Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
nowy Shining>>>>>>>>>>>sok z warzyw>>>>>>>warzywka na patelnie>>>>>>>>Piotr Rubik w Empiku>>>>>Manowar>>>>>>>>Adolf Hitler>>>>>>dulli>>>>>

Jazz is not dead, it just smells funny.
:closed Ja to wolę warzywka na patelnięslayer pisze:sok z warzyw>>>>>>>warzywka na patelnie>>>>>>>>
"Manowar został pierwszym zagranicznym zespołem, który zagrał z Bułgarii trzygodzinny koncert ! Zespół wystąpił 30 czerwca na Festiwalu Rockowym Kaliakra w Kavarnie. Ze szczególnym aplauzem ponad 20 tys. zgromadzonych fanów spotkało się wykonanie przez zespół narodowego hymnu Bułgarii."
... w mordę 3 godzinny koncert to jest to
a może IRON MAIDEN w przyszłym roku zaserwują coś takiego :rocx
... w mordę 3 godzinny koncert to jest to
To może być dobre - zagranie hymnu narodowego przez zespół heavymetalowy
Może w końcu Manowar przyjedziesz do Polski?
takie coś było na Woodstocku 2005 (chyba) i głośno o tym nawet było. (był nawet fragment w programie "przystanek Woodstock - przemilczana prawda " w TV Trwam )Abstract pisze:zagranie hymnu narodowego przez zespół heavymetalowy
po co ? O_oAbstract pisze:Może w końcu Manowar przyjedziesz do Polski?
już nie mam tu najwięcej postów

pokazać cycki tzn. gołe klatySzajba pisze:po co ?
Ja tam bym się z ogromną chęcią wybrał 
O wy homo !! 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
... nie zapominaj że poza gołymi klatami możesz podziwiać także ogolone pachy :buahaha:syzygy pisze:pokazać cycki tzn. gołe klatySzajba pisze:po co ?
ooo... to bym sie wybrałjesper pisze:... nie zapominaj że poza gołymi klatami możesz podziwiać także ogolone pachy :buahaha:
już nie mam tu najwięcej postów

no ale moze przez 30 min Demajo se brzdękolił npjesper pisze: ... w mordę 3 godzinny koncert to jest to
Na MoR w 2005 koncert też był b długi ale b długie były wszelkie sola. W zasadzie do obrzygania
No sola w ich wydaniu są bardzo mało ciekawe. Co nie zmienia faktu ,że podziwiam ,że robią właśnie takie niespodzianki jak zagranie hymnu narodowego czy granie różnych set list
ja ich podziwiam w sumie tylko za gołe klaty
aa i za te pachy jeszcze od biedy 
ManOwaR jest dosyć specyficznym zespołem. Ja ich bardzo lubię, ale raczej za muzykę i poszczególne piosenki. Niemal wszystkie utwory są o tym samym. Momentami zastanawiam się ileż można. Ale coś powoduje, że lubię ich słuchać. W końcu...
Brothers Of Metal
Brothers Of Metal
Po albumie roku przyszedł czas na koncertówkę roku - Gods of war live.
No dobra, pożartowałem sobie. Polecam posłuchać ujadania Adamsa i pyrkającego brzmienia. No i generalnej szopy i nudy.
No dobra, pożartowałem sobie. Polecam posłuchać ujadania Adamsa i pyrkającego brzmienia. No i generalnej szopy i nudy.
Zeby wszyscy taka szope i nude odstawiali. Kurcze byloby fajnie.
Mówię o cedekach.
A to sorki
choc mi tam tez specjalnie nie przeszkadzaja
Manowar i Hammerfall to chyba najwieksza wies w metalu, ich wygląd, pozy, teksty.
ale tak jak Balcerek naisał, mają to coś co sprawia, ze sie drze morde i łapie za nadgarstki.
z Gods Of War i Warriors Of the World wywaliłbym połowę kawałków, bez żadnej straty dla muzyki. Ale jak wczoraj słuchałem gods Of war Live, to kurne krew szybciej krązyła, wrogowie w sacred jakos szybciej padali.
Hail and Kill!!!
i mimo kurna wszystko, mimo zjadania własnego ogona, dalej będę fanem Manowar, przez sentyment z początków mojego słuchania metalu, i za teksty, banalne teksty, ale jakże prawdziwe:)
ale tak jak Balcerek naisał, mają to coś co sprawia, ze sie drze morde i łapie za nadgarstki.
z Gods Of War i Warriors Of the World wywaliłbym połowę kawałków, bez żadnej straty dla muzyki. Ale jak wczoraj słuchałem gods Of war Live, to kurne krew szybciej krązyła, wrogowie w sacred jakos szybciej padali.
Hail and Kill!!!
i mimo kurna wszystko, mimo zjadania własnego ogona, dalej będę fanem Manowar, przez sentyment z początków mojego słuchania metalu, i za teksty, banalne teksty, ale jakże prawdziwe:)
The killing fields, the grinding wheels crushed by equilibrium