Mimo wszystko to nie macie z NW wiele wspólnego.lestar pisze:dzięki za porównanie do Nightwish'a...
To prawda ,że cover to nie kopia utworu i dlatego dobrze ,że wprowadziliście trochę swoich innowacji (tak zwanych)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mimo wszystko to nie macie z NW wiele wspólnego.lestar pisze:dzięki za porównanie do Nightwish'a...

Nie każdy zabiera się za coś, do czego się nie nadaje. Wy, przy całym szacunku, do grania się zwyczajnie nie nadajecie. A do grania utworów Maiden, to już na pewno.lestar pisze: niech ktoś spróbuje Maiden zrobić?
Bo nie podoba nam się to, co nagraliście? Gratulacje.lestar pisze:Jesteście po prostu ograniczeni

hahaha, a co to ma do rzeczy. wiemy, że to nie ma być kopia (przynajmniej ja wiem), ale nie zmienia to faktu, ze jest słabiutkolestar pisze:Niestety muszę stwierdzić fakt iż większość ludzi wyrażająca swą opinie nie ma pojęcia co to jest "cover" dlatego radzę najpierw zapoznać się z tematem a później pisać bluzgi.....
nie kompetentnie to wy się jak narazie zachowaliście z tym coveremlestar pisze:Opinie osób nie kompetentnych jakoś nie działają na nas a wręcz przeciwnie bawią ...
przecież tu nie o to chodzi. założyliście temat, wrzuciliście cover i oczekiwaliście na opinie. nie trzeba być bóg wie kim, żeby stwierdzić, że to słabe jestlestar pisze:Chciałbym też dodać iż każdy może bluzgi siać a niech ktoś spróbuje Maiden zrobić?
:laugh a jak, najlepiej tak napisać. tak jesteśmy ograniczeni. przepraszam, wasz cover jest wyczesany. gratuluje podejścialestar pisze:Jesteście po prostu ograniczeni i nie macie pojęcia co piszecie

kolega ma 100% racji. może wtedy z tego wyjść naprawde fajna interpretacjabud pisze:Nakażcie wokalistce zaśpiewać to z większą agresją, podkręćcie gitary, przeczćwiczcie solo i jeszcze raz nagrajcie z i zarzućcie.
... wiesz mi... większość z tu piszących jednak też gra muzyke, niektórzy już łądne pare lat, a i Wickeraman jest przez nas baaaaaardzo często "pocinany" (ja np gram go zawsze dla rozgrzewki ). kaszaniasto jest to nagrane i tyle. i nei oburzaj sie na krytyke, bo jeśli marzy Ci sie kariera muzyczna (hehe a komu z nas nielestar pisze:Opinie osób nie kompetentnych jakoś nie działają na nas a wręcz przeciwnie bawią ...

ze skarpetą gębie, zupełnie jak nasz skarpetkowy król - SzajbaThe prophecy pisze:...i w jednej skarpetce
zamknij jape :closedmetal pisze:ze skarpetą gębie, zupełnie jak nasz skarpetkowy król - Szajba