca... :buahaha:
Czekam do 3 lipca... :buahaha:
Czy to wrzuciłeś to autentycznie the Apostasy?
Noooo. Tylko wersja promo i Nergal gada co chwilę, ale płyta niezła jest ogólnie.Abstract pisze:Czy to wrzuciłeś to autentycznie the Apostasy?