Stoneman pisze:tylko szkoda ze w necie jest juz od jakiegos czasu
ale raczej nie jest na oryginalnym nosniku, a takie wersje roznią się od siebie
przeciez tez ten wyciek slyszalem, w koncu musze na czyms konkretnym opierac moja radosc ;]
hm... nie no ... nie jest zly jest ciezszy taki pokombinowany...nie to co Sickness Within czy The Killing albo ballet of the brute , ej a jak grali pod szyldem Artillery to ich znales?
Stoneman pisze:ej a jak grali pod szyldem Artillery to ich znales?
Nie znajac takich krazkow jak By Inheritance czy Terror Squad nie smial bym sie nazywac fanem thrash metalu ;]
swietna kapela, 3 pierwsze krazki to znakomite granie , z opus magnum na By Inheritance. Nie znam niestety nowszego oblicza zespolu (rok 99) i ich ostatniego krazka. Koniecznie do nadrobienia. swietna muzyka.
za wolny to racja...zdecydowana racja ... Sickness Within jest milion razy szybsze... a na albumie sa tylko 3 zajebiste numery... Forever War , Damned Below Judas ( rozpierdala mnie dokumentnie ten kawalek !! ) , Lies and Deceit .
a Artillery jest kult true i wogole !! fani thrashu laczmy sie ! A Assasin ktos tu lubi ? ;>
a moze Occult tez ? i Legion of The Damned ?
btw mystic zrobil zajebiste promocje i za 15 zl sa cd'ki Occult !!!
... extra wydanie najnowszego albumu NILE «Ithyphallic PYRAMIDE» ... dostępne będzie jedynie przez stronę sklepu Nuclear Blast ... ma się rozumieć limit do 1000egz.
jesper pisze:... extra wydanie najnowszego albumu NILE «Ithyphallic PYRAMIDE» ... dostępne będzie jedynie przez stronę sklepu Nuclear Blast ... ma się rozumieć limit do 1000egz.
Nowy Nile - potega, mocarne riffy , niesamowicie brutalna szybkosc i precyzja , potworne urywajace kark zwolnienia , chore Nile'oweskie riffy i sola , perfekcyjnie nagrane wokale ktore jakby byly mniej bulgoczace , jest siara , szatan ( albo Seth ) , potega. O Kolliasie sie nie wypowiadam bo brakuje mi slow ...zreszta ... posluchajcie ...
jesper pisze:... extra wydanie najnowszego albumu NILE «Ithyphallic PYRAMIDE» ... dostępne będzie jedynie przez stronę sklepu Nuclear Blast ... ma się rozumieć limit do 1000egz.
Bonzo pisze:U mnie leca 3 płyty Dissenter, jednak chlopaki nie zrobili na mnie pozytywnego wrazenia, zupelnie splynela po mnie ich tworczosc, bez mozliwosci jakegokolwiek zaczepienia, no ale jakos koneserem death metalu spacjalnie nigdy nie bylem, na kolejny ogien idzie Deivos moze bedzie lepi
Dissenter jest dobry, ale brakuje mu "tego czegoś". Na koncertach raczej średnio wypadają, ale płytki nawet fajne są mimo że bardzo wtórne.
Zapodasz tym Deivos?
Nie udalo mi sie dotrwac do ich ostatniego albumu, ale z tego co przysluchalem to zdecydowanie wyzej stawiam sobie Apocalypse Of The Damned od Contamination- tak zachwalanego na stronie wydawcy, zdecydowanie wiecej dzieje sie na tym albumie, i jest znacznie bardziej nie na jedno kopyto, a Furor Arma Ministrat zaraz se zapuszcze.