Death On The Road DVD - reedycja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Death On The Road DVD - reedycja
To jakie obecnie edycje DOTR są do dostania? Digibook to po prostu pierwsze wydanie z 2006 roku?
Tak. Digibook w formacie NTSC na rynek amerykański wyszedł teraz też. U nas PAL jest już w plastikowym pudełku reedycja jak RIR
na moim digibooku jest napisane, że rok prod. 2005WICKER MAN pisze:Digibook to po prostu pierwsze wydanie z 2006 roku?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A czy wersja w normalnym pudełku różni się czymś od pierwszego wydania? Inna książeczka itp?
Tego nie wiem... ale pewnie nie.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dziś w Empiku w Arkadii widziałem DOTR za 129zł. w kartonowym opakowaniu, takim w jakim zakupiłem "uszkodzoną" wersje. Miły pan z obsługi zapewniał mnie, iż jest to już wersja poprawiona, dostępna w ich sklepie od tygodnia.
Taką samą widziałem w Empiku w Katowicach. Myślę ,że jeżeli pojawiło się DOTR w sklepach to to może być już tylko wersja poprawiona
i co ile kosztuje?
Coś ok. 119. Czyli podobnie jak w inny sklepach
W MM w ŁDZ także jest pare sztuk DOTR-u na DVD za 120 zł w kartonowym opakowaniu.
na fan.pl czekają na dostawę nową, grr...
u mnie też tak pisali (do ostatniej chwili) i wysłali mniej więcej wtedy kiedy mieli wysyłać, może o dzień się opóźniło... po prostu w którymś momencie wysłali i już od razu cała paczka była w menu wysłany przesyłek, a nie w zamówionych.
no ja tak mam od piątku, a dziś wtorek już, nie wiem o co chodzi
hmm, to ja zamawiałem w czwartek, w poniedziałek chyba wysłali, we wtorek miałem. To może im sie faktycznie skończył nakład chwilowo, a jak zamawiałeś. to jaki podawali czas realizacji?? U mnie to było 48 godzin bodajże i wypełnili to (w sensie 2 dni roboczych).
no u mnie też było 48 godzin, i od piątku już czekam
muszę się uzbroić w cierpliwość
dobra jest! przyszło dziś po południu! wszystko działa, nareszcie, opłacało się czekać \m/