Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Źle by się stało, oj źle.
Mam nadzieję, że na następny album będziemy musieli więc czekać dłużej niż na Christ Illusion ;]
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Właściwie sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony to bardzo odważny krok, godny chwały i determinacji tego zespołu, ale z drugiej: TO PRZECIEŻ K***A SLAYER!!
Nemesis...as one we stand!!
Co najmniej 2 razy dłużej. I więcej koncertów u nas żeby było.herki pisze:Mam nadzieję, że na następny album będziemy musieli więc czekać dłużej niż na Christ Illusion ;]
- Elevatorman
- -#Clansman

ale slayer nigdy nie upadnie
więc mogą grać do śmierci ...
Jedyne zespoły, którę będą grały aż do śmierci to Motorhead i Rolling Stones :bounce:
- Elevatorman
- -#Clansman

eee tam pierdzielisz 
wole Slayer zamiast tych obu
wole Slayer zamiast tych obu
Ja też, ale jestem realistą :bounce:
O ile Keith znowu z palmy nie spadnie.herki pisze:Jedyne zespoły, którę będą grały aż do śmierci to Motorhead i Rolling Stones :bounce:
SLAYER-SEASONS IN THE ABYSS MCD 1990 LIMIT
Unikalne wydanie MCD z roku 1990 "Seasons in the abyss" w postaci picture blood pack,czyli we foliowej okładce,zamknięta krew!Wydanie kolekcjonerskie,rzadko spotykane.
... no i cena ZABIJA !!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=221411056

Unikalne wydanie MCD z roku 1990 "Seasons in the abyss" w postaci picture blood pack,czyli we foliowej okładce,zamknięta krew!Wydanie kolekcjonerskie,rzadko spotykane.
... no i cena ZABIJA !!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=221411056

- Endoproczess
- -#Wrathchild

Sprzedający zakończył aukcję przed czasem. Było jeszcze kilka dni do końca. A szkoda, mógłby paść osobliwy rekordzik.
... hmmm ... nie był bym tego taki pewienElevatorman pisze:ale slayer nigdy nie upadniewięc mogą grać do śmierci ...
"Słyszałem parę krytycznych wypowiedzi na temat starszych facetów potrząsających na scenie głową i muszę się z nimi zgodzić. Prawdę mówiąc to bardzo męcząca praca. Właśnie dlatego nie sądzę, abym miał to robić jeszcze przez długi czas. Zamierzamy nagrać jeszcze jedną płytę, bo taką mamy umowę z Rickiem Rubinem, a później będziemy musieli usiąść i porozmawiać o przyszłości. Nie wyobrażam sobie kontynuowania kariery rockowej w dalszej przyszłości" – powiedział Tom Araya potwierdzając tym samym krążące plotki, jakoby SLAYER zakończyć miał karierę po wydaniu następnej płyty - z powodu zbyt zaawansowanego wieku basisty i wokalisty zespołu.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

To co ma powiedzieć Steve i spółka?jesper pisze:z powodu zbyt zaawansowanego wieku basisty i wokalisty zespołu.
Nemesis...as one we stand!!
Aj tam , Tom ma dopiero 46 lat. Dobrze się trzyma, jeszcze pograją.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Zanim wydadzę następną płytę to wszyscy już będą mieli po 50tce.
porownaj jaka muzyke graja oba zespoly. zreszta..powiedzmy, ze Tom skonczy, jak bedzie mial 50 lat, jakby gral do 60 to beda narzekania, ze to nie to samo a lepiej,zeby nie dostal np.zawalu w wieku 58 lat na jaims koncercie. nikt nie bedzie gral wiecznie i juz nie rozpaczajcie tak.Dani Filth pisze:To co ma powiedzieć Steve i spółka?
Lemmy z Motorhead ma ponad 60, a też gra szybko, może nie tak "ekstremalnie" jak Slayer ale moc jest. \m/S1MON pisze:porownaj jaka muzyke graja oba zespoly.
Lemmy to LemmyM@ti pisze:Lemmy z Motorhead ma ponad 60
A slayer niech się kończy, mi tam nie żal. Chyba lepiej, żeby przestali grać, niż żeby mieli zacząć nagrywać AMOLADy, Saint Angery i inne Systematic Chaosy....
No tak, on nie wchodzi w grę.syzygy pisze:Lemmy to Lemmy
WON!syzygy pisze:A slayer niech się kończy, mi tam nie żal.
Oni czegoś takiego nigdy nie nagrają.syzygy pisze:Chyba lepiej, żeby przestali grać, niż żeby mieli zacząć nagrywać AMOLADy, Saint Angery i inne Systematic Chaosy....