nie zgadzam sie, można być obok każdego zespołu ,można być w nim, gatunek nie ma znaczenia, a uważam że prosta muzyka jest nawet lepsza ,bo tak naprawde wszyscy jesteśmy prościmiki pisze:dobrze powiedziane, bezstresowe. dlatego też fajnie się słucha, ale nie da się jakoś w tym być, bo to takie obok wszystkeigo
AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AC/DC
Nie zgadzam sie teraz ja. I nie chodzi tu o jakies obrazanie, tylko zawsze zylem w przeswiadczeniu , ze czlowiek to bardzo zlozona istota. Nomad. Nie kazdy jest jak ac/dc!Nomad pisze:bo tak naprawde wszyscy jesteśmy prości
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Nie wiem jak sformulować pytanie, ale :
oglądał ktoś Monster of Rock 91 - Moscow (z Panterą, Metą i AC/DC), i na samym końcu filmu Ac/dc (pierwszy to Back in Black, drugi Whole Lotta Rosie, a trzeci -
)gra taki fajny utwór, taki jakby smutny. Nie wie ktos jak sie on zwie 
oglądał ktoś Monster of Rock 91 - Moscow (z Panterą, Metą i AC/DC), i na samym końcu filmu Ac/dc (pierwszy to Back in Black, drugi Whole Lotta Rosie, a trzeci -
-
farmer1990
- -#Invader

hmmm,z ta wtornoscia to zalezy jak na to spojrzec
ja patrze na to tak,ze to jest bodaj jedyny zespol,ktory nie eksperymentowal z gatunkami
caly czas grali swoje i chwala im za to,bo robili to fajnie
We Salute You!
ja patrze na to tak,ze to jest bodaj jedyny zespol,ktory nie eksperymentowal z gatunkami
We Salute You!
-
The Burczax
- -#Moonchild

Zgadzam się ze wszystkim prócz jednej kwestii. Otóż nie tylko robili ale i robią, i robić będą to fajniefarmer1990 pisze:hmmm,z ta wtornoscia to zalezy jak na to spojrzec
We Salute You!
-
farmer1990
- -#Invader

taaa,tylko od 6 lat nie ma nawet szmeru o jakims nagraniu....
wiara kaze wierzyc ale rozsadek juz dawno spisal ten zepsol jako "byli"
a szkoda,bo przydalaby sie ostatnia plytka+trasa z koncertem w Polsce ;]
marzenia ;]
wiara kaze wierzyc ale rozsadek juz dawno spisal ten zepsol jako "byli"
a szkoda,bo przydalaby sie ostatnia plytka+trasa z koncertem w Polsce ;]
marzenia ;]
ja juz nie wyrabiam.... jesli by jeszcze ac/dc cos wydało i grali by koncert w polsce to ja juzbym ssie chyba u boga musiał zaporzyczyc...... ale chetnie bym posluchal :]
już nie mam tu najwięcej postów

AC/DC to jest klasa, prosty rock and roll, bez żadnych udziwnień ze świetnych klimatem rodem z ulicy, osiagają taką energię co kapele thrashowe ,ale oni to robią jednym riffem. Świetnych utworów jest cała mnóstwo, dajmy na to takie Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Let There Be Rock ,If You Want Blood You ve Got It, Riff Raff, Hell's Bells, Shoot to Thrill, Rock and Roll Aint Noise Pollution i tak można wymieniać i wymieniać. AC/DC to poprostu Rock and Roll !
mówie poważnie, każdy jeden riff AC/DC czy np.Motorhead bardziej mnie kopie od kapel thrashowych czy deathowych, poprostu porywa ,sprawia że człowiek nie może usiedzieć w miejscu, to jest właśnei energia oparta na bluesie i rock and rollu.metal pisze:przestań :buahaha: że świetne to świetne, ale to nie miejsce na dowcipyNomad pisze:osiagają taką energię co kapele thrashowe ,ale oni to robią jednym riffem
to ja nie jestem człowiekiem :/ Bo mnie o wiele bardziej kopie thrash niż ac/dc i caly hard rockNomad pisze:sprawia że człowiek nie może usiedzieć w miejscu, to jest właśnei energia oparta na bluesie i rock and rollu.
-
farmer1990
- -#Invader

musze przyznac ze uwielbiam let there.. z Krzysiem za bebnami
ta perkusja musi byc ze stali zeby wytrzymac takie walenie ! O.o
kocham dzwiek werbla ktory "wzdycha" przy kazdym uderzeniu
ta perkusja musi byc ze stali zeby wytrzymac takie walenie ! O.o
kocham dzwiek werbla ktory "wzdycha" przy kazdym uderzeniu
:beerNomad pisze:AC/DC to jest klasa, prosty rock and roll, bez żadnych udziwnień ze świetnych klimatem rodem z ulicy, osiagają taką energię co kapele thrashowe ,ale oni to robią jednym riffem.
z malym zastrzezeniem, w jednym utworze Ac/dc jest tyle energii co w dyskografii jednego zespolu thrashowego.
troche was ponosi ułańska fantazja
ja bardzo lubie ac/dc jak pewnie większośc ludzi tutaj, ale tu pojechałeś ostro
największy plus ac/dc to to, że nie mają słabej płyty 
no stary bez jajjednym utworze Ac/dc jest tyle energii co w dyskografii jednego zespolu thrashowego.![]()
już nie mam tu najwięcej postów