A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.herki pisze:Nie, rok młodszy. lol
Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
LOL.M@ti pisze:A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.herki pisze:Nie, rok młodszy. lol
Mówię poważnie, mam Ci skana legitymacji przesłać?
Ja jeszcze nie mam 18 lat, Korzenia musiałem prosić przed Slayerem żeby mi piwo kupił xd
taaaa, a ja jade na Wakacje z Dupami. o! :laughherki pisze:LOL.M@ti pisze:A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.herki pisze:Nie, rok młodszy. lol
Ja jeszcze nie mam 18 lat, Korzenia musiałem prosić przed Slayerem żeby mi piwo kupił xd
To patrzcie na pierwszy mój post na tym forum:Bonzo pisze:taaaa, a ja jade na Wakacje z Dupami. o! :laughherki pisze:LOL.M@ti pisze: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.
http://maiden.superhost.pl/forum/viewto ... 481#128481
MEGAMEGAROTFL
Chyba bym sobie na starcie od razu wieku nie zaniżał xd
Chrzanisz głupoty. 
http://maiden.superhost.pl/forum/viewto ... c&start=60
ale jaja rzeczywiscie
@!.!@.!(*(
21.12.1989
:laugh
ale jaja rzeczywiscie
@!.!@.!(*(
21.12.1989
:laugh
Hehe, no widzicie 
Bonzo, Ty mi bardzo mądrze odpowiedziałeś na mój 1. post. Cały czas Twoje rady trzymam w sercu... ;]
Bonzo, Ty mi bardzo mądrze odpowiedziałeś na mój 1. post. Cały czas Twoje rady trzymam w sercu... ;]
dobra, dobra nie nabijaj sie, teraz juz Ci nie pozwole tak sie panoszyc na forum jak wiem ze jestes młodszyherki pisze:Hehe, no widzicie
Dupa!!! Kiedyś widziałem u Herkiego w "wieku" było napisane 18,19 albo 20, nie pamiętam. Ale był dorosły wiek. 
a moze sredniowiecze?M@ti pisze:Dupa!!! Kiedyś widziałem u Herkiego w "wieku" było napisane 18,19 albo 20, nie pamiętam. Ale był dorosły wiek.
Herki wszak młody chłopak 
M@ti - super, gratuluje inicjatywy i realizacji
Dobrze,że sobie zrekompensujesz
A nie musze mówić, że Mastodona, Lamb Of God, Atheist Ci zazdroszcze :]
A Maiden, Heaven And Hell i Ozza też zobaczysz ? :> Bilet na całą imprezkę ?? :>
M@ti - super, gratuluje inicjatywy i realizacji
A nie musze mówić, że Mastodona, Lamb Of God, Atheist Ci zazdroszcze :]
A Maiden, Heaven And Hell i Ozza też zobaczysz ? :> Bilet na całą imprezkę ?? :>
Bonzo pisze:a moze sredniowiecze?
Herki to stara dupa już, i ja to wiem.Artur pisze:Herki wszak młody chłopak
Ano dzięki, ale będę się cieszył dopiero jak już będę na miejscu. Przed Slayem się cieszyłem zbyt wcześnie i nic nie wyszło.Artur pisze:M@ti - super, gratuluje inicjatywy i realizacji
Aż chyba zbytnio heheArtur pisze:Dobrze,że sobie zrekompensujesz
Cynic też będzie. ;]Artur pisze:A nie musze mówić, że Mastodona, Lamb Of God, Atheist Ci zazdroszcze :]
Tak jest.Artur pisze:A Maiden, Heaven And Hell i Ozza też zobaczysz ? :> Bilet na całą imprezkę ?? :>
No to stary gratzy - zobaczyć w 3 dni takie legendy jak Maiden, Slayer, Sabbath, Ozza, Atheist czy Cynic to naprawde coś 
I nie bój żaby - uda sie na pewno i wszystko zobaczysz. Liczymy na naprawde obszerną relację występów tych najważniejszych
Teraz to Ci pozazdrościć tylko :beer
BTW - skoro tam gra Heaven And Hell to na Torwar jedziesz/nie jedziesz ?
I nie bój żaby - uda sie na pewno i wszystko zobaczysz. Liczymy na naprawde obszerną relację występów tych najważniejszych
Teraz to Ci pozazdrościć tylko :beer
BTW - skoro tam gra Heaven And Hell to na Torwar jedziesz/nie jedziesz ?
No coś tam skrobnę, o ile Slaya przeżyję.Artur pisze:Liczymy na naprawde obszerną relację występów tych najważniejszych
W takiej sytuacji nie jadę. ;] Choć myślę, że na Torwarze o wiele lepsze show dadzą no i dłuższe chyba. Zobaczymy. Tylko szkoda że sam muszę jechać, trochę strach jednak.Artur pisze:BTW - skoro tam gra Heaven And Hell to na Torwar jedziesz/nie jedziesz ?
Nie bój żabyM@ti pisze:trochę strach jednak.
Mystic przeżyliśmy wszyscy, to Ty też dasz radęM@ti pisze:No coś tam skrobnę, o ile Slaya przeżyję.![]()
Wiadomo, bo kto podskoczy do polskiego fana Slayera.Artur pisze:Nie bój żaby
Wiem, w sumie Wy byliście w hardkorowej Polsce, a w Belgii są same bażanty.Artur pisze:Mystic przeżyliśmy wszyscy, to Ty też dasz radę
W życiu nie wpisywałem wieku w profilu.M@ti pisze:Dupa!!! Kiedyś widziałem u Herkiego w "wieku" było napisane 18,19 albo 20, nie pamiętam. Ale był dorosły wiek.
Kurde, to ja chyba jakieś schizy mam. No ja niewierny Tomasz jestem. 
porzadki na kompie sprawiły ze znalazłem wystep zespoly z Rock am Ring '05, zupelnie nie ta kapela w porownaniu z forma z tegorocznego Danington, wykonania Chemical Warfare gdyby nie poczatkowy riff zapewne bym nie skojarzył... trzeba przyznac ze ten wystep z Danington to naprawde swietna forma, takze wokalna Toma, chocby porownujac boota nagranego w 2006, kiedy wystep w Sztokholmie byl transmitowany przez szwedzkie radio. Ogolnie katuje wystep z Daningto od kilku dni i jestem bardzo ucieszony 
Ale teraz to nie powiem...bardzo bym chcial by odegrali CW w takiej formie.
Widac, ze dostali powera, po prostu jak im Dave nabije tak zagraja ;]
Widac, ze dostali powera, po prostu jak im Dave nabije tak zagraja ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.