Co w takim razie w ankiecie robią Strange World czy Journeyman? To też ballady a w ankiecie dotyczącej wolnych utworów się znajdują. Nielogiczny tok rozumowania.Gocha pisze:Wasting Love czy chociażby Children Of The Damned to raczej ballady są, a jest różnica między wolnym utworem a balladą
Ulubiony wolny numer Ironów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Ulubiony wolny numer Ironów
Afraid To Shoot Strangers ale tylko z BLAZEM!!!!!!!!
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

1. Como Estais Amigos
2. Blood Brothers
3. Journeyman
Ale głos na Como Estais Amigos
2. Blood Brothers
3. Journeyman
Ale głos na Como Estais Amigos
-
Deleted User 2868
Wahając się między Blood Brothers a Journeyman wybieram to drugie 
1. Journeyman
2. Como Estais Amigos
3. Blood Brothers
Como Estais Amigos bardzo fajne , ale jednak chyba wole Journeymana
2. Como Estais Amigos
3. Blood Brothers
Como Estais Amigos bardzo fajne , ale jednak chyba wole Journeymana
Chociaż Journeyman z Death On The Road poprostu powala to stawiam na nieco starsze dzieło czyli Blood Brothers (szczególnie z Rock In Rio) 
Szkoda że nikt nie zagłosował na Remember Tomorrow, Prodigal Son czy No Prayer For The Dying, bo wszystkie uwielbiam i mam full szacun, zwłaszcza do ostatniej
W ogóle wszystkie wolne numery są tak wyrąbiste że słów nie mam, Blood brothers a wcześniej Afraid To Shoot Strangers to były utwory, w których się po prostu zakochałam!
Aach, to były czasy.... Może trzeba było na liście umieścić Dream Of Mirrors? Tak się zastanwaiam bo w sumie przez większą część uwtór jest wolny, dopiero rozpędu nabiera w drugiej połowie, a na koniec znów zwalnia..... Hmmm, pewnie dużo głosów by właśnie na DoM poszło 
Zatem ja głosuję na Remember Tomorrow, bo bardzo lubię ten utwór, a i podoba mi się przyspieszenie w środku. Każdy wolny kawałek Ironów jest ekstra 
Iron Maiden gonna get you, no matter how far.
Blood Brothers (głos) i Journeyman 
Blood Brothers, a dałbym jeszcze głosy na Out of the Shadows i Children of the damned (ech ta Ostrava :>)
Revelations !
Jeśli chodzi o te utwory z listy (wiem że była możliwość "nie ma na liście" ale...) to Blood Brothers. :rocx :solo
Zdecydowanie Bracia Krwi. Za tekst, za melodię, za to, że właśnie ten utwór nauczyłem się grać jako pierwszy z repertuaru Maidenów na perkusji.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Chyba BB. Jednak nie jestem przekonany.
Postawiłem na ATSS ale bardzo długo walczyłem ze sobą , żeby postawić na BB
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Dla mnie Afraid To Shoot Strangers
eee.. a co to znaczy "wolny"? Inifinite Dreams nijak do tej definicji nie pasuje... No prayer też się rozkręca. Dziwne opcje w ogóle 
zgadzam siesyzygy pisze:eee.. a co to znaczy "wolny"? Inifinite Dreams nijak do tej definicji nie pasuje... No prayer też się rozkręca. Dziwne opcje w ogóle
Hmmmm z tych utworów które są w ankiecie, to Infinite Dreams rządzi :rocx
No bo Maiden ma to do siebie, że wszystkie ich "wolne" numery a przynajmniej większość w końcu się rozkręcają. Przecież to metal!syzygy pisze:eee.. a co to znaczy "wolny"? Inifinite Dreams nijak do tej definicji nie pasuje... No prayer też się rozkręca. Dziwne opcje w ogóle