Natalia będzie w Rzymie. :-)Freeze pisze:Czy ktoś planuje lub rozważa wyjazd na koncert 20 czerwca do Rzymu? Oraz czy orientuje się ktoś ile wynosiłaby całkowita cena wyjazdu np do Brixton?
Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Licz około 50-60 funtów za bilet + przelot/przejazd i jakiś nocleg. Do Rzymu leci mój znajomy ale on już od 5 czerwca jest w trasie koncertowiej po festiwalach europejskich i Maidenach.Freeze pisze:Czy ktoś planuje lub rozważa wyjazd na koncert 20 czerwca do Rzymu? Oraz czy orientuje się ktoś ile wynosiłaby całkowita cena wyjazdu np do Brixton?
ożwdMirdaroh pisze:ale on już od 5 czerwca jest w trasie koncertowiej po festiwalach europejskich i Maidenach.
już nie mam tu najwięcej postów

4-5 Maiden + festiwal ten w Szwecji co jest lub był z Megadeth i Iced Earth min. Sporo tego 
jak to mówi moja mała:"są ludzie, parapety i drzwi, ale żeby sie klamką urodzić ?"
a tak serio to ile on wydaje na to ?

Ej a jedzie ktoś na Graspop? Tam też Ironi będą m.in, i ja też będę.
Sporo. Ale jak zarabia i jedzie za swoje to czemu ma zrezygnować?
no ja nie mówie, że ma rezygnować, tylko mówie 

Ech, po Ostravie mam ochotę na dokładkę, muszę wybrać między Rzymem a Heaven & Hell w Wawie.
Na Maidenach juz byleś w tym roku a na H & H jeszcze nie 
Jest drugie wyjście....mozesz pojechać do Holandii na Fields of Rock....zobaczysz i Maiden i H&H 
Jade do Rzymu
z tego co widzę, jako support jest... Motorhead!! O_O Tego nie przepuszczę!
W Holandii bedzie Slayer, H&H, Ozzy, Dream Theater, Motorhead, Megadeth IRON MAIDEN
i wiele innych..
Czy ktoś wie, gdzie mógłbym znaleźć program koncertu w Rzymie 20 czerwca?
Jeśli ktoś ma zamiar się wybrać - proszę o kontakt.
Support: Motorhead, Machine Head, Mastodon, Lauren Harris, Sadist. Więcej nie znalazłem bo nie szukałem za bardzo. Spróbuj w Google.Freeze pisze:Czy ktoś wie, gdzie mógłbym znaleźć program koncertu w Rzymie 20 czerwca?
Taa, supporty znam, chodzi mi raczej o rozkład godzin ;d Motorhead jest obowiązkowy!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

IRON MAIDEN 21.30 - 23.30Freeze pisze:Czy ktoś wie, gdzie mógłbym znaleźć program koncertu w Rzymie 20 czerwca?
MOTORHEAD 19.45 - 20.45
MACHINE HEAD 18.20 - 19.15
MASTODON 17.00 - 17.50
LAUREN HARRIS 15.55 - 16.30
SADIST 15.00 - 15.30
OTWARCIE BRAM 12.30
Sebastian, tak?Mirdaroh pisze:4-5 Maiden + festiwal ten w Szwecji co jest lub był z Megadeth i Iced Earth min. Sporo tego
Przynajmiej tam poszli po rozum do głowy i zaczynają jak już jest ciemno, taki koncert jak jest jasno jeszcze to duża mniejsza przyjemność ,w Donington dopiero w połowie koncertu się ściemniło.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja właśnie wolę koncerty przy świetle dnia... Jakoś lepiej to wygląda, widać cały stadion i publiczność i przynajmniej czymś się różni od koncertu w ciemnej hali. 
W pas się kłaniam za 'rozkład jazdy'! :beer Szykuje się niezły koncert
Mam tylko nadzieję, że temperatura nie będzie taka jak podczas ostatniej wizyty w Rzymie (41 stopni.........)
Ja też wolę, gdy jest już ciemno, robi się jakoś bardziej klimatycznie, a poza tym dekoracje sceny lepiej się prezentują :>
Ja też wolę, gdy jest już ciemno, robi się jakoś bardziej klimatycznie, a poza tym dekoracje sceny lepiej się prezentują :>