Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
tak sobie sie zaczyna. chyba mi sie nie spodoba 
ja sie za2h przekonam o tym albumie co i jak...
ale jedno jest pewne ze tym razem bedzie wieksza jazda niz z The Beast vadera. adam sie ladnie wnerwi...rozumiem na 2 tygodnie przed premiera....ale 2 miechy ?
chociaz impressions in blood mialem na 3 miechy przed premiera hehe...
ale jedno jest pewne ze tym razem bedzie wieksza jazda niz z The Beast vadera. adam sie ladnie wnerwi...rozumiem na 2 tygodnie przed premiera....ale 2 miechy ?
chociaz impressions in blood mialem na 3 miechy przed premiera hehe...
tak na pierwszy rzut ucha to demigod lepszy
Tak samo uważamKea pisze:tak na pierwszy rzut ucha to demigod lepszy
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ej nie róbcie mi smaku, ja to będę miał za 1h 20 min.
A chociaż dobre brzmienie jak na promo?
plyta zabija wyrywa jaja ! kvlt szatan i napie*dol . juz chce koszulke !
jedyne w czym Demigod bylo lepsze to w intensyfikacji wokali , i bardziej nowoczesnego brzmienia . to nowe brzmienie jest...hm inne... i pera nie ma pelnych triggerow co calkiem zmienia jej brzmienie... na + oczywiscie . i tutaj slyszymy prawdziwy wokal nergala .
Jak sie intra podobaja ? czujecie tu Nile ?
jedyne w czym Demigod bylo lepsze to w intensyfikacji wokali , i bardziej nowoczesnego brzmienia . to nowe brzmienie jest...hm inne... i pera nie ma pelnych triggerow co calkiem zmienia jej brzmienie... na + oczywiscie . i tutaj slyszymy prawdziwy wokal nergala .
Jak sie intra podobaja ? czujecie tu Nile ?
na metal archives jest okladka

Bardzo orientalna że tak powiem, ale nawet fajna.
Mocna rzecz, szkoda tylko że brzmienie takie słabe. Na pierwszy rzut ucha album jest bardzo ok.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie wiadomo czy to autentyczna okładka. Na oficjalnym forum toczy się dyskusja, i tak naprawdę wątpie by było to dzieło Graala.
Ale kto wie.
Poza tym żal mi troche jak czytam wasze komentarze. Kolesie harują przez tyle czasu, jeżdżą po świecie, nagrywają, kombinują, a 2 miechy przed premierą, efekt ich kilkumiesięcznej pracy można spokojnie dorwać w sieci. To nie zarzut oczywiście, ale mimo wszystko...
Poza tym żal mi troche jak czytam wasze komentarze. Kolesie harują przez tyle czasu, jeżdżą po świecie, nagrywają, kombinują, a 2 miechy przed premierą, efekt ich kilkumiesięcznej pracy można spokojnie dorwać w sieci. To nie zarzut oczywiście, ale mimo wszystko...
Nemesis...as one we stand!!
buahahahahah
posłuchajcie perkusji w intrze do Pazuzu :laugh czyżby kolejny plagiat ? 
już nie mam tu najwięcej postów

plagiat czego ? bo ja tu jakos nic takiego nie wnioskuje..
yeah... no to mi powiedz wszechwiedzacy szajbo co kopiuje inferno w tym kawalku...