Nie. [WICKER MAN pisze:I na RiR też zwalił TETMD.Nie podoba mi się wykonanie tego kawłka od 1988 roku... To już nie ten klimat co na SSOASS.
aaa i Apokalipsa Dickinsona rzadzi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie. [WICKER MAN pisze:I na RiR też zwalił TETMD.Nie podoba mi się wykonanie tego kawłka od 1988 roku... To już nie ten klimat co na SSOASS.

Spokojnie. Na oficjalnym wydawnictwie wszystko zostanie poprawione...WICKER MAN pisze:Kilka wpadek, upadek Bruce'a czy brak intra do TNOTB tylko dodają smaczku temu koncertowi
Nomad???WICKER MAN pisze:To już nie ten klimat co na SSOASS
Malkontenta nic nie jest w stanie zadowolić.obserwator pisze:no i właśnie tego tam nie zauwarzyłem
Właśnie, oba dostarczyły mi uczucia ogromnej satysfakcji. COTD zatkało mnie dokumentnie, a Benjamin, którego ogólnie nie lubię, zadziwił bardzo in plus świetnym wykonaniem koncertowym. Miałem już to w Ostravie, to chyba kwestia szybszego wykonania - kiepski utwór studyjny na koncercie prezentuje się świetnie!WICKER MAN pisze:Co do utworów to zdecydowanie najlepiej wypadły Children of The Damned, a także NIESAMOWITY Benjamin Breeg (grany z totalnym kopem, dwa razy szybciej niż na płycie!!)

nie przesadzaj. pisze co widziałem. wole być ostrożnym, niż przekoloryzować i przecenić ten rzemieślniczy występ.Mr.Hankey pisze:Malkontenta nic nie jest w stanie zadowolić.

a ja chciałbym, żeby zrobili składka koncertowego, coś w stylu a realów. osobiście wolę słuchać koncertówek, gdzie utwory zostały zarejestrowane w kilku miejscach. mogliby powybierać jakieś najlepsze wykonania i zrobić konkret live.Mirdaroh pisze:Może by wydali 2 koncerty w jednym pudełku?:)
bede bardzo wdzieczny za jeszcze :beerSiwy pisze:na razie w jednym pliku
No w Donington regularnie bywa powyżej 50 tysięcyBonzo pisze:a wiela tam bylo ludzi?