Linkin Park
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Linkin Park
eh...młodość
to forum Cie zmieni
gwarantuję
a mnie się ta płyta nie podoba. generalnie nie lubie zespołu, ale na poprzednich były pojedyncze znośne kawałki. tu- nimo
już nie mam tu najwięcej postów

ale jeden z nich ma brzydki nos a drugi uśmiecha sie jak debilHeti pisze:Ta ale z Maidenów nie każdy ma jakieś dziwaczne problemy typu występowanie ze słuchawkami;]
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Murray ?Szajba pisze:kto?Wrath pisze:a drugi uśmiecha sie jak debil
czy cały ten temat to żart? LP to dla mnie taki nieco cięższy Justin Timberlake, ale rozumiem , że być może dla wielu był to ten pierwszy zespół -choć nie wiem czy warto się do tego przyznawać
.W LP nie trawię wybitnie jednej rzeczy - wokalu i wydaje mi się, że Pink ma więcej ognia w sobie niż ten zawodząco-wyjący koleś żywcem wyjęty z boysbandu.
ale biadolisz panie.
dla mnie to jest 254 zespół.Reach out pisze:ale rozumiem , że być może dla wielu był to ten pierwszy zespół
albo masz coś ze słuchem, albo z głową albo nie słyszałeś ani tiberlake'a ani lpReach out pisze:LP to dla mnie taki nieco cięższy Justin Timberlake
aha. No ta. Okej. Wygrałeś.Heti pisze:Ta ale z Maidenów nie każdy ma jakieś dziwaczne problemy typu występowanie ze słuchawkami;]
no tak komercha, to znaczy, że mam zje***y gust i nie mogę ich słuchać, śmierdzą kupą ogólnie. Nie szaleję za nimi ale też nic do nich nie mam, podoba mi się nowa płyta więc z chęcią posłucham ich na żywo. Każdy zespół drogi Heti gra by zarobić na chlebek przedewszystkim ; )Heti pisze:Ścierwo! Nie dość że od zespołu wali komerchą to jeszcze grają słabą muzykę;/
-
Deleted User 2868
Ja ogólnie zespół szanuje i również chętnie posłucham w Chorzowie na koncercie na który się wybieram.
cellman, jedziesz do Chorzowa?
cellman, jedziesz do Chorzowa?
no, no panie Matek, to zdaje się forum jest, więc każdy może wyrazic swoją opinię, zatem proszę zostawic mój słuch i głowę w spokoju - natomiast jeżeli ktoś się poczuł urażony to przepraszam, mimo to zdania swojego na temat lp nie zmienię.Matek pisze:albo masz coś ze słuchem, albo z głową albo nie słyszałeś ani tiberlake'a ani lp
ja sie nie czuje urażony bo nawet nie lubie LP. forum owszem jest do wyrażania opinii ale porównywnania takie możesz sobie darować. z timberlake'iem to halford ma więcej wspólnego niż LPReach out pisze:no, no panie Matek, to zdaje się forum jest, więc każdy może wyrazic swoją opinię, zatem proszę zostawic mój słuch i głowę w spokoju - natomiast jeżeli ktoś się poczuł urażony to przepraszam, mimo to zdania swojego na temat lp nie zmienię.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Dżastin jest gejem ?Matek pisze:timberlake'iem to halford ma więcej wspólnego niż LP
nie, chodziło mi tylko i wyłącznie o muzykę. tez śpiewa falsetem

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Odczepcie sie od Linkin Park.
Jak rzadko który zespół mają naprawdę powera i grają z pomysłem, a do tego są fantastyczni na żywo! Radzę obejrzeć DVD "Live In Texas"! Jak mi się uda to bardzo chętnie wybiorę się na nich do Chorzowa! A Chester, poza tym, że trochę przypomina Bono, potrafi czasem nieźle ryknąć.

-
Deleted User 2868
Live in Texas chętnie obejrze a co do ich koncertu to mam bilet :]
co nie zmienia faktu że płyta prąciowa jestWICKER MAN pisze:Odczepcie sie od Linkin Park.Jak rzadko który zespół mają naprawdę powera i grają z pomysłem, a do tego są fantastyczni na żywo! Radzę obejrzeć DVD "Live In Texas"! Jak mi się uda to bardzo chętnie wybiorę się na nich do Chorzowa! A Chester, poza tym, że trochę przypomina Bono, potrafi czasem nieźle ryknąć.
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A tu też się zgadzam. Tak jak pisałem, tylko kilka kawałków mi się podoba...Matek pisze:co nie zmienia faktu że płyta prąciowa jest
pewnie jak Chris BarnesWICKER MAN pisze:potrafi czasem nieźle ryknąć.
ja tam pare razy przesłuchalem i z czasem jakoś brdziej zaczęły mi wchodzić te utwory. może nic tak super jak what i've done ale i tak lepiej niż na początku. ale potem włączyłem meteorę i zmieniłem zdanieWICKER MAN pisze:A tu też się zgadzam. Tak jak pisałem, tylko kilka kawałków mi się podoba...
no jadę, przede wszystkim na Pear Jam, no ale Linkina z wielką chęcią posłuchamKronos pisze:cellman, jedziesz do Chorzowa?