Maiden w niedziele na zywo z Donington !!!!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden w niedziele na zywo z Donington !!!!!!!
a w sumie jaka okragla rocznica w 2008 dla LAD bedzie?
troche mi sie przycielo w paru miejscach, obraz taki pikselowaty, ale za to dzwiek idealny. sa problemy, ale chyba raczej spowodowane przez technikow 
plik wazy 280 mb. jutro go wrzuce, bo dzisiaj mi sie nie chce
co do samego koncertu, to zajebisty. szkoda, ze chlopakom tak sie w Ostravie nie chcialo, no ale coz... niech ktos teraz powie, ze Bruce jest w slabej formie...
do zobaczenia na przyszlorocznej trasie, ktora miejmy nadzieje bedzie somewhere in Poland [w koncu z tym calym materialem zaczynali u nas koncertowanie]
tak BTW, to czy przypadkiem pod koniec numbera nie bylo cyckow na widowni
plik wazy 280 mb. jutro go wrzuce, bo dzisiaj mi sie nie chce
co do samego koncertu, to zajebisty. szkoda, ze chlopakom tak sie w Ostravie nie chcialo, no ale coz... niech ktos teraz powie, ze Bruce jest w slabej formie...
do zobaczenia na przyszlorocznej trasie, ktora miejmy nadzieje bedzie somewhere in Poland [w koncu z tym calym materialem zaczynali u nas koncertowanie]
tak BTW, to czy przypadkiem pod koniec numbera nie bylo cyckow na widowni
Ktos ma to nagrane w całości? Bo mi niestety ucieło środek
a koncert fajny był, tylko pełno tych obwisłych cycków wszędzie. To chyba na żadnym dvd maiden tak nie było. Oglądałam też Evanescence (tragenia) i też były cyce.
nie wiem czemu mu sie wydaje ze za rok jest 2009Grzędi pisze:24 lata. Prosty rachunek: 2008 - 1984 = 24
Siwy jakby Ci sie chcialo to pociac na kawałki to byloby juz przefajnie 
Na oficjalnych dvd nie było, natomiast na jednym z koncertów z Blaze'em w czasie fear of the dark jakaś napalona fanka wyskoczyła na soundboard i były ;f
sendspace :*Siwy pisze:plik wazy 280 mb
już nie mam tu najwięcej postów

Największy zgrzyt koncertu - kolorki. Matko co za (c)hlam. Mogli by to w pizdu wywalic i dać 22AA.
... Always Look On The Bright Side Of Life ... no i mamy koniec koncertu ... po Ostravie gdzie najważniejsza była zabawa i bezpośredni odbiór na miejscu, tym razem patrząc przez pryzmat samej muzyki tj. występu LIVE śmiało stwierdzam że w Donington Iron Maiden zagrali w moim odczuciu jeden z lepszych koncertów jakie miałem okazję usłyszeć w TV przez neta etc. i jestem przekonany że o wiele lepszy od tej wersji która wyjdzie na DVD ... dlaczego najlepszy
... dlatego że tutaj mieliśmy okazję usłyszeć brzmienie LIVE bezpośrednio z soundboardu [tak sądzę] które ma się rozumieć było bardzo dobre bo ... było perfekcyjnie LIVE i nieważne że trafiły się chłopakom pewne pomyłki że czasami waliło surowizną, że Dicki parę razy był niezbyt dobrze nagłośniony ... najważniejsze że siedząc przed kompem z założonymi słuchawkami miałem wrażenie że jestem gdzieś wśród tych ludzi na koncercie ... dlatego z przyjemnością będę wracał do tego nagrania [bootlega w wersji audio] bo wiem że na oficjalnym wydawnictwie te wszystkie niedociągnięcia i drobne potknięcia zespołu zostaną poprawione - przez co sam koncert na DVD trochę straci ze swojego klimatu prawdziwego heavy metalowego SHOW które zespół zaprezentował w Donington NA ŻYWO :rocx
P.S.
... transfer rewelacyjny, podczas całej transmisji ani razu nie zaciął mi się obraz lub dźwięk ... a jednak łącze 2Mb RZĄDZI
P.S.
... transfer rewelacyjny, podczas całej transmisji ani razu nie zaciął mi się obraz lub dźwięk ... a jednak łącze 2Mb RZĄDZI
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2007 11:56 pm przez jesper, łącznie zmieniany 2 razy.
przeca to najlepszy kawalek na AMOLADzie ;]Największy zgrzyt koncertu - kolorki.
Jaki tam zgrzyt ;d Super kawałek na koncerty i jeszcze jaką fajną przemowę walnął przed tym ;]
Wiesz ja fanem tej płyty nie jestem
Ale to była porażka. Benek nie wiem bo mi się na pół utworu zacielo. A reszta z AMOLADu świetna. Lepsza niz na plycie.
-
obserwator
- -#Long distance runner

dokładnie, u mnie też zero zacinkijesper pisze:a jednak łącze 2Mb RZĄDZI
mtszły
Ja mam jedynie skromne 512 a i tak na transmisję nie mogę narzekać, wszystko ładnie pięknie ;d
chrzanisz...Chudy pisze:Największy zgrzyt koncertu - kolorki.
Ty jeszcze bardziejWrath pisze:przeca to najlepszy kawalek na AMOLADzie ;]
ja miałem czasem niezłe zacięcia. ale czekam z utesknieniem na link(i) do downlaodu

A ja jednoznacznie zrozumiałem że za rok będą utwory z SiT ,zresztą myślę że co to za Golden Years bez Wasted Years
Co do TCDR uważam i podobnie uważają moi znajomi że to jeden z gorszych utworów z Ostravy, zdecydowanie z nowej płyty i podobnie tak uważają moi znajomi najlepsze utwory to Benek i For the Greater Good of God.
Szkoda że Bruce tyle nie gadał w Czechach,możę on się rozkręca z koncertu na koncert...nie mogę się już doczekać trasy Golden Years ,coś pięknego to będzie, błagam niech zagrają w Polsce !
Co do TCDR uważam i podobnie uważają moi znajomi że to jeden z gorszych utworów z Ostravy, zdecydowanie z nowej płyty i podobnie tak uważają moi znajomi najlepsze utwory to Benek i For the Greater Good of God.
Szkoda że Bruce tyle nie gadał w Czechach,możę on się rozkręca z koncertu na koncert...nie mogę się już doczekać trasy Golden Years ,coś pięknego to będzie, błagam niech zagrają w Polsce !
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2007 11:58 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
A mnie z całości najbardziej spodobał się FTGGOG. I rozwalanie gitary 
Ja miałem 2 razy zacinke dwięku i raz obrazu wlasnie an pierwszej połowie benka. A tak to skakalo na publice tylko. Ale cycki pokazało bez ciecia sie 
dokładnieNomad pisze:,zresztą myślę że co to za Golden Years bez Wasted Years![]()

U mnie też nie musiało być szybsze żeby szło bez zarzutuFreeze pisze:Ja mam jedynie skromne 512 a i tak na transmisję nie mogę narzekać, wszystko ładnie pięknie ;d