Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Tak, ja kupiłem (a raczej mi kupili) w Empiku. Dobra książka.
Nie wiem czy wiecie ale Szubrycht już zabrał się za pisanie biografii Vadera
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-I am your father Luke!
-Noooooooooooooo!
-Noooooooooooooo!
przez mystic.pl tez mozna zamowic, w ogole generalnie wszedzie jest
Jazz is not dead, it just smells funny.
Wiemy. Jeździ teraz wszędzie za nimi po koncertach.vyrus pisze:Nie wiem czy wiecie ale Szubrycht już zabrał się za pisanie biografii Vadera
Z jednej strony fajnie, że powstanie o nich biografia... ale z drugiej szkoda, że nie napisze o kimś innym.
- Elevatorman
- -#Clansman

kupiłem to Christ Illusion za 19.90 szkoda że inne były droższe:P
bedzie tez tlumaczenie oficjalnej bio Lemmiego :rocxDeaDe pisze:że nie napisze o kimś innym
- Elevatorman
- -#Clansman

kurna ostatnio sie 2 213
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Jest już to wydanie z bonusowym DVD. Cena mnie powaliła. Na fan.pl jest za 85 zeta. Kosmos
- Elevatorman
- -#Clansman

zajebiście mi sie spodobało 213 nie wiem czemu tak napisałem
to chyba jeszcze nie toEndoproczess pisze:Jest już to wydanie z bonusowym DVD. Cena mnie powaliła. Na fan.pl jest za 85 zeta. Kosmos
Ostatnio zmieniony ndz lip 15, 2007 8:44 pm przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Bardzo dobry ten kawałek. Troszeczkę inny niż wszystkie zgromadzone na Christ Illusion. Dodatkowo znalazłem takie info dziś
Już za kilka dni, konkretnie 23 lipca do rąk fanów trafi nowa wersja albumu "Christ Illusion" formacji Slayer. Wydawnictwo to, jak informowaliśmy, poszerzone zostało o dodatkowy materiał. Jeden z utworów, "Final Six", został udostępniony w sieci.
Wśród bonusów znalazł się utwór "Final Six". Kompozycji posłuchać można na profilu My Space formacji. W zestawie zamieszczono również inną wersję numeru "Black Serenade".
Dzieło wzbogacono ponadto krążek DVD, na którym sympatycy znajdą klip do singla "Eyes Of The Insane" a także nagrania koncertowe oraz ujęcia zza kulis.
Czyli czekamy na to wydanie i cenę. Mam nadzieję, że nas nie powali.
Już za kilka dni, konkretnie 23 lipca do rąk fanów trafi nowa wersja albumu "Christ Illusion" formacji Slayer. Wydawnictwo to, jak informowaliśmy, poszerzone zostało o dodatkowy materiał. Jeden z utworów, "Final Six", został udostępniony w sieci.
Wśród bonusów znalazł się utwór "Final Six". Kompozycji posłuchać można na profilu My Space formacji. W zestawie zamieszczono również inną wersję numeru "Black Serenade".
Dzieło wzbogacono ponadto krążek DVD, na którym sympatycy znajdą klip do singla "Eyes Of The Insane" a także nagrania koncertowe oraz ujęcia zza kulis.
Czyli czekamy na to wydanie i cenę. Mam nadzieję, że nas nie powali.
to info juz sie tu pojawilo wczesniej.
mam nadzieje, ze dadza w tych bonusach cos ekstra, bo bez sensu wydawac jeszcze raz krazek , ktory wyszedl stosunkowo nie dawno tylko z nowym kawalkiem.
Wiadomo kupie...teraz zaczynam poszukiwanie kasy do 23
mam nadzieje, ze dadza w tych bonusach cos ekstra, bo bez sensu wydawac jeszcze raz krazek , ktory wyszedl stosunkowo nie dawno tylko z nowym kawalkiem.
Wiadomo kupie...teraz zaczynam poszukiwanie kasy do 23
- Endoproczess
- -#Wrathchild

Nie podoba mi się to. Oj nie podoba. Mogli od razu wypuścić 2 wydania, jedno zwykłe, a drugie z DVD (jak Iron Maiden). A tak to jest nabijanie ludzi w balona, bo najpierw kupujesz normalne wydanie, a później znów to samo, jeno z dodatkowym DVD.
Ano widać, że Slayer również poszedł utartą już drogą komerchy. A mnie się wydawało, że przynajmniej na pozór trzymają się z daleka od tego. Ech, padają kolejne ideały.
Przy następnej płycie trzeba będzie po prostu ściągnąć album w mp3 i poczekać na super edycję. Przynajmniej Christ Illusion kupiłem za 20 zeta, bo inaczej bym się mocno zdenerwował.
Ano widać, że Slayer również poszedł utartą już drogą komerchy. A mnie się wydawało, że przynajmniej na pozór trzymają się z daleka od tego. Ech, padają kolejne ideały.
Przy następnej płycie trzeba będzie po prostu ściągnąć album w mp3 i poczekać na super edycję. Przynajmniej Christ Illusion kupiłem za 20 zeta, bo inaczej bym się mocno zdenerwował.
w sumie sytuacja jest mocno naciagana...ale powiem Ci szczerze, ze nie zaluje , ze kupilem Christ zaraz po premierze, jak i teraz grzecznie wyloze kase na to wydanie.
Mimo wszystko jednak zgadzam sie, ze jest to troche nie fair, chyba ze zaskocza czyms na tym dysku dvd.
Mimo wszystko jednak zgadzam sie, ze jest to troche nie fair, chyba ze zaskocza czyms na tym dysku dvd.
Beznadziejny ten kawałek jak na Slayera.