SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
to będzie mój pierwszy koncert Maiden i zachwycony nie jestem - ale po koncercie będę gadał jak najęty jaki genialny set i w ogóle... Myślę, że w Ostravie dojdzie jeszcze TLD, bo to przecież rocznica DD
Samo dodanie CHOTD jest w porzadku w porownaniu z marcem ale niepotrzebne zaostrzyli apetyty tymi 5 kawalkami z TNOTB. Mysle ze juz nic nie zmienia choc chcialbmy sie mylic
Niewazne teraz juz pozostaje tylko godziny odliczac :rocx :beer
Niewazne teraz juz pozostaje tylko godziny odliczac :rocx :beer
No set jak dla mnie nie jest najlepszy. Może przydałyby się jakieś większe zmiany przynajmniej w kolejności utworów. To naprawdę się robi nudne widząc koncerty z praktycznie tą samą set listą. Liczę jednak na dodanie The Longest Day oraz 22AA
Setlista oczywiście tak jak się spodziewałem niczym mnie nie zaskoczyła,ale i tak fajnie bedzie :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
-
farmer1990
- -#Invader

hmmm,a kiedy Sofia ;>
czyzby dzis?
jesli beda jakies zmian Wicker to krzycz ^^
A jesli chodzi o set to mogli sie pokusic o jeden kawalek z 90-99...
no ale nic
brak prisonera szczerze mowiac
czyzby dzis?
jesli beda jakies zmian Wicker to krzycz ^^
A jesli chodzi o set to mogli sie pokusic o jeden kawalek z 90-99...
no ale nic
brak prisonera szczerze mowiac
Oczywizm.Ashka pisze:Ale będzieszMeier(D5) pisze:Setlista jest tragiczna niestety., prawda ?
Dokładnie. Ten jest prawie najgorszy.Szymon pisze:Nie jest najgorszy, bo najgorszy byl w marcu
Właśnie wtedy set był bardzo fajny, a koncert - tylko dobry.Nomad pisze:Tak wogóle to jakość koncertu nie zależy od seta, np.set we Wrocku 2003 był mocno średni,a koncert był świetny.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Im człowiek starszy tym coraz srożej się rozczarowuje widząc kolejne setlisty; wychodzi że bedą na scenie jakieś 100 minut i to wliczajac w to publike między utworami.... ręce opadają; no ale nic to obecność obowiązkowa która to juz koncert IM ...?
Do dziś nie mogę odżałowac koncertu z trasy Virtual w Spodku...
No ale może przynajmniej "porządnie" zagrają CHOTD
Do dziś nie mogę odżałowac koncertu z trasy Virtual w Spodku...
No ale może przynajmniej "porządnie" zagrają CHOTD
dobra spojrzałem 
set mi się podoba, w końcu to dopiero mój drugi koncert, nie jestem więc jeszcze znudzony powtarzającymi się co koncert kawałkami :]
wielka szkoda, że nie ma czegoś z ery Blaze'a, z BNW i DoD... no chyba, że Wicker znowu ściemnia
bedzie super (:
set mi się podoba, w końcu to dopiero mój drugi koncert, nie jestem więc jeszcze znudzony powtarzającymi się co koncert kawałkami :]
wielka szkoda, że nie ma czegoś z ery Blaze'a, z BNW i DoD... no chyba, że Wicker znowu ściemnia
bedzie super (:
Jutro.farmer1990 pisze:hmmm,a kiedy Sofia ;>
A co do seta to może jakichś rewelacji nie ma, ale i tak cholernie żałuje że nie pojadę, znowu Maiden przeszło mi koło nosa :/ no nic, na następnej trasie im nie podaruje
dupki dzwące!
to chyba moj ostatni koncert....
to chyba moj ostatni koncert....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Garść zdjęć z Lublany: http://s99.photobucket.com/albums/l283/ ... Ljubljana/
Bruce nadal nosi koszulkę, którą dostał ode mnie.
Nie płaczcie tak nad tym setem, bo było wiadomo, że będzie w większości oparty na tym marcowym... Zespół nie zapowiadał radykalnych zmian. Fakt, że liczyłem na dodanie 2 dodatkowych kawałków z TNOTB, tak jak obiecywali, ale może do Ostrawy dorzucą jeszcze Prisonera lub 22!!
Bruce nadal nosi koszulkę, którą dostał ode mnie.
Nie płaczcie tak nad tym setem, bo było wiadomo, że będzie w większości oparty na tym marcowym... Zespół nie zapowiadał radykalnych zmian. Fakt, że liczyłem na dodanie 2 dodatkowych kawałków z TNOTB, tak jak obiecywali, ale może do Ostrawy dorzucą jeszcze Prisonera lub 22!!
-
Deleted User 1499
Set jest jaki jest.Ale kurde przeraza mnie czas koncertu - ok 90min.Nie stac juz naszych dziadkow na 15-20 min dluzszego stania na scenie.Troszke szkoda.CO do setu to zamiast Children ... wolalbym 22AA , moze na Ostrawie zagraja walsnie ten numer.
Mysle ze juz ne beda nic zmieniac w tym secie - zreszta jutro sie to potwierdziWICKER MAN pisze: Fakt, że liczyłem na dodanie 2 dodatkowych kawałków z TNOTB, tak jak obiecywali, ale może do Ostrawy dorzucą jeszcze Prisonera lub 22!!
Trudno, dobrze jest jak jest.
-
farmer1990
- -#Invader

Haha,pewnie tak samo jak mieli mdodac na LublaneWICKER MAN pisze:, tak jak obiecywali, ale może do Ostrawy dorzucą jeszcze Prisonera lub 22!!
Lepiej zadowolic sie tym co mamy bo majac nadzieje na cos wiecej mozemy sie zawiesc
Bedzie zajebiście, jak boga kocham... :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Children of The Damned: http://www.youtube.com/watch?v=NX1Uhgau4w8
Ależ głos! Nie spodziewałem się TAKIEJ FORMY! :rocx
Tu macie parę innych filmików z Ljubljany:
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search
No też chciałem to napisać. Dzisiaj słuchałem płyty TNOTB i powiem szczerze ,że wykonanie z wczoraj niewiele odbiega od tego sprzed 25 lat. Dla mnie świetna forma! Oby tak do Ostravy 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Bardzo dobra setlista
Chociaż mogłoby być mniej klasyków, a więcej AMOLAD, ale ''Children Of The Damned''... 
Nemesis...as one we stand!!
-
farmer1990
- -#Invader

No to teraz czekamy na seta z Sofii