Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
Będzie koncert Testament w Polsce, to pojadę
i bez znaczenia w którym mieście :solo
Byłem w '99 w Poznaniu, byłem na Metalmanii w tym roku... to i pojadę gdziekolwiek
Byłem w '99 w Poznaniu, byłem na Metalmanii w tym roku... to i pojadę gdziekolwiek
www.MetalSide.pl
Posiada ktoś dzwonki na komórkę Testamentu :> W formacie *.midi ale :]. Ozłocę.
-
Deleted User 357
Poszukaj tu:
http://www.musicrobot.com/cgi-bin/searc ... =diffnames
Ja tam nie znam tytułów testament więc Ci nie powiem które to to a które nie,ale może coś znajdziesz
http://www.musicrobot.com/cgi-bin/searc ... =diffnames
Ja tam nie znam tytułów testament więc Ci nie powiem które to to a które nie,ale może coś znajdziesz
-
Stormshield
- -#Moonchild

-
Deleted User 357
Czyli więcej nie ma,generalnie rzadko kiedy są jakieś midy znanych zespołów których nie ma na tamtej stronce.
Chociaż midy Arii znalazłem gdzieś indziej na necie.
Chociaż midy Arii znalazłem gdzieś indziej na necie.
dzięqje ;]
masz jeszcze 2:
http://www.sendspace.com/file/5iw9aw
http://www.sendspace.com/file/5iw9aw
Testament odwołał dwa występy we Włoszech (31 sierpień i 1 wrzesień), bo Barker miał jakieś problemy wizowe.
Ale, jest to też podobno im troche na rękę, bo z powodu jakichś problemów co do terminarza, do studia wejdą już pod koniec tego miesiąca, czyli wcześniej niż planowano, by rozpocząć nagrywanie długo oczekiwanego następcy "The Gathering"
tyle
Ale, jest to też podobno im troche na rękę, bo z powodu jakichś problemów co do terminarza, do studia wejdą już pod koniec tego miesiąca, czyli wcześniej niż planowano, by rozpocząć nagrywanie długo oczekiwanego następcy "The Gathering"
tyle
Oni już powinni napieprzać w tym studiu o conajmniej 2 miesięcy. Ale już nic lepiej nie będę mówił. Czekam z wielką niecierpliwością.
ciekawe czy wogole w tym roku wyjdzie ten album . dzis przegladalem zina z 2005 roku i juz wtedy Chuck mowil ze maja 6-7 nowych kawalkow i ze na poczatku 2006 roku to wyjdzie ... no tak tak...ciekawe 
A tak wogle to wiadomo coś jak ma brzmieć? Ma być taka cudowna miazga jak Gathering :> ?
Tego to nie wiedzą nawet najstarsi góraleEvE pisze:A tak wogle to wiadomo coś jak ma brzmieć? Ma być taka cudowna miazga jak Gathering :> ?
www.MetalSide.pl
nawet stonman O_o O_o O_o ????
Brzmienie na pewno będzie gatheringowe - tak przecież brzmią na koncertach - to raz, a dwa - producentem będzie Andy Sneap oczywiście
To zobowiązuje
co do kompozycji to nie mam pojęcia, ale Peterson i, zwłaszcza, Skolnick coś wspominali, że będzie bardziej melodyjnie niż ostatnio. Więc chyba troszke taki połączenie nowoczesności z tradycją - oby oby
co do kompozycji to nie mam pojęcia, ale Peterson i, zwłaszcza, Skolnick coś wspominali, że będzie bardziej melodyjnie niż ostatnio. Więc chyba troszke taki połączenie nowoczesności z tradycją - oby oby
Także będzie najwyższa jakość. Musi być.Artur pisze:producentem będzie Andy Sneap oczywiścieTo zobowiązuje
Mogliby z tą melodyjnością zbliżyć się do The New Order <marzyciel> i mogłyby być te piękne wstawki akustyczne.Artur pisze:że będzie bardziej melodyjnie niż ostatnio.
Jak podaje www.testamentlegions.com TestAmenT nie będzie nagrywał nowego albumu z Barkerem, z powodu jego kłopotów z wizą.
A żeby nie przekładać i tak już mocno opóźnionych (o jakieś 2-3 lata
) nagrań nowego albumu to decydują się na zatrudnienie starego znajomego, czyli...........................................................................
Paula Bostapha
nie wiem tylko czy chodzi jedynie o nagrania partii na albumie czy miałby zastąpić Nicka jako członka zespołu. Ja bym chyba wolał opcję drugą
Bardziej do nich pasuje, no i w końcu już bł w tym zespole kiedyś.
Nowy album ma wyjść na wiosnę 2008 roku, wydawcą będzie Nuclear Blast, z którą to firmą Testament podpisał kontrakt tego lata.
A żeby nie przekładać i tak już mocno opóźnionych (o jakieś 2-3 lata
Paula Bostapha
nie wiem tylko czy chodzi jedynie o nagrania partii na albumie czy miałby zastąpić Nicka jako członka zespołu. Ja bym chyba wolał opcję drugą
Nowy album ma wyjść na wiosnę 2008 roku, wydawcą będzie Nuclear Blast, z którą to firmą Testament podpisał kontrakt tego lata.
Wszystko było już podawane.
Same dobre wiadomości w sumie, poza tą, że album dopiero na wiosnę. :/
ano fuckt, nie zaglądałem do newsów ostatnio ;]
Wyjdzie wyjdzie w końcu, spokojnie
Wyjdzie wyjdzie w końcu, spokojnie
Wiem, że wyjdzie. Ale ile można czekać?