Forum Fanów Adriana Smitha
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Forum Fanów Adriana Smitha
Jest forum fanów Adriana Smitha, jeśli otrzymam zgodę od administracji na podanie linka, to go podam.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Forum Fanów Adriana Smitha
masz ;p
Szukamy z Nomadem chętnych userów na forum dot. Adriana Smitha. Najlepiej ludzi konkretnych i rzeczowych (nie dzieciaków podniecających się Gersem, bo biega po scenie i robi wygibasy). Ludzi ceniących perfekcję gry "H", jego kompozycje, technikę, styl, zaangażowanie. Chcemy po prostu podyskutować, powymieniać się poglądami, ciekawostkami na temat Adriana.
LINK do forum ---> http://www.adriansmithfc.fora.pl/
Hallowed napisał już wszystko, ja tylko jeszcze napiszę że zapraszam ,na pewno na początku będzie trudno coś rozkręcić, ale w przyszłości ,może to się roznosnąć ,na co liczę, myślę że to ciekawa inicjatywa, bo oryginalna.
zajebiście, że takie forum powstało, zaraz się loguję :rocx
Forum calkiem, calkiem
W temacie o IM dalej walkowany temat trasy GY
Tu spekulacje poki co przycichly a tam az wre
W temacie o IM dalej walkowany temat trasy GY
Tu spekulacje poki co przycichly a tam az wre
Na tym waszym forum jakiś niedowartościowany frustrat śmieje się z Natalii. Ech, cóż za Katie Żenua.
Nomad włącz forum, bo chcę o wędkach poczytać.
Każdy chce jakoś zarabiać. Iron Maiden od 20 lat zarabiają wyłącznie na koncertach, których ostatnio nie grają, nowej muzyki nagrywać im się nie chce latami, bo jak nie ma pomysłów, to z pustego Salomon nie naleje, zresztą dobrze, bo te płyty są zwykle słabe i wymęczone, no to trzeba wydać książkę o rybach. Przynajmniej wiadomo, co dla Smitha jest teraz ważne i niech tak już lepiej zostanie, a IM przejdzie do historii zanim nagrają coś naprawdę nie do strawienia nawet dla tych, którzy jeszcze wyciskają z siebie resztki cierpliwości trawiąc takie Book of Souls.
-
Deleted User 5490
Czy będzie jakiś fajny przepis na rybę po brytolsku. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ja tam częściej wracam do TBOS niż PoM i dobrze mi z tym 
Jestem w stanie zrozumieć, że po 40 latach walenia w struny komuś się to znudziło i teraz ten czas chce wykorzystać na inne pasje, czy to będzie wędkarstwo czy coś innego. Na książkę o wędkarstwie wiele nie zarobi, poza tym na muzyce zarobił tyle, że i tak do końca życia tego nie wyda. Nie sądzę aby tu chodziło o kasę.
Mi tylko przeszkadza, że IM, zamiast nie wiem, wydać cokolwiek muzycznego, to promuje wędkarski merch Adriana... Jutro Janick założy sklep z pończochami i też będzie główny fanpage IM to reklamować.erosinho pisze: ↑pt wrz 04, 2020 1:18 pm Jestem w stanie zrozumieć, że po 40 latach walenia w struny komuś się to znudziło i teraz ten czas chce wykorzystać na inne pasje, czy to będzie wędkarstwo czy coś innego. Na książkę o wędkarstwie wiele nie zarobi, poza tym na muzyce zarobił tyle, że i tak do końca życia tego nie wyda. Nie sądzę aby tu chodziło o kasę.
Argument, że zarobił tyle, iż do końca życia mu starczy nie jest zbyt dobry. Michael Jackson zarobił miliony, a był bankrutem. Kwestia jaki styl życia prowadzi. Jeśli dużo wydaje, musi dużo zarabiać. Często mierzymy takich ludzi własną miarą i sądzimy, że zachowaliby się jak my rozsądnie planując wydatki. A tymczasem mógł całą kasę z IM puścić w kasynie i o tym nie wiemy. Oczywiście nie twierdzę, że tak było, ale to że zarabiał w Ironach dużą kasę nie znaczy, że dużą kasę wciąż ma.
Po ch.j robić forum Adriana Smitha? Nie można prowadzić takich wątków tutaj? Zaraz założymy osobne fora dla wszystkich byłych i obecnych członków zespołu? 
Ja bym zrobił forum Dennisa Strattona, co Wy na to chłopaki?
- blackcocker
- -#Moderator

A ja bym zrobił forum skupione wyłącznie na okresie Maiden z Paulem
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***