Linkin Park
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
The Burczax
- -#Moonchild

Re: Linkin Park
Nie lubię linkin park. Dla mnie to shit jest. I tyle.
Hybrid Theory -naprawdę dobra płyta, Meteora momentami również ale już słabsza. Lola tylko miałam jak usłyszałam, że niby na nowej płycie zupełnie zmieniają styl, jak dla mnie singiel to jest typowe linkinowe granie. Teledysk nawet ok. A do okładki to ja też nic nie mam, taka spokojna i nie przekombinowana.
W sumie przestałam ich słuchać gdy nagrali ten szajs z dżejem zi i gdy Majk zrobił solowy projekt ale teraz czasem fajnie wrócić choćby z sentymentu.
W sumie przestałam ich słuchać gdy nagrali ten szajs z dżejem zi i gdy Majk zrobił solowy projekt ale teraz czasem fajnie wrócić choćby z sentymentu.
a mnie to cieszy. w ogóle na nowej płycie ma być mniej Majka i elementów hh.S1MON pisze:Shinoda nic nie zarapowal...
Linkin Park bardzo dobra kapela i mam nadzieję że to się po tej płycie nie zmieni. A na vivie chociaz ten nowy kawałek to gówno to i tak puszczają...
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
jest nowa płyta, jak poszukacie to znajdziecie. jak dla mnie rewelacja, może trochę za mało czadu, jak do tej pory to jedna z lepszych płyt jakie słyszałem w tym roku. :rocx
Lepsze to to od pierwszej ujawnionej piosenki?:>
Średni ten nowy Linkin Park...za lekkie to, popowe takie. słabsze od Meteory dużo a do HT to całe lata świetlne jej brakuje 
takie pierwsze wrażenie.
takie pierwsze wrażenie.
jak dla mnie lepsze o wiele, inne. Kompozycje są genialne ale to już nie nu metal, więc nie porównuję do pozostałych płyt.Chudy pisze:Lepsze to to od pierwszej ujawnionej piosenki?:>
prąciowa ta płyta. oprócz naprawde świetnego what i've done to kiepściutko
Najpierw było New Kids On The Block, potem Take That, potem Backstreet Boys , a potem Linkin Park, a co jest teraz to nie wiem
gdzieś maiden zgubiłeśReach out pisze:Najpierw było New Kids On The Block, potem Take That, potem Backstreet Boys , a potem Linkin Park, a co jest teraz to nie wiem
Dobrze, że już nie ma tych IMO wkurzających rapowanek (chyba). Może przesłucham w najbliższym czasie.
są dwa utwory rapowane, ale obydwa genialne, że tak powiem zarapowane z klasą.
-
Deleted User 2868
Ogólnie średni album. Poza What I've Done jest jeszcze kilka niezłych kawałków.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Nigdy nie lubiłem.Linkin Park
-
Deleted User 2868
Ja kilka lat temu wręcz bardzo, był to mój ulubiony zespół a teraz to już rzadko kiedy słucham.KaziorFukacz pisze:Nigdy nie lubiłem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mierna ta płyta... Meteora była o wiele lepsza... Szkoda, że zrezygnowali z przebojowych hiciorów (na Minutes To Midnight można może znaleźć ze trzy takie utwory) na rzecz smętów w stylu U2. 
Jako ze jade na koncert do Chorzowa , to chcialem wrocic do LP (Hybrid Theory i Meteora) :rocx i sa to dal mnie swietne labumy (Meteora troche slabsza) ale kiedy ulyszalem ich najnowszy album to bylem bardzo nie zadowolony i troche sie martwie tym koncertem i mam nadzieje ze zagraja wiele piosenek z wczesniejszych albumów.
Ścierwo! Nie dość że od zespołu wali komerchą to jeszcze grają słabą muzykę;/
Uwielbiam argument o komercyjności.
I co z tego chłopcze? A Maiden gra za friko.
I co z tego chłopcze? A Maiden gra za friko.
Ta ale z Maidenów nie każdy ma jakieś dziwaczne problemy typu występowanie ze słuchawkami;]