To niech będzie plakat H&HArtur pisze:Plakatu DT już wtedy nie będzie
19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
Niech będzie 
Dziś kupiłem bilet, więc chcąc nie chcąc będę
Ale będzie zajebiście
MetalÓ - Spodek jest nasz
Dziś kupiłem bilet, więc chcąc nie chcąc będę
Ale będzie zajebiście
MetalÓ - Spodek jest nasz
-
Deleted User 622
wiadoma sprawaArtur pisze:Ale będzie zajebiście
nie mam watpliwosci seseseArtur pisze:MetalÓ - Spodek jest nasz
A ja na 50% mam wbitke na backstage na Torwarze
bo jade ze znajomym, a znajomy ma akredytacje prasowa, wiec w najgorszym wypadku, jak wpuszcza tylko jego, to bede mial autografy. W najlepszym przypadku - fotke, uscisk dloni i powiedzienie Ronniemu, ze jest mega - kozakiem !
haha,
na 100% Warszawa !! tylko bilet czeka na mnie przed torwarem
jesli kumple nie da plamy :d bo mi zalatwial... i od niego odbieram
na 100% Warszawa !! tylko bilet czeka na mnie przed torwarem
To możesz i mi zalatwićwidman pisze:A ja na 50% mam wbitke na backstage na Torwarzebo jade ze znajomym, a znajomy ma akredytacje prasowa, wiec w najgorszym wypadku, jak wpuszcza tylko jego, to bede mial autografy. W najlepszym przypadku - fotke, uscisk dloni i powiedzienie Ronniemu, ze jest mega - kozakiem !
haha,
-
Deleted User 357
Hehe,w dzien koncertu mam zalke z Jezykoznawstwa,a dzien po mozliwe ze bede mial poprawe testu z lit. Kanadyjskiej. Szajba, Ty sie zastanow jeszcze czy chcesz do mnie na studia isc.
Ale i tak ide. Napisz mi kto na koma jak sie ustawiamy w dzien koncertu,bo nie wiem czy do tego czasu bede na necie (raczej nie)
Jeszcze 6 dni.
Ale i tak ide. Napisz mi kto na koma jak sie ustawiamy w dzien koncertu,bo nie wiem czy do tego czasu bede na necie (raczej nie)
Jeszcze 6 dni.
cały czas sie zastanawiamŻelazny pisze:Hehe,w dzien koncertu mam zalke z Jezykoznawstwa,a dzien po mozliwe ze bede mial poprawe testu z lit. Kanadyjskiej. Szajba, Ty sie zastanow jeszcze czy chcesz do mnie na studia isc.
ja bede chyba dopiero w srode wiedzial czy ide czy nie
już nie mam tu najwięcej postów

Nie bedzie ich w warszawskim empiku czy cus ? 
A w Katowicach? Może będą podpisywać płyty?
Dziku pisze:Nie bedzie ich w warszawskim empiku czy cus ?
Nie.Abstract pisze:A w Katowicach? Może będą podpisywać płyty?
Kicha ze nie bedzie spotkania oficjalnego. Ja tez na bankowo to nie wiem czy sie bede widziec z nimi, ale nadzieja jest... kolo jak mowilem 50%... a to duzo. A znow jakby zrobili spotkanie w empiku to by musieli chyba poswiecic caly dzien... takie stado by sie zlecialo, ze masakra... 
Podbno zespół nie był zainteresowany spotkaniem z fanami.widman pisze:Kicha ze nie bedzie spotkania oficjalnego. Ja tez na bankowo to nie wiem czy sie bede widziec z nimi, ale nadzieja jest... kolo jak mowilem 50%... a to duzo. A znow jakby zrobili spotkanie w empiku to by musieli chyba poswiecic caly dzien... takie stado by sie zlecialo, ze masakra...
Podbno zespół nie był zainteresowany spotkaniem z fanami.[/quote]
To dziwne, że w innych krajach był (i jest).
Raczej to organizator nie był wystarczająco bystry, aby takie spotkanie zorganizować!
To dziwne, że w innych krajach był (i jest).
Raczej to organizator nie był wystarczająco bystry, aby takie spotkanie zorganizować!
Napisałem "podobno". Takie info dostałem od empiku, że zespół nie wyraził chęci na spotkanie.Klaudio pisze:To dziwne, że w innych krajach był (i jest).herki pisze:Podbno zespół nie był zainteresowany spotkaniem z fanami.
hahahah... to fajnie traktuja fanow... albo boja sie o swoje dupska zeby zaden psychol nie rzucil sie na nich z nozem 
jak im ktos to przetłumaczyłwidman pisze:hahahah... to fajnie traktuja fanow... albo boja sie o swoje dupska zeby zaden psychol nie rzucil sie na nich z nozem
http://muzyka.onet.pl/0,1553221,newsy.htmlW lipcu do urzędników w całym kraju trafi lista zespołów "propagujących satanizm", którym Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami chce zabronić grania koncertów - informuje dziennik "Metro"....
to nie dziwota że się przestraszyli
Co mnie dziwi i martwi to to że znacznie skrócili ten set
Teraz to wychodzi nie wiele ponad 90 minut
A w Kanadzie czy w Radio City Music Hall w New Yorku było ponad dwie godzinki
U nas pewnie chcą to supportami "uzupełnić" 
http://muzyka.onet.pl/0,1547600,newsy.html czyzby Iommi sciemnial ?
Sądzę, że u nas zagrają około 1 h 45 min., czyli mniej więcej tyle, ile trwały koncerty z Martinem sprzed ponad dekady.
Chociaż z drugiej strony sporo chyba też będzie zależało od frekwencji, ale wierzę, że publika dopisze - jak zawsze! :rocx
Chociaż z drugiej strony sporo chyba też będzie zależało od frekwencji, ale wierzę, że publika dopisze - jak zawsze! :rocx
ZobaczymyDziku pisze:http://muzyka.onet.pl/0,1547600,newsy.html czyzby Iommi sciemnial ?