Ale za to Ner odpisał mi na 2 maileherki pisze:Zdarza się xd
World Apostasy Tour 2007 e.v.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Re: World Apostasy Tour 2007 e.v.
Nemesis...as one we stand!!
Mi swego czasu na jakieś 6, poprosiłem go między innymi o grafy Iron Maiden przed Mysticiem 05 :laughDani Filth pisze:Ale za to Ner odpisał mi na 2 maileherki pisze:Zdarza się xd
-
Deleted User 357
lol,i co odpisał? :laughherki pisze:poprosiłem go między innymi o grafy Iron Maiden przed Mysticiem 05 :laugh
Że zobaczy co da się zrobić, ale wątpi. Potem napisał, że się z nimi tylko minął na backstag'u xD
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ja go nienawidze od momentu jak w kazdym temacie o koncercie pojawiala sie wypowiedz Herkiego, ze mam bilet za darmo badz wlot za free czy tez czekam na wyniki konkursu...i wygrywam bilet . Nie czaje tego ... <Foch> . ale ciesz sie mlodoscia zią . 
A ze starych co juz nie graja ( czemu !!!! ) With Spell of Inferno !!
masz tez troszeczke racji w tym stwierdzeniu , bo przeciez tak jak na koncertach brzmi From The Pagan Vastlands i teraz Summoning ov The Ancient Ones to mozna to okreslic jednym slowem... ZAJEBISCIE . Ale jesli mialbym wybierac ktory polski kawalek by mieli odswiezyc to chwale mordercomDani Filth pisze:Myślę, że ''Lasy Pomorza" na koncercie, wykonane w tym składzie, pourywałyby wam łby!! Wyobraźcie sobie kilka dodatkowych smaczkowych, szybsze tempo, i ten - wg. was śmieszny refren - wykrzyczany przez Nergala, Oriona i Setha!
A ze starych co juz nie graja ( czemu !!!! ) With Spell of Inferno !!
a ja nie wiem czy nie odpuszcze tego. chce bardzo zobaczyc HS, ale tutaj zagraja krotko. Szczerze Beh mnie wali, widzialem go juz dwa razy w tym roku, jest ok. ale kurde wole wybrac sie na cos ciekawszego , a 70zl przeznaczyc na cos innego ; )
Jazz is not dead, it just smells funny.
ja bym chcial zeby HS z VS ruszylo w trase w grudniu
to by bylo !!
jest gdzieś rozpiska jakaś? bo może pójdę się poszmatanić 
09/05/2007 - Toruń - Od Nowa, Poland
09/06/2007 - Warszawa - Stodoła, Poland
09/07/2007 - Łódź - Funaberia, Poland
09/08/2007 - Rzeszów - Pod Palmą, Poland
09/09/2007 - Kraków - LochNess, Poland
09/10/2007 - Katowice - Mega Club, Poland
09/11/2007 - Wrocław - WZ, Poland
09/12/2007 - Poznań - Zeppelin, Poland
09/13/2007 - Gdynia - Ucho, Poland
09/06/2007 - Warszawa - Stodoła, Poland
09/07/2007 - Łódź - Funaberia, Poland
09/08/2007 - Rzeszów - Pod Palmą, Poland
09/09/2007 - Kraków - LochNess, Poland
09/10/2007 - Katowice - Mega Club, Poland
09/11/2007 - Wrocław - WZ, Poland
09/12/2007 - Poznań - Zeppelin, Poland
09/13/2007 - Gdynia - Ucho, Poland
łeee, myślałam, że to wcześniej rusza jakoś :/
szybko zleci miesiac
ja to jestem jednak zajebista. bo też co za burak pisze datę mm/dd/rrrr :> myślałam, że w listopadzie będzie a nie we wrześniu
ale z racji tego, że pewnie nie będę miała z kim iść, to znów behemothową trasę przegapię :/
tez nie lubie tego datowania, ale coz...Szwagier
opiekuj sie lepiej, bo przyjade i Ci powiem co nie podoba mi sie w Tobie w stosunku do mojej Sis...choc Sis ze mna do Katow,pewnie pojde 
btw.
btw.
spodobalo mi sie tobo może pójdę się poszmatanić
lol. przekażęS1MON pisze:Szwagieropiekuj sie lepiej, bo przyjade i Ci powiem co nie podoba mi sie w Tobie w stosunku do mojej Sis
ale mnie nie będzie wtedy w okolicy zapewne :/ a nie będę pieniondzuf na pkp wydawać jeszcze ..S1MON pisze:choc Sis ze mna do Katow,pewnie pojde
a jak przychnie smiechem w jego stylu to wkurzy mnie jeszcze bardziej :/Norka pisze:lol. przekażęS1MON pisze:Szwagieropiekuj sie lepiej, bo przyjade i Ci powiem co nie podoba mi sie w Tobie w stosunku do mojej Sis
Bilety na ticketpro.pl zamówione 
no tak właśnie pewnie będzie znając NorkęS1MON pisze:a jak przychnie smiechem w jego stylu to wkurzy mnie jeszcze bardziej :/
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Bilety na koncert we Wrocławiu zamówione! 
Nemesis...as one we stand!!