szkoda ze nie ma Virgin Snatch
World Apostasy Tour 2007 e.v.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: World Apostasy Tour 2007 e.v.
czyli ten gig jest we wrzesniu ?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Są już bilety! Wszystkie oprócz Warszawy (33 zł.) kosztują 30 zł.
DEATH METAL ATTACK!!!
DEATH METAL ATTACK!!!
Nemesis...as one we stand!!
A gdzie można kupić bilety na koncert w Katowicach?
pewnie w mega i jak zawsze w All-u na Mickiewicza
W Łodzi będą grać w Dekompresji a nie jak wcześniej było ustalone w Fanaberii
- Elevatorman
- -#Clansman

a więc moja obecnośćna tym koncercie stanęła pod znakiem zapytania .. przez Marduka.. 
No rzeczywiście szkoda, ale spoko Virgin Snatch rusza na trasę w grudniu (info od Jacka Hiro). Przy okazji jeszcze dowiedziałęm się, że SCEPTIC nie działa i raczej nie będzie już działałDeadlock pisze:szkoda ze nie ma Virgin Snatch
A co do trasy Behemotha
Horns Up - w sumie to mogliby zagrać całą nową płytę (bo jest raczej króciutka i w sam raz nadaje się na seta) plus "Lasy Pomorza"
w grudniu ? dluuugo jeszcze czekac...a z kim beda grac ? ;> jakies njusiki moze ? ;> no jakis jeden band chociaz
jakby tak zagrali w bielu mrrr
ja chce virgin snatch po raz 4 w tym roku ;D !!
A lasy pomorza Adama ladnie wkurwiaja
wystarczy ze bedziecie to wrzeszczec 
A lasy pomorza Adama ladnie wkurwiaja
Hmmm, pierwsze słyszę. A to dlaczego ?:)Deadlock pisze:A lasy pomorza Adama ladnie wkurwiaja
Ale czego ?
Behemoth ma gorsze utwory niż Lasy Pomorza 
znaczy pare lat temu jak moi znajomi darli sie o to na koncercie...ktoryms z promocyjnych Thelemy , to po koncercie znajomy techniczny sie ich pytal czy to oni sie darli...coz byli wstawieni a robili sobie jaja... no i przyznali sie... ten im zas oznajmil ze Adam sie wkurwil
on jest dumny z ewolucji jaka zespol przeszedl ale tamte ''wybryki'' trzyma zdala od siebie
on nie ma sie wg mnie czego wstydzic bo ten zespol jest najlepszym przykladem ewolucji . a ze jak nagrywali grom to byl mlodszy od nas...i co z tego 
-
Deleted User 357
Akurat Lasy to jeden z największych przebojów na każdej imprezie alkoholowej :laugh
Co do tego pełna zgodaDeadlock pisze:bo ten zespol jest najlepszym przykladem ewolucji
zwlaszcza na masters of rock z ironkostkiem spiewalismy to non stop ;p nawet na trzezwo
lasy sa trv ! to samo chwala mordercom wojciecha...ale co byl mlody glupi , bawil sie poganina nic nadzwyczajnego co poradzisz. zobacz jak bylo na gromie a jak juz bylo na satanice... to nie jest ewolucja. to inna kapela wogole
lasy sa trv ! to samo chwala mordercom wojciecha...ale co byl mlody glupi , bawil sie poganina nic nadzwyczajnego co poradzisz. zobacz jak bylo na gromie a jak juz bylo na satanice... to nie jest ewolucja. to inna kapela wogole
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Myślę, że ''Lasy Pomorza" na koncercie, wykonane w tym składzie, pourywałyby wam łby!! Wyobraźcie sobie kilka dodatkowych smaczkowych, szybsze tempo, i ten - wg. was śmieszny refren - wykrzyczany przez Nergala, Oriona i Setha!
- Elevatorman
- -#Clansman

czarna rewolucja 
Dla zainteresowanych podaję informację, że przed koncertem w Warszawie o godzinie chyba 16:30 w Empiku na Nowym Świecie będzie spotkanie z Behemthem. Mnie tam zapewne spotkacie, bo mi brakuje autografów Nergala na 3 kasetach xd Szczycę się tym, że mam już 18 jego autografów xd
chyba dam sobie range herki fan :laughherki pisze:Mnie tam zapewne spotkacie, bo mi brakuje autografów Nergala na 3 kasetach xd Szczycę się tym, że mam już 18 jego autografów xd
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

herki pisze:mam już 18 jego autografów xd
Zdarza się xd