Szok ! posłuchajcie tego !
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Szok ! posłuchajcie tego !
Nomad, tego Children Of The Damned nie da się znieść! Słychać bez przerwy ten sam pisk, na tej samej wysokości, przez co powstaje fałsz niesamowity... Mój Boże.... muzycy średni.
Pytanie do Obserwatora :Co takiego ten gość zrobił?
On ma z tego co czytałem jakoś 4 dychy, więc już raczej z niczym nie będzie startował,z niczym swoim, reszta kapela pewnie też, grają Ironów i jest dobrze, to właśnie są tributy-bandy i chwała im, dla mnie to jest właśnie świetne, dawać ludziom radość muzyką za marną kasę.
On ma z tego co czytałem jakoś 4 dychy, więc już raczej z niczym nie będzie startował,z niczym swoim, reszta kapela pewnie też, grają Ironów i jest dobrze, to właśnie są tributy-bandy i chwała im, dla mnie to jest właśnie świetne, dawać ludziom radość muzyką za marną kasę.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Z jednej strony masz rację, ale z drugiej strony wtórność zabija sztukę.Nomad pisze:hwała im, dla mnie to jest właśnie świetne, dawać ludziom radość muzyką za marną kasę.
Tu chodzi o dobrą zabawę i o hołd dla ulubionego zespołu, to są cover-bandy, na tej zasadzie działają , nie każdy jest stworzony do robienia rzeczy odkrywczych.
-
obserwator
- -#Long distance runner

osobiście nie podoba mi się cała ta szopka z przebieraniem i udawaniem dickinsona. wiem że tak w sumie ma być, taka rola tribute bandu, ale dla mnie to jest śmieszne i tyleNomad pisze:Pytanie do Obserwatora :Co takiego ten gość zrobił?
mtszły
a dla mnie nie, uważam że to jest właśnie fajne, lepsze to niż silenie się na oryginalnośc czy za przeproszeniem indywidualizm
reincarnation of Bruce? 
nie ale w sumie glos bardzo podobny. w Hallowedzie jednak widac roznice
nie ale w sumie glos bardzo podobny. w Hallowedzie jednak widac roznice
Włączyłem sobie COTD i.. Wyłączyłem po pierwszym refrenie. Facet śpiewa go całkowicie obok, jakbym słuchał Blaze'a. Totalny fałsz. Barwa głosu podobnawa, ale fałszuje okrutnie!
M.
M.
No to nie zdziwcie się jak Bruce'owi się trochę odmłodnieje w najbliższym czasie 
Nieźle, to ciekawe że ktoś może mieć aż tak podobną barwę głosu:)
Nieźle, to ciekawe że ktoś może mieć aż tak podobną barwę głosu:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba na ich stronie są fotki i relacje. Bruce załatwiał mu backstage passy na koncerty w Stanach.Abstract pisze:A to skąd wiesz ?:)WICKER MAN pisze:Do tego spotkal sie kilka razy z Bruce'm, ktory byl pod wrazeniem. Chyba sie nawet kumpluja.
Co tak wszyscy zaszokowani? Temat o tym zespole już gdzieś jest chyba od kilku lat
.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Zdecydowanie jest to "szok" 
Taki głos to na serio błogosławieństwo...żeby mieć podobny - rozumiem ale nie niemal idealnie taki sam
Gość jest genialny
Taki głos to na serio błogosławieństwo...żeby mieć podobny - rozumiem ale nie niemal idealnie taki sam
Gość jest genialny
Wpiszcie na youtubie " Bach children of the". To jest dopiero cover . MOC !!!
-
Deleted User 804
odkopuje stary temat, ale jest po co
Rewelacyjne wykonanie flight of icarus
http://www.youtube.com/watch?v=3yU4R7L3mUc
http://www.youtube.com/watch?v=3yU4R7L3mUc
a to już parę lat temu wydane. Pamiętam, że na jednej z ulotek reklamowych InsideOut'u, które dołączają do wydawanych przez nich płyt reklamowano ten album jakoś w stylu "includes Iron Maiden's 'Flight Of Icarus' cover".
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Że mnie natura nie obdarzyła takim głosem
Koleś wymiata.
Koleś wymiata.