SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
W zasadzie teraz to juz nie jest, a byla... Hmm, co prawda o wiele bardziej wolalem zimowa setliste z calym AMOLAD, ale musze przyznac, ze i ta letnia wypadla na zywo calkiem dobrze... Glownie za sprawa nowych kawalkow i oczywiscie Children of The Damned. DVD z Donington powinno wiec trzymac poziom takich wydawnictw jak chocby Death On The Road...ironia pisze:setlista jest kapitalna i niech nikt nie wazy sie sprzeciwiac
Mam cicha nadzieje, ze DVD bedzie z zimowej trasy, a nie z letniej .... bo inaczej wyjdzie z tego kolejna koncertowka, nic wiecej.
bedzie ciezko szczegolnie ze z tego co mi wiadomo na zimowej trasie nie filmowali niczego profesjonalnieDziku pisze:Mam cicha nadzieje, ze DVD bedzie z zimowej trasy, a nie z letniej .... bo inaczej wyjdzie z tego kolejna koncertowka, nic wiecej.
a Londyn nie był filmowany?
czyli to ze kolejne oficjalne dvd z trasy AMOLAD wyjdzie jest pewne?
No pewne pewne....4 ~ 5 lat i powinno bycBudziol pisze:czyli to ze kolejne oficjalne dvd z trasy AMOLAD wyjdzie jest pewne?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Byl. Oba wystepy w Earls Court zostaly zarejestrowane przy pomocy ok. 5-8 kamer... Jest to troche za malo na samodzielne DVD, ale jako bonus do Donington, np. wykorzystanie jedynie nagrania calego AMOLAD na zywo, moze starczyc...cellman pisze:a Londyn nie był filmowany?
DVD z Donington wyjdzie, ale najwczesniej za rok, a prawdopodobnie i pozniej... Choc prawde mowiac wolalbym je juz teraz zamiast drugiej czesci History of Iron Maiden...
Zimowa setlista jest najlepszaWICKER MAN pisze:Hmm, co prawda o wiele bardziej wolalem zimowa setliste z calym AMOLAD
A jeszcze przed DVD z ostatniej trasy nie powinno wyjść DVD z Earlu Days? Czy to wydawnictwo to już sprawa nieaktualna?
Nie rozumiem po co maja wydawac Donington... Bruce w sredniej dyspozycji, kilka wpadek bylo, setlista o wiele gorsza niz zimowa, mysle ze jesli wydadza to bedzie najslabsze DVD wydane do tej pory. Na pewno nie dorowna to rozmachowi RiR i nie bedzie tak klimatyczne jak DOTR.
Natomiast DVD z trasy zimowej bedzie przede wszystkim inne, zamiast ogranych utworow fani beda mogli zobaczyc jak zespol radzi sobie z nowymi kompozycjami. Nie bedzie potrzeby porownywania tego do jakiekolwiek wczesniejszego DVD. Mysle ze zwolennicy AMOLAD beda w pelni zadowoleni, przeciwnikow donington tez by raczej nie oczarowal.
Natomiast DVD z trasy zimowej bedzie przede wszystkim inne, zamiast ogranych utworow fani beda mogli zobaczyc jak zespol radzi sobie z nowymi kompozycjami. Nie bedzie potrzeby porownywania tego do jakiekolwiek wczesniejszego DVD. Mysle ze zwolennicy AMOLAD beda w pelni zadowoleni, przeciwnikow donington tez by raczej nie oczarowal.
Właśnie.... Ja chcę Ullevi na oficjalu...Piwowarus pisze:A jeszcze przed DVD z ostatniej trasy nie powinno wyjść DVD z Earlu Days?